julijke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Teni_ -> julijke (22.7.2005 15:32:18)

Vidim, da ste še nekatere kar gor. Zanima me, če se je malika od včeraj ze kaj oglasila, ali je kaj novega pri njej? Včeraj je napisala, da ne ve, če ji ni voda odtekla, zato pa me zanima. Ve katera kaj? Lp,Mojca:nosecka:

CIPRESA -> julijke (22.7.2005 16:06:00)

Ja mojca pa se je pol še javila ker so ble sam kapljice, mogoče ji je pa v celoti ponoči, danes se še ni nič javila. Lahko da je šla proti Rimu.

Mi pa še kar vstzrajno čakamo!!! In štejemo koliko nas je še.

Teni_ -> julijke (22.7.2005 16:21:05)

Vidim ja, da še vas kar nekaj vztraja. Se mi prav smilite v tej vročini, pa čisto na koncu. Ste pa ze menda vse čisto pri roku ali pa ze čez ne? Vse ze manj kot en teden. Upam, da se boste vse čimprej na vrsti. Zal vas ne bom mogla spremljat, ker gremo danes ponoči na morje. Upam, da mi bo lahko katera sporočila kaj se bo dogajalo. Lp,Mojca:nosecka:

malika -> julijke (22.7.2005 16:45:05)

O lepo, da mislite name, ampak žal nič novega.
Zjutraj me ni bilo doma, potem mi je dragi rač. odnesel,...skratka polna luna pri nas ne deluje.

Še čakamo! :duda::love: pridi že :)-

frutka_ -> julijke (22.7.2005 17:30:02)

Malika je že 9 mesecev okrog?! Ne morem verjeti, da se že bliža tvoj TP!:rozica:

Lepo še preživite zadnje dneve, upam da imaš vse pripravljeno ter da bo mali Vito z zadovoljstvom pocartal bratca:bravo:

Drži se punca noter in spelji tako kot znamo Štajerke!:)

Teni_ -> julijke (22.7.2005 17:36:21)

Tako kot sem napisala, upam, da mi katera javi, ko boš rodila, da ne bom rabla cel teden čakat preden kaj izvem. No, če bo prej. Lp,Mojca:nosecka:

CIPRESA -> julijke (22.7.2005 18:42:37)

o Malika sem pa že mislila da si 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa pa vidim da si na istem kot vse me ŠE VEDNO ČAKAMO :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:!!!!

Mojca tebi pa veliko morskih užitkov, pa enkrat na glavo notr skoč še zame!!!!

Teni_ -> julijke (22.7.2005 18:43:43)

Nič ne bo s skakanjem na glavo še vsaj do drugega poletja. Moram pazit, da :duda: ne skoči pri ustih ven:)-. Bom pa zaplavala enkrat za tebe. Lp,Mojca:nosecka:

CIPRESA -> julijke (22.7.2005 18:52:34)

Ja sem mal premal pogledala in nisem vidla da si v 25t, ah ja letos za nas to odpade, kaj mormo bomo že prežvele sam da bo z našim :duda: vse vredu.

Teni_ -> julijke (22.7.2005 18:58:32)

Ja, ze 3 leta pri meni ni nič skakanja. Najprej sem bila noseča s Tejo, lani je bila tam v Portorozu, ko smo bili taka čudna plaza, da ni bilo za skakat, letos pa spet nič ne bo. Bom morala drugo leto precej nadoknadit. Lp,Mojca:nosecka:

Emanuelle -> julijke (22.7.2005 20:22:19)

pika_b še iz prejšnjega posta - odprta isto kot ti slaba 2 cm in vse zmehčano.
Upam, da bo pred sredo kaj!!!!!!!!!!!!!

Stran: [1]