Bakfark -> RE: je doživel še kdo? (11.12.2012 12:20:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema Evo, pa sem komaj preživela zobarja. Več kot uro me je mučila na stolu [sm=smiley19.gif]. "Tudi živali poznajo elektromagnetne zemeljske mreže. Recimo ptice jih uporabljajo, da najdejo pot nazaj do gnezda. Mačke recimo obožujejo mesta s škodljivim sevanjem. Torej če vaša mačka rada poležava na vaši postelji, pozor. Psi pa so po drugi strani odlični radiestezisti. Sovražijo škodljiva mesta. Torej pregovor, ki trdi da človek naj spi tam kjer se pes uleže, velja." Nikoli mi ni bila jasna ta teorija. Morda je znanstveno potrjeno in resnično drži, da mačke privlačijo takšni prostori, vendar se ne morem strinjati, da je speča mačka na postelji že dokaz, da je prostor obsevan. Oziroma, če bi to naj držalo kot pribito, potem smo verjetno v 9 letih kolikor je moj mačak spal v posteljah z menoj, starši, po naključju izbirali sama energetsko neprijazna mesta. Torej smo po naključju v teh letih naleteli na cca. 6 ali 7 takih mest. Mačka se radi stiska, zavleče kjer ji je toplo, rada v naročju, pri nogah, ob, med, pod pečjo, na peči itd.
|
|
|
|