Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kašlja,kiha in zeleno kaka 7.6.2009 20:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je stara 5 mes in je kar nekaj časa kakala (ne vedno) zelenkasto. Sem P vprašala, ko sva imeli drugo cepljenje pa je dejala, da se je verjetno s čim okužila in da je to znak. In da se je sama ubranila tej okužbi. Bili so pa res vsi prehlajeni okoli naju in se je očitno nečesa nalezla. Zdaj pa že par dni kako lepo rumeno, zadnjič celo malo oranžno, ker je spila malo korenčkovega soka. Kar lahko P naredi je, da da pregledati kri. Samo ne vem pa, ali mora mali imeti vročino ali ne. Malo opazuj, če se ti bo pa zazdelo, pa kar P pokliči in pelji otroka vsaj pokazat.
|
|
|
|
RE: kašlja,kiha in zeleno kaka 8.6.2009 17:46:03
|
|
|
|
Sončnica1
|
Pozdravljena! Glede zelenega blata, so nam v posvetovalnici rekli, da je to od plinov iz otrokovega črevesja, večkrat pa se lahko v blatu pojavi tudi sluz. Nam je sestra rekla, da je to čisto normalno in da se nam ni treba nič bati. P.S.: Otrok ( star 2 meseca) je dojen.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?