|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutranj ritual
3.1.2009 20:28:58   
vaney
Živjo. To vprašanje je za tiste, ki otroke vozite v vrtec.
Če greste od doma zelo zgodaj in otrok še napol spi, ali ga zjutraj preoblačite v body+žabice+trenirka...ali mu že zvečer pod pižamo (vsaj zdaj pozimi) oblečete body, zjutraj pa samo še hlače gor+bunda in ostalo in v vrtec. Da poenostavim-jih zjutraj čisto zbudite, nesete na previjalno in uredite ali se truditi otroka čimbolj v miru odnest do avta?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jutranj ritual
3.1.2009 20:37:43   
benika
Prvo kot prvo, otročka boš vsekakor morala pred odhodom v vrtec čisto zbudit, saj ti vzgojiteljice ne bodo ravno hvaležne, če jim boš pripeljala napol spečega otročka.

Naš je že od začetka spal z bodijem pod pižamico, tako da sem ga zjutraj potem lepo oblekla v trenirkico in ostale stvari. 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2009 20:47:13   
Naja31
Verjetno imate daljšo vožnjo do vrtca,a ne?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2009 20:55:36   
Petr_a
Sin ima vedno vsako jutro svež bodij in ne tistega v katerem je spal.

Ni dobro da bi otroka pustila spati.
zbudi ga,se bo že navadil na jutranji ritual
Da bi pa zjutraj pazila,da bo spal in vse potuho in v miru khm nimam besed

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2009 21:00:56   
Naja31
Meni se to zdi razumljivo če imate do vrtca npr. 1uro vožnje in bi rada da otrok spi naprej v avtu.
Če pa je vrtec v istem kraju, pa res ne vidim smisla.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2009 21:07:05   
ThinkPink
Naša ne hodi v vrtec, ampak vem, da se nje ne bi dalo še napol speče odnesti v avto, pa četudi bi že oblečena spala.

Sicer pa zjutraj tako moraš otroka previti in malo umiti tam spodaj, glede na to, da je celo noč v polulani plenički (že to bi otroka zbudilo...). Tudi jaz jo vedno preoblečem v svež bodi zjutraj.

Jaz bi otroka zjutraj definitivno prebudila, če bi bila še zaspana na poti v vrtec, pa bi tako v avtu še malo zakinkala...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2009 9:03:25   
vaney
No, do vrtca imamo mi 20 minut vožnje. In, da ne bo moje vprašanje tako "zgrešeno", jaz sama delam v vrtcu in kar nekaj otrok (živijo čisto blizu) pride v vrtec še s polno nočno plenico in tudi v pižami so že prišli, pa sem mislila, da starši prakticirajo to jutranje urejanje potiho in da bi bilo mogoče boljše. Saj otroci se v vrtcu na hitro zbudijo, samo za čas vožnje sem mu hotela še malo spanca privoščit. Ja, no, hvala za odgovore (bolj in manj prijazne), mislim, da ne bomo nič komplicirali, kar se mora, se mora.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2009 9:13:50   
mama_milchy
Jaz ga zjutraj zbudim, umijem, oblečem in gremo od doma, do vrtca imamo 15minut vožnje; če gre za 6-to v vrtec med vožnjo zaspi ampak se potem pred vrtcem zbudi; ko je šele začel hodit v vrtec, je potem okoli 8-me oziroma po zajtrku odspal eno kitico 10-15 minut in je lažje zdržal do počitka; ga pa še nisem odnesla v vrtec v nočni plenici oziroma v pižamici

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2009 11:14:25   
benika
In, da ne bo moje vprašanje tako "zgrešeno", jaz sama delam v vrtcu in kar nekaj otrok (živijo čisto blizu) pride v vrtec še s polno nočno plenico in tudi v pižami so že prišli, pa sem mislila, da starši prakticirajo to jutranje urejanje potiho in da bi bilo mogoče boljše.

Sej ne moreš verjetuser posted image Taki starši pa so skrbni, jauser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2009 14:45:39   
jakaracman
Mi jo umijemo zobeke očistimo in kompletno preoblečemo.V vrtcu so tudi jasno dali vedeti, da naj otroci prihajajo čisti in primerno oblečeni.Če v vaš vrtec prihajajo z nočno plenico je potrebno starše opomniti kako naj oddajajo otroka.Saj jim tudi vi popldne najbrž oddate otroka v sveži plenici po popoldanskem spanju in ne v poscani jutranji plenici.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2009 21:01:56   
livia
Vedno smo jo čisto preoblekli, umili zobke, očistili nos, popije actimel... Prej smo imeli vožnje tudi pol ure, pa je še malo odremala, zdaj imamo do vrtce 3 minute in to ne pride več v poštev. Ustaja pa ob 6h.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?