jutro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> jutro (13.6.2005 6:25:20)

Jutro!
Da vas nahitro pozdravim - preden se mi za vrat vsede moja vajenka!! ;)

Kako ste kaj? Je bil lep vikend? Moj je bil!

Ta teden se psihično pripravljam na še zadnji izpit letos!! Ga imam v sredo! In to iz glavnega predmeta - petja! Upam da me ne bo preveč trema zvila!! :zmeden:

Nyah* -> jutro (13.6.2005 6:43:34)

OOOOOOOOoo Jutro mami :zaspan::zaspan:!¨

A kar vajenko mamo? Opa, smo visoko zlezli! :)-:)-:)-
Jaz sem bla sama komaj vajenka lani :)-:)-:)-:)-.

kaj pa studiras? A delas pa nekaj drugega?

Udb -> jutro (13.6.2005 6:45:04)

Nyah - končno ena!! ;)

Ja - uvajam eno študentko, ki me bo nadomeščala!! Sovražim tako delo!

Študiram - solopetje. Delam pa v pisarni - groza, ampak je vsaj ziher služba z redno plačo! Zaenkrat bo super!

Nyah* -> jutro (13.6.2005 6:46:42)

Ajaaaa, ze nadomescanje si rihtas! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Ampak bos pa se nekaj casa delala ane?

Solopetje , super :bravo::bravo:, bi te prav rada slisala peti!

kako pa kaj busi? Uboga, brca?

Udb -> jutro (13.6.2005 6:48:14)

Nyah, ja imam tako delo, ki zahteva ful prakse. Veliko informacij si je treba zapomniti,...tako da uvajanje kar traja!!

Drugače bom delala do avgusta, potem pa malo ja, malo ne - moram dopust ponucat...

Mogoče me boš pa enkrat slišala....nikoli ne veš! ;)

Udb -> jutro (13.6.2005 6:48:55)

Buši - zdaj se je ravno zbudil in čisto nežno brcka! ;) Zvečer ej pa ful ful aktiven in kakšna brca že kar zaboli!!

Nyah* -> jutro (13.6.2005 6:52:14)

:bravo::bravo::bravo::bravo: za :duda:, je prav da je mocan!

Jaz komaj cakam, da ga zacutim, tako vsaj ves, da je vse ok, da je ziv, pa ceprav zivahen :bravo::bravo:.

Jaz sem pa vsa na trnih, pocasi govoriva ljudem, da sva :nosecka:9nebesa, pa me skrbi, saj ves, ce je vse ok, komaj cakam naslednji pregled :(, jooooooooooo, kompliciram saj vem :((.

Grem v sluzbo, pa se javim se od tam!

Ti pa vajenke ne muci prevec :)-:)-:)-!

Udb -> jutro (13.6.2005 6:55:19)

Nyah, srečno pot!!

Tudi jaz sem bila zaskrbljena, ko sva počasi začela govorit, da sva noseča!! Ampak kaj, ko je tako info tako težko zadržati zase!! ;) Saj bo vse OK!! Kdaj pa imaš pregled?

Vajenko sem trenutno prepustila sodelavki!! ;)

Brce me pa čisto nič ne motijo - sem jih ful vesela!! Razen, ko imam kaj pomembnega p ame začne brcati v mehur!! :( :)-:)-:)-:)-

Skorpija -> jutro (13.6.2005 8:19:57)

Dobro jutro babnice!

Ta teden bom malo več z vami, ker mi bo v službi bolj dolgčas kot ne... Ste opazile kako sem zgodnja :ups: Lahko še počasi srkam :kava: (piksna seveda, ledena ko vrag, ma ni tako slaba, ne spominja na nogavice) in tudi vam želim mirno jutro!!!!!

Udb -> jutro (13.6.2005 9:19:36)

Oj!

Zdaj ni pa spet nobene čveke!! :(

Jaz že jem jagode! Mmmmmm, kako so dobre!!!!

Skorpija, kaj je zdaj to? Spet kava iz piksne!!! ;)

Skorpija -> jutro (13.6.2005 9:31:21)

Mah kva čmo, če mi pa ne dajo koharčka... Saj zdaj sem zvohala eno, ki ni slaba in potem zjutraj drvim kot hrček - sendviček, kavica, osvežilni napitek :)- in hopa v službo afne guncat :(

Koliko časa boš še v službi UDB? Je študentka pridna?

Udb -> jutro (13.6.2005 9:32:48)

Skorpija, a misliš, kdaj grem na porodniško? Začne se mi 20.9. - baje! Pa 20 dni dopusta imam. Saj še ne vem točno. Ampak komaj čakam!!
Študentka je pridna, samo jaz nisem za razlaganje stvari. Pa skoz eno in isto!!! Za znort!

Skorpija -> jutro (13.6.2005 9:39:23)

Ja, ja porodniška - to sem mislila, se izražam kot tele :ups:

Tudi jaz nimam več potrpljenja s študentkami, vsem eno in isto razlagat, pletejo se ti povsod, na koncu se pa še najde kakšna fejst pametna, ki ti pamet soli, pa sploh še ne ve v kakšen drek je padla... Vse bolj ugotavljam, da najrajši delam sama pa tudi če je super gužva, ker je res malo ljudi, da se lahko ujamejo 100 % pri delu. Jaz se samo z enim in takrat gre vse kot namazano, kadar delava skupaj.

Menda je zunaj sonce :bravo: Končno se bo malo ogrelo, ker tole pa ni več normalno!!!

Si pisala prej nekaj o jagodah? 9nebesa Kam pridem po njih?

Udb -> jutro (13.6.2005 9:48:40)

Skorpija, :)-! Res je problem prave sodelavce najti!! No, moja je pridna, samo ne dojame kakšne stvari ki je meni samoumevna, potem ji pa ne znam razložiti, ker sem čist živčna!! ;)

Sonček je že!!! Super, končno!

Jagode, pohiti, še malo jih je na moji mizi!! :)-

Skorpija -> jutro (13.6.2005 9:52:41)

:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: tko šibam, da obstaja nevarnost, da mi bo še kakšna kilca dol padla... Glih včeraj sem na vrtu rabutala jagode, so sicer kao od vseh v hiši, ampak to je najbolj zoprn, ker nikoli ne veš koliko jih lahko vzameš. So pa kot majhni hudički - rdeče in sladke mmmmmmmmmmmmmmmmm

Stran: [1]