|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj če si fant "premisli"?
13.6.2007 15:55:17   
itata
Zanima me mnenje nevpletenih oseb. Stara sem 28 let, imam vse pogoje za otroka (del hiše za sebe, zaposlitev za nedoločen čas, svoj avto, zaslužim dovolj za oba in lahko računam na pomoč staršev - mama v pokoju) in sem noseča 4 tedne. Fant, je vedel, da si želim otroke enkrat in sva imela nezaščitene odnose, pa se je sedaj, ko se je to dejansko zgodilo ustrašil dodatnih obveznosti. Ima namreč že otroka iz prejšnje zveze in odlaša s selitvijo k meni. Prvi otrok je še majhen. Pa vem, da sem bila že sama neodgovorna. Po pravici povedano ne vem ali se bo sploh kdaj preselil, vem pa da bo prevzel odgovornost in mi pomagal po svojih močeh. Ampak če pustimo te njegove stvari ob strani. Zanima me kako bi se ve odločile. Obdržale otroka, ki ste si ga konec koncev želele in ga lahko preživite tudi same ali prekinile nosečnost, ker nimate urejene situacije z očetom tega otroka in je verjetnost, da ne bo nikoli živel z vami?
Hvala za mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj če si fant "premisli"?
13.6.2007 16:09:43   
skuštrana
Obdržale otroka, ki ste si ga konec koncev želele in ga lahko preživite tudi same ali prekinile nosečnost, ker nimate urejene situacije z očetom tega otroka in je verjetnost, da ne bo nikoli živel z vami?

Jaz bi ga obdržala. Napisala si, da imaš vse "pogoje" imet otroka ter da je zaželjen, torej ne vidim problema user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2007 16:11:16   
Anonimen
ne vidim razloga, zakaj ne bi obdržala otroka, če si si ga želala. user posted image  PA čestitke za nosečnost. Zdaj pa probaj čim bolj uživati in se ne sekirati. user posted image

Dalje pa raje ne bom pisala, kaj si mislim o takšnih "očetih".

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2007 16:11:21   
sonchek
Definitivno obdržala....saj imaš vse pogoje...

Drži se in odloči se po svojem srcu...pa srečno!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2007 16:19:49   
Anonimen
jaz bi pa sam rekla, da sta oba hudo neodgovorna, če sta se "odločila" za otroka, ko še nista pripravljena ga resnično sprejeti.
Kolk je pa fant star?

Pa ni tu samo fant krivec. Kriva si tudi ti. Pa če realno premisliš, tudi ti nisi pripravljena na otroka, če take stvari sprašuješ na forumu.

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2007 16:25:11   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

jaz bi pa sam rekla, da sta oba hudo neodgovorna, če sta se "odločila" za otroka, ko še nista pripravljena ga resnično sprejeti.
Kolk je pa fant star?

Pa ni tu samo fant krivec. Kriva si tudi ti. Pa če realno premisliš, tudi ti nisi pripravljena na otroka, če take stvari sprašuješ na forumu.

...pa saj je prosila samo za mnenje...ne bomo se pa me odločale namesto nje...pa kaj je res potreben takoj napad na eno preprosto vprašanje...
...verjetno res ni odgovorno...ampak v njej vseeno živi user posted image ...

...dejte punce, no....
..Imejte malo potrpljenja tudi za "nepopolne"...

Lep dan...papa

< Sporočilo je popravil sonchek -- 13.6.2007 16:26:12 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.6.2007 16:29:13   
Anonimen
Žal nismo vsi popolni user posted image Ni je treba zdaj žaliti...

Jaz bi na tvojem mestu otroka obdržala, sploh pa če imaš vse pogoje... Obdrži ga, in se ne sekiraj, uživaj nosečnost.. user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2007 16:38:50   
Anonimen
Jaz bi ga obdržala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.6.2007 16:39:52   
madela
Otroka definitivno obdrži in iskrene čestitke user posted image

Njemu pa pusti malo časa,da "sprejme" tvojo nosečnost. Ni nujno,da je slab človek,ampak ker ima za sabo razdrto vezo in otroka iz te veze,ga je postalo strah-kako bo.
Poskusi trenutno ne silit v njega in z lepimi nežnimi besedami čimveč govori o svojih občutkih o prihajajočem dojenjčku. Za selitev bo še čas. Upam,da se ne motim in tvoj dragi potrebuje samo malo časa,kot pišeš pa sta verjetno komaj zvedela za nosečnost.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2007 16:52:31   
itata
Ja vem, da sem bila neodgovorna v prenagljenih dejanjih, on pa prehiter v obljubah. Absolutno pa je vedel za to, da se to lahko zgodi in, da bi si otroke želela. Pač mi je bilo vseeno kdaj pridejo. Ne verjamem v tako skrbno načrtovanje (vseeno je nekaj nad nami glede tega:) in me je "presenetilo" malce prej. Gre pa za razmišljanja, ki jih pač imam glede na situacijo. Nisem pa pomislila na splav, ko sem videla pozitivni test.
Zanimalo me je to kako veliko razliko bi vam naredilo vedenje, da oče otroka mogoče nikoli ne bo povsem prisoten že vnaprej.
Hvala ker me ne obsojate. In izvedela sva nekaj dni nazaj. Pa s časom se bo definitivno vnesel. Samo če se bo pa popolnoma podredil in preselil pa ne morem vedeti. Bo pa pomagal. To je pa sigurno.
Hvala za dosedanje odgovore.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2007 17:01:49   
Anonimen
.
Zanimalo me je to kako veliko razliko bi vam naredilo vedenje, da oče otroka mogoče nikoli ne bo povsem prisoten že vnaprej.

Poglej nobena od nas ni vedela ali bo oče otroka prisoten za vselej...v življenju ni nič zagotovo. Lahko bi danes pritekel in se vselil k tebi a vseeno se čez leto odselil.Daj mu čas...saj veš, moški user posted image . Uživaj v nosečnosti, če bo tvoj fant hotel biti del vajinega življenja ok, če ne pa škoda zanj.

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
13.6.2007 17:14:10   
soncece24
Jaz bi ga sigurno obdržala tudi, če bi 100% vedela, da ne bom z otrokovim očetom nikoli skupaj v smislu družine. Tak pač čutim, od nekdaj. Če je pri tebi enako, potem tak nimaš kaj razmišljat. On se pa bo ali pa ne bo kot praviš "unesel", glavno je, da se bosta neke osnove lahko zmenila. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.6.2007 17:34:14   
Maleal
Jaz bi ga obdržala.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.6.2007 17:37:54   
Anonimen
Tudi jaz bi ga definitivno obdržala.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.6.2007 17:40:35   
BLAŽIKA
Če imam vse pogoje ga ziher obdržim.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.6.2007 17:43:59   
lorch
Najprej ti čestitam!!!user posted image user posted image user posted image
Potem ti povem še svoje mnenje: obdrži otroka, saj je tvoj, ti si ga želiš, pogoje imaš, oče pa tako nikoli ni 100%, saj se zelo hitro zgodi kak preobrat v zvezi in bi lahko odšel tudi kdaj kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.6.2007 18:27:00   
Anonimen
Jaz bi ga obdržala.

(odgovor članu lorch)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.6.2007 18:33:51   
Anonimen
Obdržala bi ga! 100%

Nikoli se ne bi odločila da "delam na otroku", če bi se zavedala da če ostanem sama ga ne bom imela. Nikoli. Če nisem zmožna sama skrbet za otroka, pol boljš da ga nimam, ker nikoli ne vemo kaj nas v življenju čaka. Jaz se pa nisem zmožna igrati z življenjem nič krivih otročkov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.6.2007 18:40:53   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Nikoli se ne bi odločila da "delam na otroku", če bi se zavedala da če ostanem sama ga ne bom imela. Nikoli. Če nisem zmožna sama skrbet za otroka, pol boljš da ga nimam, ker nikoli ne vemo kaj nas v življenju čaka. Jaz se pa nisem zmožna igrati z življenjem nič krivih otročkov.

Sploh ne razumem, kaj hočeš tukaj povedatuser posted image Saj v življenju nič ni 100% ziher. Lahko mene ali partnerja jutri pobere, pa bova dva otroka brez staršev pustila.

Če si ne bi otroka vsaj malo želela, bi bila zaščitena. On pa tudi, če seksa se mora zavedati posledic. Čestitke ob nosečnosti!! Se mi zdiš čisto sposobna sama zadevo izvesti. Pa pusti mu malo časa, ko ga bo začetna panika popustila, si lahko še premisli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.6.2007 19:03:13   
lasekP
Js bi ga tud obdržala!!
Moj se še ni rodil in če bi ga mogla imet sama, bi ga imela. Kolker se ti zdi, da je težko, te proti koncu bitje v tebi vedno bolj radosti.user posted image user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.6.2007 19:21:07   
Anonimen
Najprej čestitke za user posted image .

Otroka bi vsekakor obdržala, saj praviš da bo zanj materjalno poskrbljeno in tudi ljubezen mamice, babice in očka bo deležen, pa čeprav praviš, da je tvojega fanta najprej malo šokiralo. Morda pa se bo sčasoma le unesel in se preselil k tebi in user posted image . Toliko zrelosti in odgovornosti pa bi že lahko pokazal po eni neuspeli zvezi in že enemu otroku.
Moram pa vaju vseeno malo skregat, ker preden se delajo načrtovani user posted image  se morata partnerja res 100% strinjat glede tega kje boste živeli, od česa boste živeli, kako boste otroka vzgajali ipd. Pa še vedno se nam na poti zgodijo presenečenja.
Srečno.

(odgovor članu lasekP)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
13.6.2007 19:23:46   
Pat74
Čestitke za user posted image ! Mislim, da si se že odločila, da boš detece obdržala ... popolnih ljudi pa tako ali tako ni ... vsi smo včasih nepremišljeni in zaletavi pri svojih odločitvah in dejanjih in prav je tako, zato je življenje lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.6.2007 19:45:36   
lunca2
Najprej naj ti čestitam za user posted imageuser posted image user posted image user posted image Lepo in mirno user posted image ti želim, ter zdravega user posted image .

Jaz bi na tvojem mestu obdržala user posted image .

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.6.2007 21:12:56   
itata
Moram priznat, da sem precej pomirjena po vseh vaših odgovorih. Hvala tudi za čestitke user posted image . Osebe v mojem življenju, ki sem jih vprašala za nasvet so se podobno odzvale. Mogoče imam jaz malo bolj "čuden" pogled na svet, ampak se mi zdi, da moraš vedno biti pripravljen tudi na to, da lahko ostaneš sam in se čimmanj zanašaš na druge. Poleg tega sem se, ko sem se odločila za nezaščitene odnose sama s sabo pomenila kako in kaj bo, če zanosim in se prepričala, da lahko ne glede na fanta, sama materialno (čustveno itak) poskrbim za otroka. Malo sem se res ustrašila, ker je fant tako negativno reagiral v prvem momentu. Zato sem sploh pomislila na "vse opcije". Sedaj se je že malce pomiril in je bolje. Ampak se mi ne zdi upravičeno it delat splav, če je otrok prišel "ob ne čisto idealnem" času (predvsem zanj). Sploh si pa ne bi upala reskirat pri skoraj 29 letih, da ne bi nikoli mogla imeti več svojih otrok. Pa glede na to, da prej 8 mesecev nisem zanosila in je imela tudi moja mama težave z zanositvijo, bi bilo po 30 letu spet vprašanje kako bi to šlo.
Če se bo fant preselil ali ne, je pa ratalo zdej v teh dneh že malce manj pomembno. Se poskušam orientirat na druge stvari in upam, da bo na prvem pregledu v ponedeljek vse ok. Zgleda, da sem se res že odločilauser posted image .

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.6.2007 21:32:26   
Anonimen
Zadržat otroka?Potem pa ni čudn,da je tolk samohranilk.Najlepše je dat otroka naredit potem pa moškega pustit ga tožit za preživnino,sklensat socialo pa se jokat tle gor kako nič nimate.
Pejd na abortus pa se odloč za otroka,ko boš mela pošlihtano in otrok očeta.
Vsak dan berem take in drugačne zgodbe le.Vsaka druga bi parnerja nagnala potem pa ga izžela se z drugimi vlačila....Sramota za ene take.Zakaj sploh greste v postlo,če ne mislite resno.Ne rečem nič za tiste,da nebo pomote katere res dolgo živijo z partnerji ali poročene in pač v zakonu negre.Čist druga stvar.Kaj si sploh daš delati otroka,če niti skup ne živita????In neveš,če bo sploh pršel k tebi.....

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?