|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   joj, kako me boli ...
3.3.2008 6:57:03   
Virtualna
Pozdravljene,

sem v 12. tednu nosecnosti in imam ze kar nekaj case neznosne bolecine v spodnjem predelu krizauser posted image  verjamem, da zenske, ki so ze proti koncu nosecnosti, obcutijo te bolecine, zaradi teze user posted image  ki mogoce pritiska na ta del...a kaj je z mano...saj sem ja sele na "zacetku" nosecnosti?
Ima morda katera izmed RR-evk taksne ali podobne probleme?!
Res me tako hudo boli, da se vcasih komaj vstanem, ko sem predhodno v lezecem ali sedecem polozajuuser posted image , pa mislim da me proti veceru bolj boli kot pa v dopoldanskem casu...

16.6.2009 dobili prvi zobek ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: joj, kako me boli ...
3.3.2008 7:04:16   
mika
oj

tudi jaz sem imela takšne bolečine v tem obdobju nosečnosti. user posted image sem nosila zadaj in je verjetno to vplivalo na moj križ. ponoči sem spala v pol sedečem položaju. kupila sem si obroč za dojenje in sem sedela na njem, samo ni nič pomagal. telo se prilagaja  user posted image

bolečine bodo  izzvenele, vsaj pri meni so, pol so pa se pojavile nekje v 30 tednu.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2008 7:13:50   
sayuri
Virtualna, tudi jaz sem ena od tistih, ki jo križ boli že kakšen mesec. user posted image  Sem v 18. tednu in nosim dvojčka. Bolečine so včasih tako hude, da enostavno obležim. RAvno gledam po netu, da si naročim nosečniški pas. Meni še trebuh tko hitro raste, da ga bom morala z nečim podpret user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2008 7:37:06   
sasy20
Tudi mene je bolel križ od 10 t dalje do 20 t potem se je vse skupaj pomirilo...sedaj pa me spet boli ( beri 35 t ). Jaz sem bolečine lajšala s sedenjem in z vajami na žogi.  Vsak dan sem hodila na sprehod zvečer pa sem še telovadila pa je bilo bolje. Jaz sem dobila te vaje na KLIK pa sem po njih telovadila. Meni je pomagalo.
Upam da ti bo kmalu bolje. Pa lepo user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2008 7:37:56   
sasy20
Opa povezava še enkrat:
http://babyfit.sparkpeople.com/pregnancy-exercise.asp

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2008 8:47:42   
CHARLIZE
živijo,

no jaz sem še ena takih, ki ima take probleme. Ko so se končale slabosti, ki so trajale skoraj dva meseca,..so se začele težave s križem in hrbtenico. Tud sama sem se spraševala, če je to normalno, da me je začelo bolet v 13 tednu. Pa tud gin. je rekla, da je malo zgodaj za take probleme. Sedaj sem v 22 tednu in bolečine so še vedno tukaj. Čez dan je še nekako ponoči pa lih da se obrnem, s težavo vstanem, saj me v levem boku  boli vse naprej po nogi. Pa sem šla tudi k splošnemu zdravniku. Pa ne morejo pomagat. Tako da velikokrat ponoči hodim delat vaje, ker me tako vse boli, da ne morem spat. Res ne vem kaj šele bo??!!!.
Hodim pa vsak dan v službo in nisem na bolniški, čeprav bi mi velikokrat prav prišla. Vsak dan popoldne grem na sprehod in delam vaje. Sem si nabavila tud DVD od vzajemne. Tam so tudi vaje.
Tako da očitno bo to prisotno vse do koncauser posted image . Ampak važno je samo to, da bi bilo vse ok z otrokom. Drugo bomo že preživele

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?