|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke
22.7.2005 15:32:18   
Teni_
Vidim, da ste še nekatere kar gor. Zanima me, če se je malika od včeraj ze kaj oglasila, ali je kaj novega pri njej? Včeraj je napisala, da ne ve, če ji ni voda odtekla, zato pa me zanima. Ve katera kaj? Lp,Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julijke
22.7.2005 16:06:00   
CIPRESA
Ja mojca pa se je pol še javila ker so ble sam kapljice, mogoče ji je pa v celoti ponoči, danes se še ni nič javila. Lahko da je šla proti Rimu.

Mi pa še kar vstzrajno čakamo!!! In štejemo koliko nas je še.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julijke
22.7.2005 16:21:05   
Teni_
Vidim ja, da še vas kar nekaj vztraja. Se mi prav smilite v tej vročini, pa čisto na koncu. Ste pa ze menda vse čisto pri roku ali pa ze čez ne? Vse ze manj kot en teden. Upam, da se boste vse čimprej na vrsti. Zal vas ne bom mogla spremljat, ker gremo danes ponoči na morje. Upam, da mi bo lahko katera sporočila kaj se bo dogajalo. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julijke
22.7.2005 16:45:05   
malika
O lepo, da mislite name, ampak žal nič novega.
Zjutraj me ni bilo doma, potem mi je dragi rač. odnesel,...skratka polna luna pri nas ne deluje.

Še čakamo! :duda::love: pridi že :)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julijke
22.7.2005 17:30:02   
frutka_
Malika je že 9 mesecev okrog?! Ne morem verjeti, da se že bliža tvoj TP!:rozica:

Lepo še preživite zadnje dneve, upam da imaš vse pripravljeno ter da bo mali Vito z zadovoljstvom pocartal bratca:bravo:

Drži se punca noter in spelji tako kot znamo Štajerke!:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julijke
22.7.2005 17:36:21   
Teni_
Tako kot sem napisala, upam, da mi katera javi, ko boš rodila, da ne bom rabla cel teden čakat preden kaj izvem. No, če bo prej. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julijke
22.7.2005 18:42:37   
CIPRESA
o Malika sem pa že mislila da si 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa pa vidim da si na istem kot vse me ŠE VEDNO ČAKAMO :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:!!!!

Mojca tebi pa veliko morskih užitkov, pa enkrat na glavo notr skoč še zame!!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julijke
22.7.2005 18:43:43   
Teni_
Nič ne bo s skakanjem na glavo še vsaj do drugega poletja. Moram pazit, da :duda: ne skoči pri ustih ven:)-. Bom pa zaplavala enkrat za tebe. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   julijke
22.7.2005 18:52:34   
CIPRESA
Ja sem mal premal pogledala in nisem vidla da si v 25t, ah ja letos za nas to odpade, kaj mormo bomo že prežvele sam da bo z našim :duda: vse vredu.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   julijke
22.7.2005 18:58:32   
Teni_
Ja, ze 3 leta pri meni ni nič skakanja. Najprej sem bila noseča s Tejo, lani je bila tam v Portorozu, ko smo bili taka čudna plaza, da ni bilo za skakat, letos pa spet nič ne bo. Bom morala drugo leto precej nadoknadit. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   julijke
22.7.2005 20:22:19   
Emanuelle
pika_b še iz prejšnjega posta - odprta isto kot ti slaba 2 cm in vse zmehčano.
Upam, da bo pred sredo kaj!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?