Teni_ -> jezna (29.6.2005 22:09:59)
|
Kaj je danes res kaj v zraku ali kaj. Da povem kaj se je zgodilo. Sedaj je bila pri nas lastnica stanovanja, ki je skoraj dobesedno vdrla takoj, ko je moj odprl vrata. Halo in to kar brez najave. In to ob pol desetih zvečer. Baje se ji ne oglasimo na telefon. Ja, seveda ne, če imam drugo številko. Jo pa mi že kličemo 2 meseca, pa se ne oglasi, da bi ji povedali, da gremo ven. In stopi noter in začne: joj, kakšno svinjarijo imate. JA, bog pomagaj, jaz pač ne morem povedat Teji, da ne sme delat svinjarije in ker še ni šla spat, še ni ni bilo nič pospravljeno. Ja, pa kaj naj zdaj. SE z glavo zaletim v zid. In potem začne gnjavit, da ne plačujemo računov. Halo, niti enkrat se še ni zgodilo, da kaj ne bi plačala, je pa res, da je moj predragi založil potrdila za zadnja dva meseca in ji nisem dala v nabiralnik, da bi ona videla. Pa da nima nobenega potrdila, da sva plačala najemnino. Tega pa sploh nikoli ni zahtevala. No in na koncu je rekla, da če ji do petka ne dava potrdil(upam, da jih bova našla), da pride v petek s policijo in odvetnikom in se bomo morali izselit. Oz. naj razmišljamo, kdaj bomo šli ven. Nama to zadnje tako ali tako paše, ker se bomo selili, pa ji ne bom rabla plačat še za 3 mesece, ker je to odpovedni rok. Se opravičujem, da sem se razpisala, ampak sem divja 100 na uro. Cote sem že spakirala in sem mojemu povedala, da do petka greva ven, pa magari še stanovanje ni končano. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|