je to narobe... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

naja78 -> je to narobe... (5.4.2006 7:10:53)

lepo jutro.
no jaz danes nisem mogla spat,ker sem samo o tem premišljevala.

pred parimi dnevi mi je kolegica rekla,da so njeni znanki povedali na NS, da ji je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]odmrl-srček.
od takrat sem kr živčna in tud jezna nanjo,zakaj mi je šla to povedat..
namreč pri sebi 2 dni opažam,da me dojke ne bolijo več,so tud bolj mehke.
in me je strah..da ni kej saj vete me je groza pisat,vem pada se to dogaja.

aja v petek bom polnih 11t.ostalih problemovnimam.redni pregled pa šele 19.4.,en teden prej pa NS.

naj pokličem G???BOLI me tudi križ.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image][sm=angel.gif][sm=miska.gif]

MarijaPo -> RE: je to narobe... (5.4.2006 7:17:15)

naja78 ti se nikar ne sekiraj...
tud meni so joskice ratale bolj mehke in tud se mi je vcasih zdel, kot da ni sem noseca, pa sem danes ze v 33. tednu, tako da ti kar lepo pocakaj do 19., saj to bo kmalu.
Cim manj se obremenjuj z zgodbami drugih, ker to so drugi in ne ti.

naja78 -> RE: je to narobe... (5.4.2006 7:25:36)

ŽIVJO.

upam,da je samo psiha,ampak čudno se mi zdi.močno držim pesti,da je tako kot ti praviš.

Anonimen -> RE: je to narobe... (5.4.2006 8:24:02)

Tudi jaz se spomnim, da so moje dojke postale veliko mehkejše okoli 11. tedna, kot so bile pa prej...

Glede prijateljice se ne jezit. Najbrž ti je šla pač to povedat, ker je mislila, da te zanima, ni pa pomislila, da te bo s tem prestrašila. Saj veš, vsak pomisli: saj tebi se pa to itak ne more zgodit...

Torej, če se drugače dobro počutiš, nimaš krčev ali krvavitev, potem ni razloga za strah. Če pa te vseeno skrbi, pa telefon v roke in pokliči G, da naj pogleda.

_katka_ -> RE: je to narobe... (5.4.2006 8:55:47)

Ej, Naja, brez skrbi. Z mano tudi enako kot pri skutici. Okrog 11., 12. tedna zatišje, potem pa spet akcija.

kati* -> RE: je to narobe... (5.4.2006 10:07:16)

saj je normalno, da se dojke vmes tudi malo "umirijo"

ne skrbi

pikicaa -> RE: je to narobe... (5.4.2006 10:17:34)

Ne se obremenjevat s tem. Tudi mene so nehale boleti okrog 10-11 tedna. Čim manj razmišljaj o tem.

milla -> RE: je to narobe... (5.4.2006 10:47:45)

Tudi jaz sem imela enake občutke. Včasih se mi sploh ni zdelo, da sem noseča in me je postalo strah. Pa sem sedaj v 23. tednu.
Čim manj misli na to in boš videla, da bo vredu!

ElaM -> RE: je to narobe... (5.4.2006 10:50:29)

Boš videla vse je ok.  Če te pa vseeno preveč skrbi pojdi do G, ali si plačaj UZ.

naja78 -> RE: je to narobe... (5.4.2006 11:05:19)

hvala punce ful ste zlate.sem klicala eno dobro prijateljico-tudi rr-jevko in me je lepo pomirila.
konec koncev si mislim,da če bi bilo kaj narobe bi se že nekje pokazalo.čeprav baje ni nujno.

jutri pa vseeno pokličem G za nasvet,tudi zaradi rumenega izcedka.verjetno vnetje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]za vas.

zmajčka -> RE: je to narobe... (5.4.2006 11:25:23)

To je čisto normalno, jaz sem v 28t pa imam včasih občutek da se z joškicam nič ne dogaja, a ko začutim vesele brcike, je vsa skrb pozabljena.
Glede izcedka pa tole. Vedno več ga bo pa tudi barva se lahko spreminja. Lahko postane rahlo zelenkaste barve in takrat gre včasih za vnetje. Zraven pa te lahko tudi peče in srbi hkrati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Reja -> RE: je to narobe... (5.4.2006 13:37:20)

Tudi meni se je zgodilo, da nekje od 12. do 17. tedna sploh nisem imela več občutka, da sem noseča. Se mi je zdelo čisto čudno. Potem pa mi je trebuh začel rasti in začelo se mi je dogajati v trebuhu.

Vmes sem bila tudi na srečo na pregledu, kjer so mi povedali, da je vse ok.

Ne skrbi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

rokanoga -> RE: je to narobe... (5.4.2006 22:49:37)

naja, vse je kul!
vmes se ti bo se veckrat zdelo kot da nisi noseca, zgodbice drugih pa naj bodo samo informativne... verjemi, dobrih je nerpimerno vec kot slabih, samo ljudje smo pac taki, da se o slabih stvareh dlje pogovarjamo... pa se to, ta gopodicna ki je zgubila malega je lahko zadovoljna da se je koncalo tako, ker ocitno z otrokom ni bilo vse cisto vredu in hvala bogu je telo poskrbelo da je samo koncalo nosecnost.

verjetnost da preneha biti srce je tako majhna, da se ni treba obremenjevat. dokler malega ne zacutis pa tudi ne ves a te napihuje od hrane ali od plinov ali od nosecnosit... moramo vse pocakat, da mali zacnejo brcat, potem bomo res vedele da je vse ok in malcke cutile.

bos vidla kako noro je na nuhalni, ko ga gledas. the best je ce se vmes zbudi in zacne telovadit okoli. tako da - sej mas samo se 10 dni do NS - 123 bo tle, do takrat pa samo uzivaj in se ne obremenjuj. raje pazi na kriz ;)

Marogica -> RE: je to narobe... (5.4.2006 22:55:03)

Naja, čim manj se obremenjuj s takšnimi stvarmi in glej na svojo nosečnost pač iz lepe strani, dokler ne bo nič hudega. Najbolje pa je tako ali tako, da takšnih žalostnih zgodbic čim manj poslušaš....

Stran: [1]