Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 17:04:08
|
|
|
|
HuAnita
|
pa n'č bat', ne gre zame, pač pa za brata;) Skratka, dekle naj bi bilo noseča 3 tedne, pa menda je bila že na UZ, kjer je pokazalo, da bom teta dvojčkoma... Meni se zdi, da je to malo prehitro? (mislim ugotovljena nosečnost in UZ, a ne delajo to šele po 6t nosečnosti):zmeden2:
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 17:09:26
|
|
|
|
corfu
|
Je možno. Jaz sem imela pri 5 tednih nosečnosti doma že slikico iz ultrazvoka. Srečno, tetka!!!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 17:14:38
|
|
|
|
viv_
|
Ja ja HuAanita... ;) Eno mojo prjatlco pa zanima ... :)-:)-:)- Čestitke tetka! Ampak meni se tut zdi mal hitro ...
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 18:04:36
|
|
|
|
Jančika_
|
Lahko da je zanosila prej, kot je mislila:zmeden:. Ni nujno, da je ovulacija na sredini ciklusa (tole ni na mojem zelniku zrastlo, ampak sem prebrala dol na Zanositev+ovulacija).
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 18:07:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, edino, če je prej zanosila, drugače se mi zdi, da po treh tednih ni kaj dosti za gledat ;)
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 18:08:19
|
|
|
|
HuAnita
|
Brat se ful sekira, ker si ni predstavljal, da bo tako kmalu pleničkal in dudlal, pa še 2 naenkrat!:)- :)- :)- On si je to predstavljal čez kakih 10 let, prej pa samo biznis in dobre avte in bejbe furat, evo, pa ima... Jaz sem pa prav vesela, seveda pa 3 tedni res še niso veliko, se lahko (pa bog ne daj) še marsikaj zgodi.... Sem mu malo Pino poturila, pa se je ful drla, tako, da se malo navadi :)- :)-
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 18:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, še marsikaj se lahko zgodi vmes, sicer pa deci itak nikoli 100% pripravljeni, tako da je bolje kar na hitr nardit ;) Naj kar vadita :)-
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 18:25:42
|
|
|
|
puncica
|
Men se zdi prehitro, punce pri 5 mescih ne vedo al je al ni, no njihovi g. Tako da pomoje se je kej uštela v preračunavanju. Pa sej test tud ne pokaže prej kot po zaustali m. al kako. Ma pojma nimam. Mogoče pa ona računa od takrat ko sta spočela otroka in je potem 3 tedne v bistvu 5 tednov:)-
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 18:26:52
|
|
|
|
puncica
|
Pardon 5 tednih sem misla ne mescih:)-:)-
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 19:56:06
|
|
|
|
Magi*
|
eee HuAnita, a nisi ti še pred kratkim tvojega brata okol ponujala kot godnega samca:)- kako se stvari hitro obrnejo.
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 19:57:27
|
|
|
|
Lunca1
|
A mogoče šteje tedne od zanositve in ne od menstruacije?:zmeden:
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 20:55:46
|
|
|
|
Gina
|
Ravno to sem hotela vprašat, pa me je lunca prehitela.:)-:)- po moje bo to. Takrat se pa že da videt.:)
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 5.4.2005 21:44:24
|
|
|
|
TaRe*
|
HuAnita,jaz sem tud bla pred parimi leti nekaj tednov teta še nerojenim dvojčkom...pol na konc,je bil pa sam eden,pa ta velik. Pri petih tednih so rekli,da bosta 2,pri 7 tednih da bo 1,pol spet 2,tko da niso men se zdi do 4 meseca vedeli pri čem so.:zmeden2:
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 6.4.2005 8:55:09
|
|
|
|
HuAnita
|
Magi, ja, to je tisti brat, ki sem ga ponujala:)- Da ga ni katera od forumovk zaratila!!!!8) Mali je čisto preč:)- :)- :)- je ful mojega :love: spraševal, kako pa to spi, pa kako se pleničke zamenjajo...:)- :)- :)- Jaz pa komaj čakam, takrat bo Pina stara že več kot leto, pa bo super mečkati dojenčka/1 ali dva.../
|
|
|
|
je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! 6.4.2005 9:10:17
|
|
|
|
Magi*
|
saj HuAnita. to je super. jaz bi tudi rada, da bi ktera od mojih sestric prštimala kako sestrično ali bratranca naši Zarji. izpod mojih tipk v božja ušesa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?