Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jokanje vsak vecer od 18-20 ure 27.10.2005 22:31:36
|
|
|
|
Barči78
|
Pri nas je bilo prva dva meseca isto. Okoli petih se je začenjalo, jok in še enkrat jok. Včasih sva jo kar v avto naložila in smo se peljali en krog, da je bila vsaj malo tiho. Nismo več vedeli, kako ji pomagati. Sigurno bo minilo, pač krči.
|
|
RE: jokanje vsak vecer od 18-20 ure 27.10.2005 22:42:28
|
|
|
|
Marogica
|
Tvoj otrok si ne čisti pljučka, temveč ima kolike, ki so značilne, da se pojavljajo točno v teh urah, kot si napisala. Kolike so črvičenje, kin nastane zaradi nedokončne razvitosti črevesja. Mi smo imeli srečo in se nam je to dogajalo le 2 dni. Imam pa prijatelje, ki so to doživljali skoraj eno leto. Pomagati ne moreš kaj dosti, lahko masiraš trebušček( z brinovo kremo), dobijo se tudi kapljice (o teh ti bo znala katera več povedat, ki je imela ta problem), potem se pa počasi konča. Upam, da bo pri vas čimprej minilo.
|
|
RE: jokanje vsak vecer od 18-20 ure 27.10.2005 22:54:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Poizkusi vključiti sesalec, fen, napo, odpreti vodo... nekaj z enakomernim zvokom, mogoče bo pomagalo. Pri nas se je to sicer pojavilo le nekajkrat, vendar je sesalec vedno pomagal - Anže se je hitro umiril in zaspal. LP
|
|
|
|
RE: jokanje vsak vecer od 18-20 ure 28.10.2005 6:41:03
|
|
|
|
Lunca1
|
pri nas tudi prve mesece, pa nismo ugotovili ali so bile to kolike lai pa t.i. notranji nemir. Se je pa drla vsak dan od 17h do 22h.
|
|
|
|
RE: jokanje vsak vecer od 18-20 ure 28.10.2005 8:45:05
|
|
|
|
simona2
|
Ja tudi pri nas je podobno in sprva so bili to res krči se pravi nekkao od 5 ali 6 tedna pa potem dobrih deset dni, vendar se stanje ni bistveno spremenilo niti po obdobju ko so se krči končali. Maša je pač zvečer nekoliko tečna bi človek rekel, kar nekaj jokca in mrmra, pa človek več ne ve kaj bi še naredil. Jo razvijeva, jo nahranim, se igrava z njo pa nič. Tako, da ni nujno, da so krči. Mša se je namreč prej dobesedno drla na vse grlo, se zvijala, bila čisto rdeča in se je videlo, da jo boli. No sedaj pa bolj tečnari. Včeraj je bilo sicer enih deset minut zopet hudo, vendar sem verjetno jaz, kaj takega pojedla. Tudi jaz upam, da se to stanje kmalu umiri in da ne traj več mesecev. LP in veliko veselja in malo joka.
|
|
RE: jokanje vsak vecer od 18-20 ure 28.10.2005 17:53:46
|
|
|
|
tina104
|
naš je tudi zvečer ponavadi od 19. do 22. jokav. pomaga mu nošenje - skoz je na rokah, pa po možnosti moramo z njim hoditi čim bolj poskočno.
|
|
RE: jokanje vsak vecer od 18-20 ure 28.10.2005 21:59:36
|
|
|
|
miševi
|
Mi smo ob odhodu domov dobili navodila, kjer je pediatrinja napisala, da mali otroci zelo radi jokajo ob teh urah. Vzrok naj običajno ne bi bili krči. Pomaga ponavadi nič - olajša se lahko le s pestovanjem, petjem, hojo, cincanjem - v glavnem s crkljanjem.
|
|
|
|
RE: jokanje vsak vecer od 18-20 ure 29.10.2005 19:16:33
|
|
|
|
krompircek
|
ojla! pri nas e bilo isto od 7-10 dva meseca. sedaj ko smo stari 4 mesece ne jokamo več najverjetneje so krči
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?