|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jezna
29.6.2005 22:09:59   
Teni_
Kaj je danes res kaj v zraku ali kaj.

Da povem kaj se je zgodilo.

Sedaj je bila pri nas lastnica stanovanja, ki je skoraj dobesedno vdrla takoj, ko je moj odprl vrata. Halo in to kar brez najave. In to ob pol desetih zvečer. Baje se ji ne oglasimo na telefon. Ja, seveda ne, če imam drugo številko. Jo pa mi že kličemo 2 meseca, pa se ne oglasi, da bi ji povedali, da gremo ven. In stopi noter in začne: joj, kakšno svinjarijo imate. JA, bog pomagaj, jaz pač ne morem povedat Teji, da ne sme delat svinjarije in ker še ni šla spat, še ni ni bilo nič pospravljeno. Ja, pa kaj naj zdaj. SE z glavo zaletim v zid. In potem začne gnjavit, da ne plačujemo računov. Halo, niti enkrat se še ni zgodilo, da kaj ne bi plačala, je pa res, da je moj predragi založil potrdila za zadnja dva meseca in ji nisem dala v nabiralnik, da bi ona videla. Pa da nima nobenega potrdila, da sva plačala najemnino. Tega pa sploh nikoli ni zahtevala. No in na koncu je rekla, da če ji do petka ne dava potrdil(upam, da jih bova našla), da pride v petek s policijo in odvetnikom in se bomo morali izselit. Oz. naj razmišljamo, kdaj bomo šli ven. Nama to zadnje tako ali tako paše, ker se bomo selili, pa ji ne bom rabla plačat še za 3 mesece, ker je to odpovedni rok.

Se opravičujem, da sem se razpisala, ampak sem divja 100 na uro. Cote sem že spakirala in sem mojemu povedala, da do petka greva ven, pa magari še stanovanje ni končano.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jezna
29.6.2005 22:15:47   
CatJa
Krota :hudicek:. Pa GSM si nej nabavi! :)-

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jezna
29.6.2005 22:16:18   
Tia27
Tudi ti kot najemnica imaš določene pravice.Je pa tale lastnica po mojem zelo nizka, najbrž ti ne seže do kolen.Z odvetnikom in policijo bo prišla,haha, glih cajt majo ja, ti v avto vdrejo v lj, pa čakaš 4 ure da se policaj primaje.Tko ti povem, da te ne more ven vrečt, posebej ne, če imata malega otroka.Če pa imaš 3 mesece odpovednega roka, si lahko mirne duše še en mesec not, pa še na davčno jo prijavi, če slučajno ona ne plačuje davka, ker ima najemnike, ponavad je v lj kr dost na črno.Postavi se zase madonca, zakaj se boš ti revca umikala z otrokom taki nizki frajli.Lepo uštimaj in lep pozdravček in uspešno pot naprej pri iskanju bivališča.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jezna
29.6.2005 22:20:35   
TaRe*
Ja,pa kva še.Matr mi grejo taki na jetra.Kako si sploh upa hodt v stanovanje ob taki uri?:grrr:
Ma Tia prav.Nč ti ne more.Pa nej najprej ona teb dokaže,da nis plačala.
Če pa ne bo dala mir,jo pa prijavi,če ne plačuje davka...oz.najprej ji s tem zagrozi,pol se bo pa hit omehčala.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jezna
29.6.2005 22:20:59   
lenika
Še dobro, da se tako ali tako selite. Jaaz ti predlagam, da se čim prej spakirate in imate čim manj opravka s takšno zafrustrirano žensko.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jezna
29.6.2005 22:21:22   
Teni_
Uf, saj meni kar paše, da je rekla, da naj gremo ven, ker imam že z 1. junijem pogodbo za drugo stanovanje, ki je večje, pa za 35.000 nižjo ceno. Samo me pa raz...., da mi stopi noter in začne šinfat, da nimam pospravljeno ,ker ona ima vedno vse pospravljeno.
Tako je rekla. Halo, pa kaj jo briga, če nimam pospravljeno, glavno, da bo na koncu stanovanje tako kot ga je predala.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jezna
29.6.2005 22:25:04   
Seven*
Si bila v tem stanovanju prijavljena? Je ona placevala davek za tvojo najemnino? Al je bilo vseskupaj na crno..

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jezna
29.6.2005 22:25:43   
TaRe*
Ja,kaj vse jih ne briga,takih....
Mi je glih ena pravila,da jo je lastnik stanovanja ozmerjal,ker porabi 12000 sit elektrike...pol je šel pa to še po soseski razlagat,kakšni so,da nč ne šparajo.Halooo,saj jo ne plača on....pa tud to ni pomislil,da jo pa njegov star bojler tolk ponuca?

Oprost,ker izrabljam tvojo debato....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jezna
29.6.2005 22:27:14   
Teni_
Ja, ona 100% plačuje davek. Imamo lepo pogodbo preko agencije, tako, da je to vse urejeno.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jezna
29.6.2005 23:31:10   
Teni_
Evo, me je tako znervirala, da spat ne morem. Upam, da se ne bom celo noč samo premetavala in sekirala, pa čeprav se nimam zakaj. Groza:grrr:.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jezna
29.6.2005 23:49:21   
Moyca_
čuj koliko si pravla ji bi ti morala še potem nekaj najemnine plačevat. Ha, jaz bi dala jutri prijavo na agencijo- prvi najdi vsa potrdila in povej da ti pride ob pol desetih, da se dere na tebe,... in da želiš se odselit. Pa mislim da potem ne boš rabla nič plačat-jaz bi res to naredila

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jezna
30.6.2005 5:26:48   
Teni_
Se mi je zdelo, da bo tako, da ne bom mogla spat. Evo, ne vem, če sem vse skupaj spala 2 uri, zdaj pa sem tudi že od pol 5 gor.

Saj, če ne bova našla potrdil, pom prosila na elektru, staninvestu in plinarni, če mi lahko dajo oni potrdilo, da je plačano.

Jo bo pa :love: danes klical in ji rekel naj mu da pisno do kdaj se moramo selit in da bo imela danes potrdila v nabiralniku. Če ne bo dala, pa bova šla res na agencijo.

LP,

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   jezna
30.6.2005 7:45:25   
anajmad
Seveda dobiš vsepovsod potrdila.To se ti ni treba bat.Te pa čisto razumem.Sem bila sam skoraj 8 let najemnik in vem kakšne šoke doživljaš.Kar pogumno in čim manj se sekiraj.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   jezna
1.7.2005 11:33:23   
BigWhale
Lastniki stanovanj, se dejansko ne zavedajo, da imajo najemniki precej pravic.

Na zalost se tudi najemniki tega ne zavedajo.

Nabavi si ketno za na vrata, pa drugic ne spuscaj ljudi not.

To da je lastnica stanovanja, ji ne daje pravice, da prihaja k tebi na obisk. :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   jezna
1.7.2005 14:14:22   
Tia27
Po zakonu ima lastnik samo 2 krat na leto pravico do pregleda stnovanja, pa še to se mora najavt, zagotovo je tko, razen, če vajina pogodba drgače ne določa, lp.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?