je doživel še kdo? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

gsatalema -> je doživel še kdo? (10.12.2012 12:19:57)

Že dva dni, me boli zob kot [sm=hudicek1.gif], in ne glede na popito veliko količino tablet še vedno čutim "nabijanje" srca v zobu. Dajala sem si tudi česen, pa klinčke, vendar ni kaj dosti pomagalo - no nekaj seveda je [sm=smiley1.gif]. Bolj me zanima dejstvo, da imamo doma dve muci in je ena prišla spat k meni na vzglavnik, in ko sem jaz dala lice na muco (tisto stran ko me boli), je bolečina takoj nehala in sem lahko zaspala.... Mucika naša se je kar celo noč tiščala k meni, in mi z tem ful pomagala.
Zanima me, ali je že kdo drug tudi doživel, ali se meni samo zdi, ali je psihičnega izvora, ali se mi pa že malo meša? kaj pravite? [sm=zmeden.gif]

gsatalema -> RE: je doživel še kdo? (10.12.2012 12:21:37)

No, saj zdaj pa grem k zobozdravniku [sm=smiley1.gif], samo me je teh strah [sm=smiley15.gif] [sm=sad.gif]

mateyka -> RE: je doživel še kdo? (10.12.2012 12:31:06)

mene bi blo bolj strah gronoloma kot zobarja ali zobobola..
baje mačke privlačijo vse vrste vibracij - pozitivne in negativne. zato grejo včasih sedet v naročje ljudem ki mačk ne marajo [sm=smiley4.gif] tvoji presoji pa prepuščam kake vibracije si ti mela včeraj [sm=smiley36.gif]

p.s. samo da si šla k zobarju [sm=smiley20.gif]

Medea10 -> RE: je doživel še kdo? (10.12.2012 13:23:20)

Meni je moja mačkonka vsak mesec ob M (imela sem zelo boleče menstruacije in sem ponavadi prva dva dni morala odležat) prišla ležat na predel jajčnikov, ne vem al je čutila al kaj. Je pa prišla res sam takrat, ko sem imela M.

gsatalema -> RE: je doživel še kdo? (10.12.2012 16:00:01)

Evo, pa sem komaj preživela zobarja. Več kot uro me je mučila na stolu [sm=smiley19.gif].

Frodo Bisagin -> RE: je doživel še kdo? (10.12.2012 23:23:39)

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

Evo, pa sem komaj preživela zobarja. Več kot uro me je mučila na stolu [sm=smiley19.gif].

"Tudi živali poznajo elektromagnetne zemeljske mreže. Recimo ptice jih uporabljajo, da najdejo pot nazaj do gnezda. Mačke recimo obožujejo mesta s škodljivim sevanjem. Torej če vaša mačka rada poležava na vaši postelji, pozor. Psi pa so po drugi strani odlični radiestezisti. Sovražijo škodljiva mesta. Torej pregovor, ki trdi da človek naj spi tam kjer se pes uleže, velja."

gsatalema -> RE: je doživel še kdo? (11.12.2012 10:20:12)

Torej če vaša mačka rada poležava na vaši postelji, pozor.

Naši muci sta vedno v stanovanju in imata dostop do vsega. Spita pač kjer ju spanec dohiti - tudi na postelji, ampak, da bi pa zraven mene spala tako blizu, oz. da bi se kmeni tiščala pa še nikoli [sm=zmeden.gif]
Zgleda da je res nekaj čutila, in je danes ko me še ta ogromna luknja boli naredila enako. Pulili so mi namreč modrostni zob in se je zlomil - potem pa masaker [sm=smiley19.gif].

petea -> RE: je doživel še kdo? (11.12.2012 10:35:53)

gsatalema,
moja mama že več let 'uporablja' naše hišne mačke za zdravljenje raznovrstnih zdravstvenih težav (npr. ko jo boli rama in leži, se mačka ne pusti odgnati in kar naprej sili gor ter se namesti kot ovratnik, mojemu očetu pa mačka večkrat želi leči na hrbet (ima težave s križem)).

Tako da ti potrjujem, da mačke nekako začutijo, kje človeka boli in gredo potem gret tisti del telesa.

P.S.: Mačke so že od nekdaj povezovali s čarovništvom, mistiko in skrivnimi načini zdravljenja.

Bakfark -> RE: je doživel še kdo? (11.12.2012 12:20:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema

"Tudi živali poznajo elektromagnetne zemeljske mreže. Recimo ptice jih uporabljajo, da najdejo pot nazaj do gnezda. Mačke recimo obožujejo mesta s škodljivim sevanjem. Torej če vaša mačka rada poležava na vaši postelji, pozor. Psi pa so po drugi strani odlični radiestezisti. Sovražijo škodljiva mesta. Torej pregovor, ki trdi da človek naj spi tam kjer se pes uleže, velja."

Nikoli mi ni bila jasna ta teorija.
Morda je znanstveno potrjeno in resnično drži, da mačke privlačijo takšni prostori, vendar se ne morem strinjati, da je speča mačka na postelji že dokaz, da je prostor obsevan. Oziroma, če bi to naj držalo kot pribito, potem smo verjetno v 9 letih kolikor je moj mačak spal v posteljah z menoj, starši, po naključju izbirali sama energetsko neprijazna mesta. Torej smo po naključju v teh letih naleteli na cca. 6 ali 7 takih mest.

Mačka se radi stiska, zavleče kjer ji je toplo, rada v naročju, pri nogah, ob, med, pod pečjo, na peči itd.

Stran: [1]