|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jogurt
4.5.2006 14:32:17   
SkrbniAta
Katere jogurte imajo vasi ta mali najraje? Kdaj ste jim zaceli jogurte dajat?
A pojejo cel loncek in je to potem kot samostojni obrok, recimo malica?
Hvala za odgovore...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jogurt
4.5.2006 14:41:47   
ZARA
a) Najrajši iima navadnega 3.5, tistega literskega, ki teče...da ona lahko to samaaaaauser posted image  
b) Uvajat sem pa začela po 7.5 mes te zadeve...
c) Odvisno je, kakšne volje je...včasih poje cel jogurt (recimo jagodnega) včasih pol... 
d) za malico, med kosilom in večerjo

lp 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu SkrbniAta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2006 17:36:26   
nejča
Pri nas je zakon navaden jogurt iz lončka (trd, 3,5 maščobe), dodamo sadje, kosmiče (s sadjem ali brez), frutek, piškot, marmelado (100% sadni delež) ali jemo brez vsega. Pri 8M poje 1,8 dl, ponavadi popoldne.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2006 22:01:49   
katja pv
Jemo navadni jogurt iz lončka. Dodajala sem mu kuhano sadje. Sadnih jogurtov mu ne dajem, ker je dodan sladkor. Od začetka sem mu dala 1/2 jogurta, poje pa tudi celega. Odvisno kakšne volje je. Tudi pri nas mu jogurt dajem za popoldansko malico.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2006 9:14:38   
tina104
Nekje pri 7 mesecih sem mu jih začela dajat. Navadnega, trdega 3,2 m.m., poje kake 3 žličke. Če zraven zmešam sadje, je ponavadi še slabše. Sadnega poje celega - čebelica maja - samo tega sem mu zaenkrat dala, ker ima še dodane neke vitamine. Ko bom mu dala še kak drugi jogurt, bo to tak, ki ne vsebuje umetnih sladil, pa čim manj drugih dodatkov. Sem mislila najprej ga navajat samo na navadni jogurt, pa ni šlo najbolje. Včasih dodam navadni jogurt skuti fruchtswerge, da ta ni tako sladka in to tudi fajn poje. Ponavadi je jogurt za popoldansko malico.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu SkrbniAta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2006 17:01:22   
Maleal
Naš ga je od 7 meseca dalje,za popoldansko malico LCA za otroke.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2006 19:59:24   
Anonimen
- od 7m dalje
- sadni od Lj.M. 3,5 ali navaden + sadje - za malico, celega
- EGO - ga kar spije za zajtrk

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2006 20:53:42   
thunder
Jaz sem mu ga prvič ponudila včeraj (čez  11 dni bo star 7 mesecev) - navadnega 3.2 od zelene doline, zraven sem mu zmešala banano in je bil full navdušen. Danes sem mu ga dala kar samega pa se tudi ni nič puntal. Pojedel je malo manj kot celega in ni imel nobenih problemov.
Mislim da je za popoldansko malico čisto dovolj en jogurt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2006 21:55:24   
TVN
Jaz sem ji pred nekaj dnevi prvič ponudila jogurt LM 3,2 zmešan z malce skute, pa ni bila ravno navdušena. Je pojedla le nekaj žličk. Sedaj čez nekaj dni bom znova poskusila, brez skute. Rada bi, da mi poje samo jogurt, brez kakega sadja in ostalih sladil... Če pa seveda ne bo šlo, sledi umešana bananca.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2006 9:44:46   
Udb
Midva sva z jogurti začela pri 6 mesecih (oz.  par dni prej). Najraje ima sadne - razen ananasovega.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?