kaj bo?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> kaj bo?! (8.11.2004 16:34:50)

joj me ze tak daje firbec(tak je ze hudo da ne morem spat mirno:)- ), kaj bomo meli da sem se prisla pozanimat ce ve katera kaksne stare "metode" iz katerih bi lahko razbrala kaj bo:roza: ? :modri:(oblika trebuha, sladkarije..:zmeden:.nekaj se je govorilo da se nekoc po tem stare gospe vedele kaj bo)..tak da ce kaj veste kar povejte :angel:

Anonimen -> kaj bo?! (8.11.2004 17:25:55)

nina nana boš morala pa na ultrazvok počakat...ali pa najdi kakšno zelo staro babico in jo povprašaj:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> kaj bo?! (8.11.2004 17:29:07)

Primi verižico z obeskom tako, da ti obesek visi nad levim notranjim delom zapestja. Če bo obesek začel nihati vzporedno z lahtjo, bo fantek, če pa pravokotno, pa punčka. To smo delali včasih. Če pa drži, pa nimam pojma... ha, ha.

Taša -> kaj bo?! (8.11.2004 17:38:32)

Meni so vsi govorili, sedaj v drugo, da bo fantek. Da se to baje vidi po obliki trebuha in po določenih sprememb ki so me spremlala.Noi pa je bila še ena lepa punca.....:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Bib -> kaj bo?! (8.11.2004 17:39:20)

Tole z verižico pri meni že ni držalo, mi je pa enako pokazal kitajski izračun, kot pa dejansko imamo (čeprav tudi ni 100%)
Ta izračun dobiš celo na ringaraja mislim.

Lepo se imej!!

eva1 -> kaj bo?! (8.11.2004 19:19:57)

No jaz sem probala tole z verižico-kaže na :modri: pa kakor koli se obrnem, niha vzporedno! No pa že dva UZ tudi pravita da bo :modri: ! Pol bo pa vrjetno že držal:)-
Lp, Eva 21t in :duda:

Jančika_ -> kaj bo?! (8.11.2004 19:47:56)

Al bo fantek, al bo pa punčka, druge ni:)-:)-:)-!

*maja -> kaj bo?! (8.11.2004 19:52:45)

Poskusi s kitajsko karto, meni je obakrat pokazala pravilno :bravo:.

http://www.mama.si/?menu=A200

Anonimen -> kaj bo?! (8.11.2004 20:19:43)

o superca:bravo:, tega z verizico bom poskusla:kuza:.sej dosti nimam zgresit...če nebo fantek bo punčka:)-

Pinja -> kaj bo?! (8.11.2004 20:38:05)

Jaz sem tud zdej probala, pa mi kaže na :roza:. Tud po kitajski metodi, mi tko kaže, vsi okol mene pa pravijo, da bo :modri:. Jaz pa sploh več ne vem kaj bi rajši, enkrat :modri:, drugič :roza:.

Pustimo se presenetiti! :sloncek:

kimi -> kaj bo?! (8.11.2004 20:44:44)

Ti še jaz povem par tehnik:)- no z verižico,potem če imaš bolj špičast nos kot prej bo fantek če imaš bolj debele ustnice pa punčka, če je trebuh dvignjen visoko je punčka če se nosi nizko je fantek. Kaj še...Če veliko bruhaš na začetku bo punčka če je nosečnost brez slabosti pa fantek, če si čisto nespremenjena v obraz bo fantek če si se spremenila pa punčka upam da sem ti kaj pomagala

beba76 -> kaj bo?! (8.11.2004 20:50:56)

Kimi, kaj pa če se ti nos poveča in te vsi zafrkavajo, da maš krompir?!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Zdaj mam par - mogoče bo v tretje kaj novega...:)-:zmeden::)-

Teni_ -> kaj bo?! (8.11.2004 20:54:01)

Samo ne veseli se prehitro glede UZ, ker ni nujno, da se bo videlo. Naša je držala nogice tako skupaj, da se ni videlo, vse do 32. tedna. Pa sem bila od 22. - 26. tedna vsak teden na UZ, ker ni mogla pogledat hrptenice.

Drugače pa je nam tudi pokazala prav kitajska karta zanositve.Saj dosti tako ali tako ne more zgrešit(50:50).

Lp,
Mojca:rozica:

Anonimen -> kaj bo?! (8.11.2004 20:54:50)

kimi vse kaj si povedala sem pogledala in mi vse od tega kaze na fanteka...tudi filing mama da bo pubec:)- samo mi je mama glavo zmesala da bo puncka pa sem vprasala malo:) joj pa zdaj ko sem misla da bo pupika sem ze ful lepo ime za njo nasla(LANA)9nebesa :)

Anonimen -> kaj bo?! (8.11.2004 20:55:44)

ja ce nebo puncka bo pa fantek:)-

kimi -> kaj bo?! (8.11.2004 20:59:04)

ja verjetno:)-

Pinja -> kaj bo?! (8.11.2004 21:04:07)

Kimi, vse tvoje napovedi, men kažejo na fantka :zmeden2:! Zdej pa res ne vem, bom mogla še mal počakat, da vidim :)-! Če pa v četrtek zvem (če bom mela UZ :(), vas pa obvestim :sloncek:

Erdbeere -> kaj bo?! (8.11.2004 21:41:24)

Moja hipoteza pa prav takole.....tam kjer načrtujejo :duda: je :roza:, kjer pa se "ponesreči" je pa :modri:...

no punce zdej pa povejte svoje mnenje kaj je bilo pri vas in kaj imate, da vidim kolk kaj tale moja hipoteza drži, pri mojih znancih skoraj 100%

beba76 -> kaj bo?! (8.11.2004 21:56:50)

Pri meni je bilo obratno! Ko smo načrtovali je bilo :modri:, drugič, ko pa je bilo prehitro (pol leta) pa :roza:.

Se mi zdi, da nam je lepo, ko se zabavamo s temi spoli, ko pa je itak vsem kristalno jasno, da na to nimamo nobenega vpliva...:)-:)- cajt pa le hitreje mone...:)-

Anaelisa -> kaj bo?! (8.11.2004 22:10:25)

Ko sem svojega G v dvajsetem tednu zamorila, da mi mora povedati, kaj bo, je rekel, da skoraj 100% fantek. In jaz vsa vesela to povem vsem. In izberem ime. Tri tedne pred rojstvom mi pa ta isti G reče: "Kaj smo že rekli da bo?"
Jaz: "Ja, fantek, ane!"
G: "Ja, kdo je pa to rekel!"
Jaz: "Ja vi!"
G: "No, ne bo."
Jaz: "Aja, no, tud prov."
G: "Saj jest sploh ne bom več govoru, kaj bo!" (čisto se je razburil)
Jaz: "Ne, ne, saj je ok, saj je vseeno, a da bo punčka! Ampak zdaj pa nimam imena za punčko! Ja no, bo pa Liza. Mogoče."
G: "Moja je tudi Liza. Moja mačka."
Jaz: (kisli nasmešek)"Ha, ha!"
No, pa ni Liza, je pa luštna punčka in prav je tako!

Nika G. -> kaj bo?! (8.11.2004 23:06:08)

NIč načrtovali, dobili :modri:

Iren@ -> kaj bo?! (8.11.2004 23:56:48)

Kitajska karta ni pokazala prav,
nihalo je, prav tako UV.
Dvakrat smo se pustili presenetiti, je totalno dobr občutek, ko dobiš dojenčka na trebuh in ti povedo za spol.
Sedaj, v tretje, mi je ginekolog povedal, pa mu ne verjamem popolnoma (potlej preberem še od Anelise post),
hja nič, bo treba počakati do konca.

Pozdravček!

Venera -> kaj bo?! (9.11.2004 11:28:54)

Drage moje,

vse te vraže, ki ste jih napisale, so meni pokazale, da bo :modri:. Ging. pa je zadnjič na UZ rekle, da se jajčk ne vidi! Mogoče je bil res tako obrnjen. Je pa tudi res, da se meni zdi, da sem videla, da je punčka. Naš ati sicer navija za fantka, in pravi, da sem jaz sigurno videla punčko ker sem si to želela:)-:)-:)-
Se pravi, nič nam ne preostane, kot da počakamo do februarja!:)-

lp
Venera:nosecka: in :duda: 25t5d

bivka -> kaj bo?! (10.11.2004 12:31:28)

Drage :nosecka:,

mogoče bo ta metoda pomagala.

Moj znenec si je vedno želel dva sina in ju tudi dobil. Slučajno sem ga vprašala, kako mu je to uspelo in mi je povedal, da če imaš spolne odnose v vsakih 2-3 dni-bo :modri:, ker je sperma bolj gosta, če pa imaš odnos vsak dan - bo :roza:, ker je sperma redkjša.

Meni ta metoda ni pomagala, ker se ne spomnim kako pogosto sva, sploh pa sem imela zelo neredne M in se mi niti sanja ne kdaj sem ovulirala.

Meni so skoraj vsi govorili, da bova dobila :modri:, pa sem v zadnjem mesecu imela 2 UZ in sta oba zdravnika povedala, da dobimo :roza:! Jupi!

Pozdravček,
B :nosecka: in :duda: :roza: 25/7

Majabo -> kaj bo?! (10.11.2004 14:29:18)

vsake 7 let se človeku obnovi kromosom
zračunaj torej komu se je nazadnje prenovil, tebi:roza: ali zvojemu partnerju:modri: in vedela boš kakšnega spola bo otročiček. Mlajši kromosom je močnejši in zmaga :bravo:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>