Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kašelj po hranjenju ponoči 12.10.2007 9:48:37
|
|
|
|
aluš
|
Ali je mogoče prehlajena. Ker mleko, pa tista sluz od prehlada, smrklja se ne marata in potem draži. Naš je tudi že bruhal, ko je bil prehlajen, pa je na vsak način hotel mleko.
|
|
|
|
RE: kašelj po hranjenju ponoči 12.10.2007 10:04:25
|
|
|
|
Aja32
|
Poskusi ji dati čaj namesto mleka...
|
|
|
|
RE: kašelj po hranjenju ponoči 12.10.2007 10:20:08
|
|
|
|
saraja
|
Pri nas je tudi tako, zobki prihajajo. KAšlja pa tudi zelo, sploh ga ne morem pomiriti. Čaja mu pa ne morem dati za lakoto. Kaj naj storim!?
|
|
RE: kašelj po hranjenju ponoči 12.10.2007 12:31:47
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Sem tudi jaz poskusila dati čaj, pa tudi vodo, pa tudi vodo po mleku, da ne bi kašljala... pa ničesar noče, samo mleko, bog ne daj, da je notri kaj drugega, vrže na tla in histerično joka... ...je pa res, da prihajajo zobki in ima kar konstantno smrkav nosek, tako, da je dejansko možno, da se mešata mleko in sluz...
|
|
RE: kašelj po hranjenju ponoči 12.10.2007 12:40:25
|
|
|
|
Tiamo
|
To je bil moj vprašanje cca pol leta nazaj. Kašlja zaradi mleka in polnega noska, mleko še poslabša zadevo, ker dela sluz. Moj recept, ki samo omili kašelj...normalno čez dan čiščenje noska s fiziološko, dvigneno vzglavje (jaz dam kar velik povšter pod jogi, menjava kravjega mleka za kozjega ali mešanje mleka z vodo. Je pa tudi varianta, da k ponoči zahteva mleko, jo vzameš iz posteljice, nahraniš v pol sedečem položaju, počakaš ene 15 min in jo daš nazaj spat.
|
|
|
|
RE: kašelj po hranjenju ponoči 12.10.2007 14:50:32
|
|
|
|
ajdaN
|
Kaj pa če bi probala dat drugo mleko? Pri nas mu zmeraj, ko je prehlajen za par dni ukinim navadno mleko in mu dajem riževega. In je bistveno boljše. Ker mleko res draži tisto sluz pri prehladu in verjetno zaradi tega kašlja.
|
|
|
|
RE: kašelj po hranjenju ponoči 15.10.2007 16:38:26
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Riževega sem ji poskusila dat že pred časom, pa ga ne mara... smo pa zadevo rešili tako, da ji mleko totalno razredčim, malo protestira in ene 100x pogleda, če je v flaški res mleko ampak popije ga pa in zaspi nazaj... je pa sedaj tudi začela grozno kašljati, tako, da upam, da ne bo še huje...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?