|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ji bom sploh lahko kdaj odpustila?
16.3.2007 8:35:25   
mala maja
Dejte me potolažit, da sem samo začasno tako hladna do svoje svakinje ali imam prav.

Stvar se zapleta že 10 let odkar sem priženjena k možu. Vedno hoče imeti vse, kar imava midva a ji žal ne ratuje. Zato je pri 34 še vedno sama, čeprav ima super fanta, ki jo res ljubi ampak o tem nebi...

Gre se zato da smo si začeli rihtati stanovanje v hiši njegovih staršev, Starši spodaj mi v mansardi, sestri bi ostala stara hiša. Starša sta imela celo nadstropje fertik, majka samop kuhinja in moj se je celo poletje zaj*** da jima je položil laminat, ki pa se je žal napihnil(ker ne pride zrihtat centralne). Svakinja je ta laminat dan pred božičem populila ven. Potrgala ga je. Seveda je mojemu počil film.user posted image
Ker smo za božič odhajali na vikend smo se šli še prej poslovit od tašče in mož je rekel da se ne strinja s tem kar je svakinja naredila. To je povedal tašči, ki mu je dala prav. Potlej je šel v avto, tašča pa je meni rekla kako ji je hudo. PA sem ji jaz rekla da ima mož čisto prav da se tega ne dela in v tistem je skočila svakinja name in malega, ki sem ga imela v naročju. (prsluškovala je za vrati). Začela je tepst in vpeit kašna svinja sen in ne vem kaj še. Može je videl in prišel nazaj da bi branil malega. Tako sta se stepla.
razbila eno šipo in ona se je vrgal v črepinje. Šla kje na urgenco, mojega prijavila.user posted image user posted image user posted image
Tako moj ji je moral plačati minimalno odškodnino 150€ vendar mu grozi še s civilno tožbo. Priči sta najina ta velikedva otroka(ki pam jih za noben denar ne bom izpostavljala sodišču).
Na žalost pa ima mož pri tašči delavnico, zato ne pride v poštrev,pa kaj sploh ke hodite. Sej delamo na tem da bomo delavnico preselili v novo hišo samo kdaj bo to pa ne vm.

Dejte mi povedat vsega imam poln kufer, res. Ne morem in ne morem ji odpustit. Hudo mi je ko pridem k tašči in ne spregovoriva besede. Tudi otrok ji več ne dam(čaprav jih je prej velikokrat vzela kam- recimo na plavanje, k kašni prijateljici, pelaja ju je na pico...). Malimdvema je full hudo ampak vstrajam pri svojem. Trenutno je moja jeza še hujša kot takrat ko se je vse skupaj zgodilo pa čeprav je od tega že 3 mesece.

Mi ji bo kdaj upelo odpustiti kar je naredila, ker drugače res ni napačna punca.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ji bom sploh lahko kdaj odpustila?
16.3.2007 8:40:57   
lenika
Svašta. Imate pa pestro ni kaj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2007 8:43:19   
Kuba
ajej user posted image ... mene bi zanimala še njena plat zgodbe, ker nimam pojma zakaj je tako burno reagirala... ne dam ji prav, da je to naredila vpričo otrok... ima težave s svojim bratom (tvojim možem) za katere nam nisi pisala? Ne vem kaj ti svetovat...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2007 9:04:52   
Anonimen
Kot prvo kar koli že imate nikoli ne moreš skočit na žensko ki ima v naročju otrokauser posted image .

Kot drugo a sta mogoče vidva njo prijavila za napad? Mogoče sm žleht sam da jst držim v naročju otroka pa nekdo skoči vame(nima veze kdo) jo nebi tko poceni odnesu!

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2007 9:13:56   
Tejči
Glede na to, v kakšni situaciji sem sedaj, se mi zdi to majhen problem in bi ji odpustila. Začni pogovor, poskusita se pomenit in rešit to.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2007 9:14:56   
Anonimen
[. (prsluškovala je za vrati). Začela je tepst in vpeit kašna svinja sen in ne vem kaj še. Može je videl in prišel nazaj da bi branil malega.

Tepla je tebe in malega in ti bi ji odpuščala.
Jaz bi jo tožila .

Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2007 9:18:51   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Kot prvo kar koli že imate nikoli ne moreš skočit na žensko ki ima v naročju otrokauser posted image .

Kot drugo a sta mogoče vidva njo prijavila za napad? Mogoče sm žleht sam da jst držim v naročju otroka pa nekdo skoči vame(nima veze kdo) jo nebi tko poceni odnesu!

Ja karin je mož vse povedal na policiji, kamor je moral na božično jutro user posted image , pa mu je policaj rekel da je pač njena beseda proti njegovi. Da naj bo lepo tiho in pač plača kazen, da mu vrjame da ni vsega kriv on ampak pa tako je ali pa naj se pritoži, da na sodišče in  pokliče priče. Ja seveda maledva bo vlačil na policijo in sodišče, da bosta povedala kako je teta skočila v mami in Bratca in kako so se potlej tepli, mi smo pa jokali zaklenjeni v avtu, ker se je mamica bala da nebi še kaj nam naredila.

Je pa stvar na tem, da je full lobusoumna na naju. Vse ji gre v nos. Pač ne more prživet da sem jaz dobila od pokojnih stršev precej velik vikend, avto in da so nama njegovi in njeni starši dovolili da zrihtava novo hišo njej pa pod nos molimo staro. Pa smo ji ponudili denar za stanovanje pa ga noč, pa še predno smo se kregali smo se zmenili da gre lahko tudi oa spodaj v srednji štuk pa spet noče. Po vsej sili bi naju še tukej kjer sva sedaj rada ven vrgla.

mavse je samo lobusujmje. Potlej je pa vzela 1 mio kredita da bo kupiula nov avto je šla pa motor na 4 kolesa kupit. Seveda vzame taščin avto in je tudi po tri dni ni domov. Še bolj se mi smili tašča ker ne more vdart po mizi in ji povedat svoje. Jaz bi ji že pokazala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2007 9:19:19   
Nixxon
Ja, a ni njena mam tudi tega videla, tako imaš vsaj eno kredibilno pričo (če otrok res nočeš izpostavljat)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2007 9:23:21   
Anonimen
Ja jst osebno vem da bi jo  prijavila da je napadla mater z otrokom. Pa imaš dve prijavi. Pa upam da je tašča toliko pametna da bo pričala vama v prid.

Kaj pa če bi poskusli dobit prepoved približevanja tebi in otrokom. Mi smo si jo zrihtal sploh niso kompliciral.

V glavnem za vsak napad(tudi verbalni) kliči policijo in jo prijavi. Ker ženska nima vseh čistih v glavi.

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2007 9:23:30   
sneška_
  Kar se tiče odpuščanja jaz sigurno ne bi ji odpustila,ne zaradi sebe ampak zaradi oroka tudi ne bi pozabila.Ampak če se le da izpeljati "normalna" komunikacija  bi poskusila.Na koncu so ona in tvoj mož brat in sestra in verjami da se ne bojo gledali kot dva roga v žaklju.To vse skupaj bi poskusila umiriti zaradi vseh  ozioroma prvo zaradi moža da se ne bi vlekel po sodišču pa  njegovih  staršev.Tudi zaradi same sebe ker bi želela imeti malo miru. 

Pa tudi bi ji rekla kaj ji gre ampak otroka pa več ji ne bi dala niti za minutko.

< Sporočilo je popravil maja 30 -- 16.3.2007 9:25:03 >

Najdojenček

Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2007 9:30:24   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Ja, a ni njena mam tudi tega videla, tako imaš vsaj eno kredibilno pričo (če otrok res nočeš izpostavljat)?

imaš prav, samo to pomeni da bi mogla iti za pričo proti lastni hčeri kar pa noče.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2007 9:32:26   
Anonimen
Ok noče pričat proti lastni hčeri, to pomeni da "priča" proti lastnemu sinuuser posted image
Verjamem da ji je težko sam...a bo branila hči ki je napadla, al pa sina ki je branu ženo in otrokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2007 9:57:37   
Anonimen
Jaz osebno sem pripravljena odpuščati,pozabiti pa ne,ker če človek ne odpusti težko živi.Zato odpusti,da bo tebi lažje,ne smeš pa pozabiti kakšna oseba je,da ni vredna zaupanja.Če lahko jo poskusi čim bolj ignorirati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.3.2007 10:35:05   
mala maja
Sej sama sem ji pripravljena odpustiti, čeprav mi razum pravi drugače.
Ko pridem k tašči in jo srečam na dvorišču, kuhinji... jo pozdravim, celo za rojstni dan sem ji šla kupit bonbonjero, ki sem jo naslednje jutro dobila na mizi nazaj serviranouser posted image user posted image

Kako naj ji potlej odpustim?? Kako naj začnem, sej zaupala ji ne bom nikoli več in zavedam se da ne bo več kot je bilo. Ampak sem ji vseeno pripravljena odpustit. Sej vsi delamo napake a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.3.2007 10:40:04   
Anonimen
Če ti je vrnila darilo,je s tem pokazala kakšen človek je.Ne kupuj ji več,če lahko jo ignoriraj.Ko prideš v hišo pozdraviš,to je pa tudi vse.Z njo ti ni potrebno imeti nobenega opravka.Morda jo bo kdaj srečala pamet,in se bo pripravljena opravičiti in pogovoriti.Če pa ne,je pa to njen problem.

Neposredna povezava do sporočila: 15
16.3.2007 11:03:31   
srki
Glede na to, kaj ti je naredila oz. vsem vam, ne vem, če bi ji odpustila. Poskušala bi, lezla za njo pa ne bi. Predvsem se mi je porodila misel, da punca rabi malo strokovne pomoči, da se znebi foušije, ki jo goji do tebe in še hujše, do lastnega brata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.3.2007 12:15:51   
muška
Odpistila nikoli, pozabila še manj!  Sem imela podoben incident s svakom(moževe sestre mož)- no nisva se stepla, le verbalno sva se nekaj zmenila user posted image  , od tega bo počasi že 4 leta, pa ga ignoriram koliko je le mogoče on pa mene. Pa mi dol visi, dobesedno! Je idiot, ki vidi samo sebe in to bo ostal, to pravi moj mož in tudi tašča je enakega mnenja.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.3.2007 16:08:51   
Pupica
Ko pridem k tašči in jo srečam na dvorišču, kuhinji... jo pozdravim, celo za rojstni dan sem ji šla kupit bonbonjero, ki sem jo naslednje jutro dobila na mizi nazaj servirano

Pa ženska dej nehaj klačeplaziti pred žensko!!!

Kaj nimaš prič.Priči ste cela vaša družina. Če se tvojo taščo(žal je mati tako hčeri-tvoji svakinji, kot sinu-tvojemu možu) in bo morala po pravici odgovarjat na vprašanja!!!!

Jaz se ne bi trudila, ona je skočila nate. Kot prvo ni lepo prisluškovat, kot drugo se stvari ne rešuje z pretepom. Če bi name kdo od njegove žlahte tkole skočil, ga nabijem...tut pogledam ne več.
Žal, tko je!

Neposredna povezava do sporočila: 18
16.3.2007 21:29:08   
CAPA
kot drugo se stvari ne rešuje z pretepom. Če bi name kdo od njegove žlahte tkole skočil, ga nabijem

protislovje???user posted image user posted image  - da še malo preusmerim pozornost...user posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.3.2007 22:56:04   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: CAPA

kot drugo se stvari ne rešuje z pretepom. Če bi name kdo od njegove žlahte tkole skočil, ga nabijem

protislovje???user posted image user posted image  - da še malo preusmerim pozornost...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

evo sem že boljše volje, trenutno v fazi, da se z njo ne bom več ukvarjala.
Pa čeprav je prejle malega obdolžila da ji je uničil en sprej vreden cele 3 bivše jurje in  nad njim letela s palco mali pa na cesto direkt pred avto.user posted image

Mene ne vidi več user posted image  Žal tako je. Pa še prejle mi je hotla sosedo speljat k sva bile zmenjene da se dobiva pri tašči in greva na user posted image . Pa se soseda ni dala user posted image user posted image  JEEEEE zmaga je moja.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.3.2007 23:03:37   
caillou
Zakaj se je pa tašča tebi zoperstavilauser posted image ?  Svakinja plane nate in otroka, tašča vse to vidi in takratko potegneš ti ?!? Ne razumem. Tri sekunde nazaj je bilo še vse vredu, potem pa nič kriva, nič dolžna, ti nasankaš.  Čudnouser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Neposredna povezava do sporočila: 21
16.3.2007 23:26:02   
mala maja
ne nisem takratko potegnila jaz ampak moj mož, posledično pa naš družinski proračun.

To da se tašča ni zame potegnila ne bom komentirala ker ne vem zakaj se ni. Vem samo to da je poskušala svoja otroka dat narazen ko sta se tepla.

ne da ji pa prav. tudi nihče ne reče da ne bo pričala na sodišču če bo prišlo do tožbe.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.3.2007 0:19:25   
Annny
Mala maja, zakaj pravzaprav zamerite svakinji, ker je populila ven napihnjen laminat?Takšen je itak neuporabenuser posted image user posted image  Ali je problem v tem, ker se je s tem vtikala v delo tvojega moža?? Lp

Neposredna povezava do sporočila: 23
17.3.2007 0:25:50   
Annny
Pri vas gre za globlje probleme, ki bi jih morali začeti reševati pri koreninah in sproti, ne pa takrat, ko se komu 'utrga'.

Neposredna povezava do sporočila: 24
17.3.2007 0:34:20   
Anonimen
Pa kaj se sekiraš, pusti jo, ignorirajte jo.. Če se pa spravi na tvoje bebeka, te pa jo toži tak kot je ona tvojega moža, pa čeprav je prva začela! Ne sekiraj se, ni vredna.. user posted image

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?