Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ji bom sploh lahko kdaj odpustila? 17.3.2007 0:36:14
|
|
|
|
Annny
|
Po moje tožba ni nobena rešitev za bolne odnose v familiji.
|
|
|
|
RE: ji bom sploh lahko kdaj odpustila? 17.3.2007 11:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Zato je pri 34 še vedno sama, čeprav ima super fanta, ki jo res ljubi ampak o tem nebi... Mi ji bo kdaj upelo odpustiti kar je naredila Ko se boš nehala ukvarjti s tem, zakaj je ona sama in se začela urejati vaše življenje. To, da se stvari razpletajo že 10 let pove nekaj o njej, še več pa o vaši pasivnosti in komoditeti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2007 15:45:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2007 15:49:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ji bom sploh lahko kdaj odpustila? 17.3.2007 21:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli nebi odpustila.Ko se mi nekdo zameri je odjebal iz mojega življenja.Ne poznam ga več.
|
|
|
|
RE: ji bom sploh lahko kdaj odpustila? 18.3.2007 21:45:40
|
|
|
|
Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: CAPA kot drugo se stvari ne rešuje z pretepom. Če bi name kdo od njegove žlahte tkole skočil, ga nabijem protislovje??? - da še malo preusmerim pozornost... He he...nabijem to pomeni da je izginil iz mojega življenja. da ne bo pomote CAPA
< Sporočilo je popravil pupic@ -- 18.3.2007 21:48:44 >
|
|
|
|
RE: ji bom sploh lahko kdaj odpustila? 18.3.2007 22:07:59
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica Nikoli nebi odpustila.Ko se mi nekdo zameri je odjebal iz mojega življenja.Ne poznam ga več. saj je. Hvala punce, saj vem da bi večino odreagirala enako kot sem jaz. In jaz se žrem za prazen nič
|
|
|
|
RE: ji bom sploh lahko kdaj odpustila? 20.3.2007 13:59:59
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja da jima je položil laminat, ki pa se je žal napihnil.... Svakinja je ta laminat dan pred božičem populila ven. Potrgala ga je. Seveda je mojemu počil film. Čudno. Jaz bi tudi ven vrgel laminat, ki se je napihnil, pa če ga je 2 leti kdo polagal. No. Pa tašča je pustila, da ji je populila laminat, a ne. Torej sploh ne razumem spora. Pa nič zato. Spor sploh ni v laminatu. Gre za veliko bolj nevidne stvari. Ljudje vedno reagiramo zaradi nas samih in ne zaradi drugih. Tako je (morda tudi z jezo) populila ven laminat zaradi sebe in ne zaradi tebe. Zato ker ima ona težavo in ne nujno z laminatom. IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Ne morem in ne morem ji odpustit. .... Mi ji bo kdaj upelo odpustiti kar je naredila, ker drugače res ni napačna punca. V bistvu sploh ni važno toliko s čem ima težavo. Pomembno se je zavedati, da težavo ima in da na žalost išče rešitev in pomoč na načine s katerimi si ne more pomagati. Dovolj je da se odločiš želeti odpustiti. Namesto, da vsak dan gojiš in zalivaš zamero se namesto tega rajši spomni kako uboga je ko svoje težave ne zna videti. V bistvu bi rada bila srečna, pa ne zna biti.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......