|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je to narobe...
5.4.2006 7:10:53   
naja78
lepo jutro.
no jaz danes nisem mogla spat,ker sem samo o tem premišljevala.

pred parimi dnevi mi je kolegica rekla,da so njeni znanki povedali na NS, da ji je user posted image odmrl-srček.
od takrat sem kr živčna in tud jezna nanjo,zakaj mi je šla to povedat..
namreč pri sebi 2 dni opažam,da me dojke ne bolijo več,so tud bolj mehke.
in me je strah..da ni kej saj vete me je groza pisat,vem pada se to dogaja.

aja v petek bom polnih 11t.ostalih problemovnimam.redni pregled pa šele 19.4.,en teden prej pa NS.

naj pokličem G???BOLI me tudi križ.user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je to narobe...
5.4.2006 7:17:15   
MarijaPo
naja78 ti se nikar ne sekiraj...
tud meni so joskice ratale bolj mehke in tud se mi je vcasih zdel, kot da ni sem noseca, pa sem danes ze v 33. tednu, tako da ti kar lepo pocakaj do 19., saj to bo kmalu.
Cim manj se obremenjuj z zgodbami drugih, ker to so drugi in ne ti.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2006 7:25:36   
naja78
ŽIVJO.

upam,da je samo psiha,ampak čudno se mi zdi.močno držim pesti,da je tako kot ti praviš.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2006 8:24:02   
Anonimen
Tudi jaz se spomnim, da so moje dojke postale veliko mehkejše okoli 11. tedna, kot so bile pa prej...

Glede prijateljice se ne jezit. Najbrž ti je šla pač to povedat, ker je mislila, da te zanima, ni pa pomislila, da te bo s tem prestrašila. Saj veš, vsak pomisli: saj tebi se pa to itak ne more zgodit...

Torej, če se drugače dobro počutiš, nimaš krčev ali krvavitev, potem ni razloga za strah. Če pa te vseeno skrbi, pa telefon v roke in pokliči G, da naj pogleda.

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2006 8:55:47   
_katka_
Ej, Naja, brez skrbi. Z mano tudi enako kot pri skutici. Okrog 11., 12. tedna zatišje, potem pa spet akcija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2006 10:07:16   
kati*
saj je normalno, da se dojke vmes tudi malo "umirijo"

ne skrbi

lp, K

(odgovor članu _katka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2006 10:17:34   
pikicaa
Ne se obremenjevat s tem. Tudi mene so nehale boleti okrog 10-11 tedna. Čim manj razmišljaj o tem.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2006 10:47:45   
milla
Tudi jaz sem imela enake občutke. Včasih se mi sploh ni zdelo, da sem noseča in me je postalo strah. Pa sem sedaj v 23. tednu.
Čim manj misli na to in boš videla, da bo vredu!

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2006 10:50:29   
ElaM
Boš videla vse je ok.  Če te pa vseeno preveč skrbi pojdi do G, ali si plačaj UZ.

:)

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2006 11:05:19   
naja78
hvala punce ful ste zlate.sem klicala eno dobro prijateljico-tudi rr-jevko in me je lepo pomirila.
konec koncev si mislim,da če bi bilo kaj narobe bi se že nekje pokazalo.čeprav baje ni nujno.

jutri pa vseeno pokličem G za nasvet,tudi zaradi rumenega izcedka.verjetno vnetje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2006 11:25:23   
zmajčka
To je čisto normalno, jaz sem v 28t pa imam včasih občutek da se z joškicam nič ne dogaja, a ko začutim vesele brcike, je vsa skrb pozabljena.
Glede izcedka pa tole. Vedno več ga bo pa tudi barva se lahko spreminja. Lahko postane rahlo zelenkaste barve in takrat gre včasih za vnetje. Zraven pa te lahko tudi peče in srbi hkrati.user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2006 13:37:20   
Reja
Tudi meni se je zgodilo, da nekje od 12. do 17. tedna sploh nisem imela več občutka, da sem noseča. Se mi je zdelo čisto čudno. Potem pa mi je trebuh začel rasti in začelo se mi je dogajati v trebuhu.

Vmes sem bila tudi na srečo na pregledu, kjer so mi povedali, da je vse ok.

Ne skrbiuser posted image

(odgovor članu zmajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2006 22:49:37   
rokanoga
naja, vse je kul!
vmes se ti bo se veckrat zdelo kot da nisi noseca, zgodbice drugih pa naj bodo samo informativne... verjemi, dobrih je nerpimerno vec kot slabih, samo ljudje smo pac taki, da se o slabih stvareh dlje pogovarjamo... pa se to, ta gopodicna ki je zgubila malega je lahko zadovoljna da se je koncalo tako, ker ocitno z otrokom ni bilo vse cisto vredu in hvala bogu je telo poskrbelo da je samo koncalo nosecnost.

verjetnost da preneha biti srce je tako majhna, da se ni treba obremenjevat. dokler malega ne zacutis pa tudi ne ves a te napihuje od hrane ali od plinov ali od nosecnosit... moramo vse pocakat, da mali zacnejo brcat, potem bomo res vedele da je vse ok in malcke cutile.

bos vidla kako noro je na nuhalni, ko ga gledas. the best je ce se vmes zbudi in zacne telovadit okoli. tako da - sej mas samo se 10 dni do NS - 123 bo tle, do takrat pa samo uzivaj in se ne obremenjuj. raje pazi na kriz ;)

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2006 22:55:03   
Marogica
Naja, čim manj se obremenjuj s takšnimi stvarmi in glej na svojo nosečnost pač iz lepe strani, dokler ne bo nič hudega. Najbolje pa je tako ali tako, da takšnih žalostnih zgodbic čim manj poslušaš....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rokanoga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?