|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ješprenj
5.2.2008 10:58:08   
zanna
jaz bi pa danes kuhala ješprenj s suhim mesom in bi vas prosila za recept, kako to naredite ve. Ali se da to samo kuhati skupaj, ali je potrebno še kaj dodati

lep pozdrav in hvala za odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ješprenj
5.2.2008 11:11:28   
nudim
Hmm,jaz dam vse skupaj v en lonec.zraven dam še krompir pa začimbe in to je to

(odgovor članu zanna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ješprenj
5.2.2008 11:14:29   
zanna
Katere začimbe pa?
Jaz dam malo čebule, česna in lovor. Je to vse ali je potrebni še kaj drugega? Koliko časa se pa kuha?

Lep pozdrav

(odgovor članu nudim)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ješprenj
5.2.2008 12:40:53   
nudim
Jaz dam samo poper,sol,malenkost peteršilja in malo rdeče papike in en lovorjev listuser posted image

(odgovor članu zanna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ješprenj
5.2.2008 13:05:22   
Anonimen
pa še malo korenčka, paradižnika in fižola paše notri.
Bisvena začimba je česen.

(odgovor članu nudim)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ješprenj
5.2.2008 13:27:12   
Anonimen
Pa menda moraš meso notri v kosu kuhat, pa ga na koncu šele potem ven vzameš in razrežeš. Drugače izgubi ves okus.

Jaz dam v ričet še korenje in fižol. Pa včasih zeleno v gomolju, na koščke narezano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
5.2.2008 14:50:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ješprenj
5.2.2008 17:45:49   
Anonimen
Ješprenj prejšnji dan namočim, drugi dan odlijem, zalijem z veliko vode in kuham. Notri dam sol, prepraženo čebulo, česen, malo vegete. Eno uro pred koncem dam notri prekajeno meso (ne kuham v kosu, ampak narežem, da lahko mešam, ker se rado prismodi), pol ure pred koncem pa zelenjavo: cvetača, korenček, brokoli-kar imam. Po želji pa še fižol iz konzerve. Vse skupaj se kuha ca 2 uri ali več. Krompirja ne dajem notri, ker pri nas jemo še za večerjo ali drugi dan. LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 rastlinskih živil z največ železa
Z raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...
5 enostavnih trikov za izboljšanje imunske...
Zakoračili smo v januar in zima je pošteno pritisnila: temperature se dnevno komajda še dvignejo nad 0° Celzija in marsi...




Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.