pika74
|
Ojla bejbike ! Jutri zjutraj imam začetek kratkega postopka IVF . Dons sem bla pri G na kontroli brisa (6 mesecev je minilo od LEETZ) in mimogrede sem ga še vprašala, če se lahko že danes prijavim za IVF, ker imam itak napisano, da naj pokličem v maju na 1. dan M. In ker M pride v soboto, če sem prav računala, sem rekla, nič, probat ni greh in vprašala. Pa je rekel... hmmm za dolgi postopek imamo zelo malo časa. Bo zelo na knap pred dopusti. Lahko se pa odločimo za kratkega . In potem sem ga jaz - babji firbec vprašala , kaj vpliva na odločitev o tem ali bo kratek ali dolg postopek. Pa je rekel, da vpliva starost ženske in kvaliteta spermiograma . In nato je pogledal oboje in rekel, da lahko gremo najprej v kratkega.... in me takoj napotil v staro porodnišnico, da se vpišem . Tam me je sestra takoj vpisala in rekla, še dobro, da ste prišli , ker boste jutri zjutraj morali biti že ob 8h pri nas, ker začnemo . Evo, kako se včasih lepo izteče . Sploh, če ne pričakuješ. Jaz sem računala, da bo zdaj treba še čakat na rezultate tega brisa ene par tednov in da bom potem valjda septembra šele na vrsti, da pokličem in potem oktobra mogoče začnemo, zdaj se je pa malo zasukalo in evo. Jutri - nizki štart . A katera kaj ve, kako je pri kratkem postopku. Če ima katera kak link (al pa če katera lahko kaj napiše) za kratek postopek IVF, ji bom hvaležna . lp pika74