Grascakinja -> julijke (5.4.2005 8:44:59)
|
Ojla vse julije!!! Cipresi je treba napisat priznanje, da nas skoz gor prestavlja. :bravo: Jaz imam tudi žalostno novico, da vseeno ne bom mogla na srečanje, ker imam jutri pa šolo za starše ravno takrat... :(( Včeraj sem se naučila dihat, zdaj pa pridno vadit, da bomo znali, ko bo šlo zares. :bravo: Sicer pa je naša beba začela brcati zdaj tudi že v zgornji del trebuha, mi je kar hecno! Kot zgleda, imamo pravega razbojnika oz. jaz mislim, da bo razbojnica. :love: Kilogramčki so na +6, mislim da me nima G naslednjič kaj penit. CIPRESA, da se slučajno tebi ne zadržuje preveč vode v telesu? Kako pa s pritiskom? Bi morda poskusila malo več piti, pa kako skodelico čaja iz njivske preslice sem ter tja? Samo preveri še, ali je OK med nosečnostjo. Jaz se zvečer tudi počutim ful napihnjena, kot da imam še par litrov vode v sebi, se kar težko premikam. Ponoč pa ene 3x lulat... Čez dan sem sicer še kot mašinca, samo križ pa matra, to pa! Lubice zlate, meni je kar hudo, ko vas jutri ne bom videla. Spijte še eno :kava: zame, jaz sem bom pa učila o negi :duda: LP Pupa :rozica:
|
|
|
|