je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

HuAnita -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 17:04:08)

pa n'č bat', ne gre zame, pač pa za brata;)
Skratka, dekle naj bi bilo noseča 3 tedne, pa menda je bila že na UZ, kjer je pokazalo, da bom teta dvojčkoma...
Meni se zdi, da je to malo prehitro? (mislim ugotovljena nosečnost in UZ, a ne delajo to šele po 6t nosečnosti):zmeden2:

corfu -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 17:09:26)

Je možno. Jaz sem imela pri 5 tednih nosečnosti doma že slikico iz ultrazvoka.

Srečno, tetka!!!:bravo::bravo::bravo:

viv_ -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 17:14:38)

Ja ja HuAanita... ;)

Eno mojo prjatlco pa zanima ... :)-:)-:)-

Čestitke tetka! Ampak meni se tut zdi mal hitro ...

Jančika_ -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 18:04:36)

Lahko da je zanosila prej, kot je mislila:zmeden:. Ni nujno, da je ovulacija na sredini ciklusa (tole ni na mojem zelniku zrastlo, ampak sem prebrala dol na Zanositev+ovulacija).

Anonimen -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 18:07:32)

Ja, edino, če je prej zanosila, drugače se mi zdi, da po treh tednih ni kaj dosti za gledat ;)

HuAnita -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 18:08:19)

Brat se ful sekira, ker si ni predstavljal, da bo tako kmalu pleničkal in dudlal, pa še 2 naenkrat!:)- :)- :)- On si je to predstavljal čez kakih 10 let, prej pa samo biznis in dobre avte in bejbe furat, evo, pa ima... Jaz sem pa prav vesela, seveda pa 3 tedni res še niso veliko, se lahko (pa bog ne daj) še marsikaj zgodi....
Sem mu malo Pino poturila, pa se je ful drla, tako, da se malo navadi :)- :)-

Anonimen -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 18:10:57)

Ja, še marsikaj se lahko zgodi vmes, sicer pa deci itak nikoli 100% pripravljeni, tako da je bolje kar na hitr nardit ;)

Naj kar vadita :)-

puncica -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 18:25:42)

Men se zdi prehitro, punce pri 5 mescih ne vedo al je al ni, no njihovi g. Tako da pomoje se je kej uštela v preračunavanju. Pa sej test tud ne pokaže prej kot po zaustali m. al kako. Ma pojma nimam. Mogoče pa ona računa od takrat ko sta spočela otroka in je potem 3 tedne v bistvu 5 tednov:)-

puncica -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 18:26:52)

Pardon 5 tednih sem misla ne mescih:)-:)-

Magi* -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 19:56:06)

eee HuAnita, a nisi ti še pred kratkim tvojega brata okol ponujala kot godnega samca:)- kako se stvari hitro obrnejo.

Lunca1 -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 19:57:27)

A mogoče šteje tedne od zanositve in ne od menstruacije?:zmeden:

Gina -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 20:55:46)

Ravno to sem hotela vprašat, pa me je lunca prehitela.:)-:)- po moje bo to. Takrat se pa že da videt.:)

TaRe* -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (5.4.2005 21:44:24)

HuAnita,jaz sem tud bla pred parimi leti nekaj tednov teta še nerojenim dvojčkom...pol na konc,je bil pa sam eden,pa ta velik.
Pri petih tednih so rekli,da bosta 2,pri 7 tednih da bo 1,pol spet 2,tko da niso men se zdi do 4 meseca vedeli pri čem so.:zmeden2:

HuAnita -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (6.4.2005 8:55:09)

Magi, ja, to je tisti brat, ki sem ga ponujala:)- Da ga ni katera od forumovk zaratila!!!!8)
Mali je čisto preč:)- :)- :)-
je ful mojega :love: spraševal, kako pa to spi, pa kako se pleničke zamenjajo...:)- :)- :)-
Jaz pa komaj čakam, takrat bo Pina stara že več kot leto, pa bo super mečkati dojenčka/1 ali dva.../

Magi* -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (6.4.2005 9:10:17)

saj HuAnita. to je super. jaz bi tudi rada, da bi ktera od mojih sestric prštimala kako sestrično ali bratranca naši Zarji. izpod mojih tipk v božja ušesa.

žiža -> je možno vedeti, če si noseč, po treh tednih?! (6.4.2005 13:20:11)

To bo veselo pri vas :bravo:
Pri nas tud, bomo letos dvakrta bratranca al pa sestrično dobil. Moja sestra pa od mojga :love: brat
:bravo: :bravo: :bravo:

Stran: [1]