CHARLIZE -> RE: joj, kako me boli ... (3.3.2008 8:47:42)
|
živijo, no jaz sem še ena takih, ki ima take probleme. Ko so se končale slabosti, ki so trajale skoraj dva meseca,..so se začele težave s križem in hrbtenico. Tud sama sem se spraševala, če je to normalno, da me je začelo bolet v 13 tednu. Pa tud gin. je rekla, da je malo zgodaj za take probleme. Sedaj sem v 22 tednu in bolečine so še vedno tukaj. Čez dan je še nekako ponoči pa lih da se obrnem, s težavo vstanem, saj me v levem boku boli vse naprej po nogi. Pa sem šla tudi k splošnemu zdravniku. Pa ne morejo pomagat. Tako da velikokrat ponoči hodim delat vaje, ker me tako vse boli, da ne morem spat. Res ne vem kaj šele bo??!!!. Hodim pa vsak dan v službo in nisem na bolniški, čeprav bi mi velikokrat prav prišla. Vsak dan popoldne grem na sprehod in delam vaje. Sem si nabavila tud DVD od vzajemne. Tam so tudi vaje. Tako da očitno bo to prisotno vse do konca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Ampak važno je samo to, da bi bilo vse ok z otrokom. Drugo bomo že preživele
|
|
|
|