|
je otrok, ki ni v vrtcu za kaj prikrajšan? 22.10.2008 14:09:19
|
|
|
|
Kaštrun
|
pri nas je situacija taka. imam stare starše, ki so čuvali tako mene, kot tudi mojega brata, dva bratranca in sestrično, tako da imajo že 27 let "izkušenj" z merkanjem otrok. starša sta aktivna, hodita na izlete, mama se full ukvarja z otroki, ata z otroki dela, jih kaj nauči, hodi v hribe, skratka... nista tista "stara" pri svojih 74ih letih, da bi samo sedela v kuhinji in gledala TV. vse prej kot to. pa tamala je tam cel dan zunaj in ko prideta bratranec in sosedova punčka iz vrtca se potem skupaj igrajo. gre za to, da naši ni treba v vrtec, ker sta jo pač merkala moja stara starša, zdaj pa je doma, ker sem jaz spet na porodniški in ko rodim se bo spet čuvala pri starših nekaj časa, da mi ujamemo ritem. sprašujem pa nekaj. ko sva pri moji mamici full rada opazuje otroke, ki so v vrtcu, potem je nora če kdo pride k nam z otrokom in ga kar objema, pa kar cvili zraven ko vidi kakšnega otroka zunaj če smo na sprehodu. full je družabna, nič se ne boji, rada se igra... zanima me, ali ji kaj "odžiram", ko jo ne dam v vrtec. npr. družbo otrok, dejavnosti, igranje z vrstniki? pa ni ji treba še sami jest (npr. kosila ali pa čokolinota - kruh je sama).
< Sporočilo je popravil Kaštrun -- 22.10.2008 14:12:13 >
|