|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je doživel še kdo?
10.12.2012 12:19:57   
gsatalema
Že dva dni, me boli zob kot user posted image , in ne glede na popito veliko količino tablet še vedno čutim "nabijanje" srca v zobu. Dajala sem si tudi česen, pa klinčke, vendar ni kaj dosti pomagalo - no nekaj seveda je user posted image . Bolj me zanima dejstvo, da imamo doma dve muci in je ena prišla spat k meni na vzglavnik, in ko sem jaz dala lice na muco (tisto stran ko me boli), je bolečina takoj nehala in sem lahko zaspala.... Mucika naša se je kar celo noč tiščala k meni, in mi z tem ful pomagala.
Zanima me, ali je že kdo drug tudi doživel, ali se meni samo zdi, ali je psihičnega izvora, ali se mi pa že malo meša? kaj pravite? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je doživel še kdo?
10.12.2012 12:21:37   
gsatalema
No, saj zdaj pa grem k zobozdravniku user posted image , samo me je teh strah user posted image user posted image

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2012 12:31:06   
mateyka
mene bi blo bolj strah gronoloma kot zobarja ali zobobola..
baje mačke privlačijo vse vrste vibracij - pozitivne in negativne. zato grejo včasih sedet v naročje ljudem ki mačk ne marajo user posted image tvoji presoji pa prepuščam kake vibracije si ti mela včeraj user posted image

p.s. samo da si šla k zobarju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2012 13:23:20   
Medea10
Meni je moja mačkonka vsak mesec ob M (imela sem zelo boleče menstruacije in sem ponavadi prva dva dni morala odležat) prišla ležat na predel jajčnikov, ne vem al je čutila al kaj. Je pa prišla res sam takrat, ko sem imela M.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2012 16:00:01   
gsatalema
Evo, pa sem komaj preživela zobarja. Več kot uro me je mučila na stolu user posted image .

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2012 23:23:39   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

Evo, pa sem komaj preživela zobarja. Več kot uro me je mučila na stolu user posted image .

"Tudi živali poznajo elektromagnetne zemeljske mreže. Recimo ptice jih uporabljajo, da najdejo pot nazaj do gnezda. Mačke recimo obožujejo mesta s škodljivim sevanjem. Torej če vaša mačka rada poležava na vaši postelji, pozor. Psi pa so po drugi strani odlični radiestezisti. Sovražijo škodljiva mesta. Torej pregovor, ki trdi da človek naj spi tam kjer se pes uleže, velja."

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2012 10:20:12   
gsatalema
Torej če vaša mačka rada poležava na vaši postelji, pozor.

Naši muci sta vedno v stanovanju in imata dostop do vsega. Spita pač kjer ju spanec dohiti - tudi na postelji, ampak, da bi pa zraven mene spala tako blizu, oz. da bi se kmeni tiščala pa še nikoli user posted image
Zgleda da je res nekaj čutila, in je danes ko me še ta ogromna luknja boli naredila enako. Pulili so mi namreč modrostni zob in se je zlomil - potem pa masaker user posted image .

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2012 10:35:53   
petea
gsatalema,
moja mama že več let 'uporablja' naše hišne mačke za zdravljenje raznovrstnih zdravstvenih težav (npr. ko jo boli rama in leži, se mačka ne pusti odgnati in kar naprej sili gor ter se namesti kot ovratnik, mojemu očetu pa mačka večkrat želi leči na hrbet (ima težave s križem)).

Tako da ti potrjujem, da mačke nekako začutijo, kje človeka boli in gredo potem gret tisti del telesa.

P.S.: Mačke so že od nekdaj povezovali s čarovništvom, mistiko in skrivnimi načini zdravljenja.

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2012 12:20:47   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

"Tudi živali poznajo elektromagnetne zemeljske mreže. Recimo ptice jih uporabljajo, da najdejo pot nazaj do gnezda. Mačke recimo obožujejo mesta s škodljivim sevanjem. Torej če vaša mačka rada poležava na vaši postelji, pozor. Psi pa so po drugi strani odlični radiestezisti. Sovražijo škodljiva mesta. Torej pregovor, ki trdi da človek naj spi tam kjer se pes uleže, velja."

Nikoli mi ni bila jasna ta teorija.
Morda je znanstveno potrjeno in resnično drži, da mačke privlačijo takšni prostori, vendar se ne morem strinjati, da je speča mačka na postelji že dokaz, da je prostor obsevan. Oziroma, če bi to naj držalo kot pribito, potem smo verjetno v 9 letih kolikor je moj mačak spal v posteljah z menoj, starši, po naključju izbirali sama energetsko neprijazna mesta. Torej smo po naključju v teh letih naleteli na cca. 6 ali 7 takih mest.

Mačka se radi stiska, zavleče kjer ji je toplo, rada v naročju, pri nogah, ob, med, pod pečjo, na peči itd.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?