|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutro
13.6.2005 6:25:20   
Udb
Jutro!
Da vas nahitro pozdravim - preden se mi za vrat vsede moja vajenka!! ;)

Kako ste kaj? Je bil lep vikend? Moj je bil!

Ta teden se psihično pripravljam na še zadnji izpit letos!! Ga imam v sredo! In to iz glavnega predmeta - petja! Upam da me ne bo preveč trema zvila!! :zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jutro
13.6.2005 6:43:34   
Nyah*
OOOOOOOOoo Jutro mami :zaspan::zaspan:!¨

A kar vajenko mamo? Opa, smo visoko zlezli! :)-:)-:)-
Jaz sem bla sama komaj vajenka lani :)-:)-:)-:)-.

kaj pa studiras? A delas pa nekaj drugega?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jutro
13.6.2005 6:45:04   
Udb
Nyah - končno ena!! ;)

Ja - uvajam eno študentko, ki me bo nadomeščala!! Sovražim tako delo!

Študiram - solopetje. Delam pa v pisarni - groza, ampak je vsaj ziher služba z redno plačo! Zaenkrat bo super!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jutro
13.6.2005 6:46:42   
Nyah*
Ajaaaa, ze nadomescanje si rihtas! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Ampak bos pa se nekaj casa delala ane?

Solopetje , super :bravo::bravo:, bi te prav rada slisala peti!

kako pa kaj busi? Uboga, brca?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jutro
13.6.2005 6:48:14   
Udb
Nyah, ja imam tako delo, ki zahteva ful prakse. Veliko informacij si je treba zapomniti,...tako da uvajanje kar traja!!

Drugače bom delala do avgusta, potem pa malo ja, malo ne - moram dopust ponucat...

Mogoče me boš pa enkrat slišala....nikoli ne veš! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jutro
13.6.2005 6:48:55   
Udb
Buši - zdaj se je ravno zbudil in čisto nežno brcka! ;) Zvečer ej pa ful ful aktiven in kakšna brca že kar zaboli!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jutro
13.6.2005 6:52:14   
Nyah*
:bravo::bravo::bravo::bravo: za :duda:, je prav da je mocan!

Jaz komaj cakam, da ga zacutim, tako vsaj ves, da je vse ok, da je ziv, pa ceprav zivahen :bravo::bravo:.

Jaz sem pa vsa na trnih, pocasi govoriva ljudem, da sva :nosecka:9nebesa, pa me skrbi, saj ves, ce je vse ok, komaj cakam naslednji pregled :(, jooooooooooo, kompliciram saj vem :((.

Grem v sluzbo, pa se javim se od tam!

Ti pa vajenke ne muci prevec :)-:)-:)-!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jutro
13.6.2005 6:55:19   
Udb
Nyah, srečno pot!!

Tudi jaz sem bila zaskrbljena, ko sva počasi začela govorit, da sva noseča!! Ampak kaj, ko je tako info tako težko zadržati zase!! ;) Saj bo vse OK!! Kdaj pa imaš pregled?

Vajenko sem trenutno prepustila sodelavki!! ;)

Brce me pa čisto nič ne motijo - sem jih ful vesela!! Razen, ko imam kaj pomembnega p ame začne brcati v mehur!! :( :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jutro
13.6.2005 8:19:57   
Skorpija
Dobro jutro babnice!

Ta teden bom malo več z vami, ker mi bo v službi bolj dolgčas kot ne... Ste opazile kako sem zgodnja :ups: Lahko še počasi srkam :kava: (piksna seveda, ledena ko vrag, ma ni tako slaba, ne spominja na nogavice) in tudi vam želim mirno jutro!!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jutro
13.6.2005 9:19:36   
Udb
Oj!

Zdaj ni pa spet nobene čveke!! :(

Jaz že jem jagode! Mmmmmm, kako so dobre!!!!

Skorpija, kaj je zdaj to? Spet kava iz piksne!!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jutro
13.6.2005 9:31:21   
Skorpija
Mah kva čmo, če mi pa ne dajo koharčka... Saj zdaj sem zvohala eno, ki ni slaba in potem zjutraj drvim kot hrček - sendviček, kavica, osvežilni napitek :)- in hopa v službo afne guncat :(

Koliko časa boš še v službi UDB? Je študentka pridna?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jutro
13.6.2005 9:32:48   
Udb
Skorpija, a misliš, kdaj grem na porodniško? Začne se mi 20.9. - baje! Pa 20 dni dopusta imam. Saj še ne vem točno. Ampak komaj čakam!!
Študentka je pridna, samo jaz nisem za razlaganje stvari. Pa skoz eno in isto!!! Za znort!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   jutro
13.6.2005 9:39:23   
Skorpija
Ja, ja porodniška - to sem mislila, se izražam kot tele :ups:

Tudi jaz nimam več potrpljenja s študentkami, vsem eno in isto razlagat, pletejo se ti povsod, na koncu se pa še najde kakšna fejst pametna, ki ti pamet soli, pa sploh še ne ve v kakšen drek je padla... Vse bolj ugotavljam, da najrajši delam sama pa tudi če je super gužva, ker je res malo ljudi, da se lahko ujamejo 100 % pri delu. Jaz se samo z enim in takrat gre vse kot namazano, kadar delava skupaj.

Menda je zunaj sonce :bravo: Končno se bo malo ogrelo, ker tole pa ni več normalno!!!

Si pisala prej nekaj o jagodah? 9nebesa Kam pridem po njih?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   jutro
13.6.2005 9:48:40   
Udb
Skorpija, :)-! Res je problem prave sodelavce najti!! No, moja je pridna, samo ne dojame kakšne stvari ki je meni samoumevna, potem ji pa ne znam razložiti, ker sem čist živčna!! ;)

Sonček je že!!! Super, končno!

Jagode, pohiti, še malo jih je na moji mizi!! :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   jutro
13.6.2005 9:52:41   
Skorpija
:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: tko šibam, da obstaja nevarnost, da mi bo še kakšna kilca dol padla... Glih včeraj sem na vrtu rabutala jagode, so sicer kao od vseh v hiši, ampak to je najbolj zoprn, ker nikoli ne veš koliko jih lahko vzameš. So pa kot majhni hudički - rdeče in sladke mmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kdaj izgubite živce?
nosek5

Opišite kako se pomirite!

Če nekoga nekaj prosite, pa to ne naredi (53%)

Če nekoga nekaj prosite, pa to naredi z zamikom (8%)

Če nekoga nekaj prosite, pa se najprej izgovarja, potem pa po kregu to naredi (39%)

Število vseh glasov: 213

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!