|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašelj in žajbelj
30.12.2004 5:35:35   
Naja31
Zivjo punce,

po hudem prehladu, ki pocasi mineva :bravo:, me je zdaj ponoci zagrabil grozen kaselj in sploh ne morem spati.
Ze med prehladom sem grgrala zajbelj, ki mi je ful pomagal, da me ni se grlo bolj bolelo, zdaj sem ga naredila, da ga grgram zaradi kaslja.
Malo sem pobrskala po forumu glede tega kaj lahko kot nosecka ( v 26.t) vzamem proti kaslju in sem nasla zelo razlicne odgovore, da sem zdaj samo :zmeden: in prestrasena. Nekatere pisete, da zajbelj v nosecnosti full skoduje plodu. A tudi grgrati ga ne smem? Saj ga nic ne spijem. No, druge pa menite, da je zajbelj cist ok.
Zdaj me pa resno skrbi.

Hvala za vase odgovore, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kašelj in žajbelj
30.12.2004 6:04:11   
maja1977
Zdravo!:rozica:

Tudi jaz sem imela podoben problem, pa mi je zdravnica svetovala sirup Herbion - trpotčev sirup za blažitev kašlja (izvleček trpotca in slezenovca).
Dve žlički tudi do 5-krat na dan in ful čaja oz. toplih napitkov...

No v lekarni sem vseeno preverila, če je sirup za :nosecka:, pa so rekli da je ok.

No men je FUL pomagal...:bravo::bravo: , pa niti ni tako nezgravžen :)-

Lp
Maja 9nebesa:modri: 30t

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kašelj in žajbelj
30.12.2004 8:36:50   
pika78
Glede kašlja v nosečnosti ravno ne vem, kaj se lahko vzame. Bi pa rekla, da grgranje žajblja, če ti pomaga, ne more nič škodit plodu.
Nekaj drugega bi bilo, če bi ga pila, ker baje da je res malo strupen (čeprav, ko sem bila majhna, smo ga popili kar nekaj in ni bilo nič narobe). Tako da ga po mojem lahko brez problema grgraš.
Čimprej se pozdravi in lp!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kašelj in žajbelj
30.12.2004 8:50:14   
PBJ
Jaz sem žajbelj 1X grgrala pred tremi dnevi zaradi rahlo bolečega žrela in ga več ne bom...:(vsaj ne sedaj, ko sem noseča.To pa zato, ker mi je grozno zasmrdel in sem potem bruhala kot še nikoli...

Drugače pa mislim, da samo grgranje res ne more škoditi plodu.

Lep dan!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kašelj in žajbelj
30.12.2004 8:51:50   
Primoza
Žajbelj ne škoduje plodu, amapak zmanjša proizvodnjo mleka.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kašelj in žajbelj
30.12.2004 8:57:53   
barby*
Ojla:zajcek:
Grgranje ne škoduje, je pa res da je ogabno ogabnega okusa:zmeden: Meni je ful ful pomagal, zraven pa sem popila velikoooo soka stisnjenih limonin pomaranč...pa sem imela kar fino vneto grlo

Hitro se pozdravi!:rozica:

pa pa
barby:metulj:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kašelj in žajbelj
30.12.2004 11:07:08   
Naja31
Hvala punce!

Za vsak slucaj sem poklicala mojo G in je sestra rekla, da valjda lahko zajbelj grgram. Slezov caj anj bi tudi pomagal. In se en sirup je omenjala. Itak grem v lekarno pa bom povprasala.

Lepo se imejte,
Naja

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

mu bo premrzlo?
tina202

Rok imam konec aprila in bi novorojenčka iz bolnice odnesla v : body z dolgimi rokavi, žabice, hlačke, majco z dolgimi rokavi, eno jopico ki je bolj tanka,štunfke, kapica in povrh dekica. Se vam zdi dovolj, ker eni vidim dajo še v tistega pajaca?

To je super (60%)

Še kaj dodaj (5%)

Še preveč bo (35%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!