|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je potrebno?
15.2.2005 14:49:59   
Teya
mene pa zanima, ali ste se odločile za merjenje materničnega vratu, v okviru raziskave, ki jo opravljajo v porodnišnici in ali se vam to zdi potrebno?
prosim oglasite se tudi tiste, ki na merjenje niste šle, da me ne boste pustile v prepričanju, da se za to odloči vsaka nosečka ;)
hvala in lep pozdravček vsem! :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   je potrebno?
15.2.2005 14:52:43   
saba
PA KAJ TI NE G. PRI PREGLEDU prečekira če je vse o.k.

:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   je potrebno?
15.2.2005 15:03:29   
Teya
jah nevem....mene je tja napotila...baje, da delajo neko raziskavo....tko, da nevem, a me je tja napotila v moje ali njihovo dobro....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   je potrebno?
15.2.2005 15:14:49   
Naja31
Ojla,
jaz sem sla, pa ne zaradi raziskave, ampak ker so se mi v 23. tednu pojavile ene bolecine in je moja G hotla preveriti, ce je vse ok, pa ona tega ocitno ne meri. Mi je dala napotnico in po moje sploh ni vedela za to raziskavo. Ko sem pa tja prisla, mi je rekla, da napotnice sploh ne potrebujem ker je to brezplacno.
Ni mi zal, da sem sla. Sem "kot bonus" dobila en UZ v 32. tednu, ki ga drugace ZZZS ne placa.

Lp, Naja:nosecka:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   je potrebno?
15.2.2005 15:34:44   
Špacka
se oglaša ena, ki ni imela meritve materničnega vratu, v bistvu sploh ne vem če to pri nas delajo:zmeden: mogoče če bi imela kakšne težave...

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   je potrebno?
15.2.2005 15:51:01   
saba
koliko UZ pa sploh priprada v nosečnosti?

:zmeden::zmeden:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   je potrebno?
15.2.2005 16:14:38   
Gina
V 20. in 32. tednu ti morajo delat UZ! To sta edina dva obvezna pregleda, ki sta lahko teden gor ali dol, seveda. Normalni, oz. skrbni G pa delajo še kdaj vmes, pa še večkrat, če je taka potreba. Jaz že ne bi hotela imet takega, ki te na UZ pošlje le takrat kot piše.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   je potrebno?
15.2.2005 16:49:11   
N&N&D
Tudi meni je G. rekla, da lahko grem na meritev materničnega vratu in dobim za bonus 1 UZ. Sama nisem šla. Priporočam ti, da greš, če G. meni, da bi bilo lahko kaj narobe ali če sama meniš, da se boš bolje počutila. Meni se je zdel pregled predolg, če bi bil krajši bi verjetno šla.
Pripadajo pa ti trije UZ v nosečnosti, meni jih moja G. ni hotela naredi več, ko sem jih izkoristila, tako da sem imela zadnjega v 30 tednu.
lp

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   je potrebno?
15.2.2005 18:11:50   
anajmad
saba pri tvojem g. bi se jst mal zamislila:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:,pa dobr veš zakaj.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   je potrebno?
16.2.2005 8:16:17   
Janika
hmm, meni ga vsakih pregleda ce je vse ok. zandnjic mi je povedala, da maternični vrat vedno pogleda z UZ, ker se je ze primerilo, da je od zunaj zgledalo vse OK, se je pa odprl z notranje strani.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?