|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke
4.4.2005 19:04:21   
CIPRESA
Se bom javila kar tukaj in nas spet prestavla malo višje.

Glede kavice v sredo že veste da ne morem pridet, moram počivat pa še mojega moža nebo doma ker je na terenu in nimam ne avta. Bolje da ne pretiravam saj bo čez slabe 4 mesece vse O.K.

Kar pa se tiče KG in merjenja trebuha pa trebuh meri 96cm, kg pa se kar nabirajo in nabirajo. Sem še celo malo omejila prehrano ker sem res mislila da toliko pojem pa se ni nič ustavilo. Danes sem jih pridelala že 8 kg in nevem od česa ker po 14 uri pojem samo še jogurt, zjutraj kruh in jabolko in ob 12 zmerno kosilo. Tko da punce jaz mislim da naši kg niso od hrane ker se od toliko malo hrane pa nemorem zredit.
Samo malo me je strah kaj bo če bo šlo kar takole hitro naprej na tden po 1 kg. Ali katera ve kdaj se to USTAVI???? Ker nevem kako bom hodila tam okrog 35t:zmeden2:

Drugače pa je počutje kar vredu bolijo me samo te sramne kosti ko hodim pa pravijo da ni to nič hudega.

LP CIPRESA :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julijke
4.4.2005 21:29:01   
Pia73
Pozdravljene julijke! :rozica::rozica::rozica:

Se vam že nekaj časa nisem javila. PDP 22.07.2005, torej 24t in :duda: 3/7. Kilogrami +10 kg, jem sicer več kot prej a ne za 10 kg. Se bom po porodu ukvarjala s tem. Prvič sem se tudi zredila 20 kg in nosila 8 dni čez rok. Upam, da se mi bo vsaj temu uspelo izognati. Mi je pa G že na prvem UZ prestavila PDP za 4 dni, ker je tako kazalo in sem tega zelo vesela. Obseg trebuha je 100 cm,... :)-

Sicer sem kar v redu, danes me je začelo malo špikati se menda na veliko vse raztrguje,.. :zmeden2: Sicer pa sem velikokrat utrujena, ker še hodim v službo imasm živahnega 4,5 letnika pa moža popoldne ni doma. Ampak, če ne bo hujšega bom že. Delam še slaba 2 meseca, če bo seveda vse v redu.

V sredo pa imam pregled, vendar tokrat prvič verjetno ne bom imela UZ,... Bo že,...

Cipresa super si, ker tako skrbiš, da ne izgubimo stika.

Aja, sicer sem pa štajerka in me na srečanje ne bo. Spijte še kakšen sok za naju ali vsaj nazdravite na najino zdravje!

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 23t 3/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julijke
4.4.2005 22:25:27   
bobek05
Cipresa, moram te pohvalit tudi jaz, ker nas vedno postavljaš na vrh....

V sredo jaz tudi ne morem (četudi sem iz MB), ker imam ob 17.15 UZ na Fontani... Pa mogoče kdaj drugič..

O KG sploh z nikomer več ne debatiram, ker me je včasih kar sram in premišljujem o tem, ali ni vse to šlo že nekam predaleč in ali bi morala že od vsega začetka bolj pazit itd..... Sem v 28t in pridno pridelala 12kg (verjetno bom kar prišla do 20). Pri meni je tudi ful smešno, da ne jem toliko (vsaj zdaj precej manj kot prej), pa tudi vidi se mi ne. Malo sem dobla samo na ta zadnji in pa bedrih, to je pa tudi vse... Kam potem grejo te kg??? Nog pa tudi nimam otečenih. :((:((:((
Trebuh sedaj meri 109 cm (vsaki teden 1cm več) in glede na to koliko je še do konca ... :zmeden:

Drugače se počutim odlično, če odštejemo zgago, pa občasne bolečine v križu ali od spodaj, pa kar-nekaj-minutno iskanje pravega položaja za spanje... :)-

Uživajte še naprej - še posebej zdaj, ko je zunaj tak lep sonček...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julijke
5.4.2005 7:03:40   
sky
Pozdravljene še z moje strani :)!

Končno sem malo potolažena ;) (čeprav se ne sekiram) in se pridružujem Pii73 ter bobku05 :bravo:! Sem v 26t, pa sem tudi že na +10 kg :ups:. Punce, bomo že :sloncek:...

Drugače pa štartam danes z materinsko šolo v MB bolnici, jutri pa šibam na pregled, pa da vidimo, če bo naša pikica kaj bolj umirjena in se pokazala.

Počutje je drugače čisto super (bruhala tako nič nisem), me pa malo kislina daje na trenutke, pa bo že...

Z dragim sva pričela z urejanjem otroške sobe :bravo:, delam se manj kot šest tednov in počasi že komaj čakam na julij in našo :duda:.

LP,
Saša

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julijke
5.4.2005 8:22:56   
Dari

Pozdravljene punce!
Jutri nas ima pa kar nekaj pregled. :bravo: Jaz že ob 7-ih zjutraj, in jutri grem prvič brez :love: možeka. Upam da bo vse OK, ker imam potem v načrtu celodnevno pohajanje po Ljubljanskih trgovinah. :bravo::bravo:
Sicer se počutim super, križ me je nehal boleti (se mi zdi da pomaga, ker vsako jutro malo potelovadim):sloncek:.
Edino včasih se mi zdi, da je :duda: mali nekje čisto spodaj in pol me brca v mehur pa nekam tam zadaj v črevo al kaj vem kam, ampak občutek je čorav - s ne boli sam tko smotano mal je. In pol ga mal pokregam pa mal si bušija premiksam in upam da se spravi više.

Moje kilce dobrih +6 (bomo videli koliko bo pokazalo jutri pri G) ;).

Lepo se imejte pa se vidimo jutri na :kava:.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julijke
5.4.2005 8:44:59   
Grascakinja
Ojla vse julije!!!

Cipresi je treba napisat priznanje, da nas skoz gor prestavlja. :bravo:

Jaz imam tudi žalostno novico, da vseeno ne bom mogla na srečanje, ker imam jutri pa šolo za starše ravno takrat... :((
Včeraj sem se naučila dihat, zdaj pa pridno vadit, da bomo znali, ko bo šlo zares. :bravo:

Sicer pa je naša beba začela brcati zdaj tudi že v zgornji del trebuha, mi je kar hecno! Kot zgleda, imamo pravega razbojnika oz. jaz mislim, da bo razbojnica. :love:
Kilogramčki so na +6, mislim da me nima G naslednjič kaj penit.

CIPRESA, da se slučajno tebi ne zadržuje preveč vode v telesu? Kako pa s pritiskom? Bi morda poskusila malo več piti, pa kako skodelico čaja iz njivske preslice sem ter tja? Samo preveri še, ali je OK med nosečnostjo. Jaz se zvečer tudi počutim ful napihnjena, kot da imam še par litrov vode v sebi, se kar težko premikam. Ponoč pa ene 3x lulat... Čez dan sem sicer še kot mašinca, samo križ pa matra, to pa!

Lubice zlate, meni je kar hudo, ko vas jutri ne bom videla. Spijte še eno :kava: zame, jaz sem bom pa učila o negi :duda:

LP Pupa :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julijke
5.4.2005 8:58:50   
CIPRESA
Moj pritisk je čisto vredu tam okrog 115-120 zgornji in 60-70 spodnji, si ga merim skoraj vsak dan.

Mi je pa rekla včeraj ena gospa, da to kar imam jaz sploh niso otečene noge, da je to le rahla oteklina. No, kaj jaz vem, prej nisem imela niti teh rahlih oteklin, pa sem mislila da je to kaj narobe.

LP CIPRESA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julijke
5.4.2005 9:01:57   
Anonimen
Ja jaz imam tudi prste na roki kot ene klobasice, pa me je G dala na komplet pregled krvi in vode, pa je bilo vse tko bp, da ni mogla verjet. Pa pritisk je tud okej.
Mislim, da ni potem nič hudega, če je s krvjo vse ok.

Ej, julije, a je katera šla na 3D UZ? Mene tko matra, da bi šla....

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   julijke
5.4.2005 9:21:14   
anckabancka
Še ena, ki ima jutri pregled! Me je včeri G klicala in ga prestavila iz petka na jutri. :)

Mogla bi se ga veselit pa se ga prav nič ne :(( ker mi je moja G tako zelo zoprna. Komi čakam, da jo zamenjam! Samo tole nosečnost še spravimo skoz.

Upam, da mi bo podaljšala bolniško še za tri tedne, pol mam pa itak dopust. Sedaj, ko sem že skor en mesec doma si ne predstavljam več, da bi šla delat nazaj v vrtec. s tem velikim trebuho, ki ga še po stanovanju komaj nosim, naj bi se plazila za otroki, pospravljala njihove igrače, skakala za njimi!?!?!

Rekla ji bom, da imam vrtoglavice (jih imam res, v trgovini je malo manjkalo, da me ni zmanjkalo), pa še buši me boli zadnje dni, pa me do sedaj ni nikoli. v nedeljo zjutri sem pa imela kar hude krče...
Res upam, da se me bo usmilila!

LP,

Anči:muca:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   julijke
5.4.2005 9:21:59   
anckabancka
Aja, na kile sem pozabila! No comment...:ups:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   julijke
5.4.2005 10:28:34   
CIPRESA
Ja anckabancka poznam tole z ginekologinjami, ki te spravijo samo v slabo voljo.
Jaz jo sploh več ne poslušam če njeni komentarji niso bolj resni. Neki ima vedno pripravljeno da me spravi v slabo voljo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   julijke
5.4.2005 10:38:23   
malika
A štajerke naj bi se dibila jutri? Nič videla, moram malo več gor viset zgleda.

Jaz imam pa danes pregled, sploh zaradi tega otrdevanja trebuha; pa skoz mi težijo za omejitev soli, zaradi visokega pritiska(jaz pa že od nekdaj jem skoraj čisto neslano); pa kile tudi za bruhanje. Dodatka imam že 9 kg, pa prisežem, da ne vem od kod. Ok sajssi privoščim kak sladoled , drugače pa je tisto revno kosilo(moj dragi namreč hujša) zadnji obrok in dnevu. ne vem kam bomo prišli :zmeden2::)-

kakšno lego imajo vaši bebeki? Moj je imel pred dvema tednoma še medenično, ampak imam občutek, da se je včeraj zvečer obrnil. Brc ne čutim več v mehur, ampak višje. pomoje je to to; bom videla danes.

LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   julijke
5.4.2005 11:43:05   
rouzi
JOJ CIPRESA, NE MOREM VERJET DA TAKO MALO JEŠ!!!
pa kako ti to uspe? jaz moram jest vsaj 5x na dan, pa zvečer preden grem spat tudi..:((
v glavnem, glede na to, da ne ješ NIČ, se nič ne sekiraj za kilce, kukr grejo gor, ti bodo tudi uplahnile po porodu. midva sva jih zaenkrat pridelala 6,5, samo imam občutek, da bo začelo zdaj naraščat hitreje.

sem imela pa včeraj lažne popadke-baje je bilo to. pa ne vem, kaj:hudicek: je privedlo do tega? mi ni G.nič rekla. je možno zaradi živcev?

lp
aja, jst mam tud šolo jutri..:zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?