Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 11:37:13
|
|
|
|
Klemy82
|
dober tek. Jaz sem pa danes sama doma in ravnokar razmišljam, kaj bi jedla. Verjetno bo padel kuskus s tuno
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 11:43:14
|
|
|
|
blaža
|
rižota z morskimi sadeži, z veliko parmezana in solata.
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 11:44:51
|
|
|
|
botrca
|
Pizzo si bom sama naredila, ker sem tudi sama .
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 13:44:08
|
|
|
|
Blueberry
|
Mi pa smo danes naročili pico.
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 13:48:48
|
|
|
|
donat
|
kako je bilo dobro juha goveja, pomfri, solato, pečene perutničke od purana, posladek, kremna rezina( njam, njam)
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 14:45:37
|
|
|
|
čebelica01
|
naj se še jaz malo pohvalim, da je pri meni danes možek kuhal in smo jedli riž z zelenjavo in parmezanom mnjammmmiiii
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 14:58:45
|
|
|
|
aprilčica07
|
Mi pa ribe, in krompir z blitvo, za desert pa sadna pita, ki mi je nenavadno dobro uspela
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 15:04:21
|
|
|
|
čebelica01
|
u ja sem pozabila prej še povedat, da me je dragi še pocrkljav s sladoledom in kavico
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 15:12:34
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Mi pa smo danes naročili pico. mi smo jo pa kar sami družno naredili...po dolgem času...pa đše vsem je zapasala...sedaj pa čakamo da očka pride nazaj z obiska v bolnici in bomo užgali še eno dozo zdravja s cukrom (borovnice, gozdne jagode, ribez, sladoled in smetana)... a ne da nam je luštno he he
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 15:20:05
|
|
|
|
tasa_m
|
mi pa smo danes je jedli : govejo župco,pečenega piščanca s domačim mladim krompirčkom, zeleno solato in za sladico gibanico
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 7.6.2009 17:00:53
|
|
|
|
BUŠICA
|
mi pa smo jedli polnjene paprike z puranjim mesom in pire.
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 9.6.2009 12:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
danes bomo imeli piscancjo obaro in peceno kruhovo struco
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 9.6.2009 12:54:51
|
|
|
|
bamoocham
|
Jota in kruh.
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 9.6.2009 12:57:46
|
|
|
|
Splišni
|
Hrenovke, pa precej so plastiične videt
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 9.6.2009 12:58:35
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mi pa smo danes je jedli : govejo župco,pečenega piščanca s domačim mladim krompirčkom, zeleno solato in za sladico gibanico No, to je dosti podobno, kot bomo mi
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 9.6.2009 16:53:11
|
|
|
|
tweety83
|
mi2 sva pa dans imela krompir s korenčkom (fuulll dobro), gvedino iz juhe in veliko skledo zelene solate jutri bo pa juhca z grisovimi cmoki (njami) in palačinke z marmelado
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 9.6.2009 17:19:30
|
|
|
|
mojcaziga
|
Pri nas je bila zelenjavna juha z mesnimi cmoki in palačinke z nutelo/marmelado. Jutri pa bodo široki rezanci z mesno polivko. lp
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 9.6.2009 17:22:34
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Izpolnila bom otroško željo, in sicer si želita pečene luleke ej muška, pa ti prov 'luleke' delaš? to je meni moja stara mama kuhala ko sm bla mejhna in nikjer ne najdem pametnega recepta, samo obične za njoke pa ni to ista stvar... lahko recept? jest sm dans pojedla na faksu en sendvič, doma za kosilo pa paradižnik z domačim olivnim oljem in parmazanom... mmmm
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 9.6.2009 21:19:36
|
|
|
|
bamoocham
|
Za jutr pa imam že naštudirano, da bom delala piščančje prsi v gorčični omaki, široke rezance in solato iz mladega zelja. Js bi tut prosla recept za "luleke".
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 9.6.2009 23:06:00
|
|
|
|
kaya2007
|
mi smo včeraj imeli piščančjo rižoto, danes purana, pečen krompir in zelenjavo na žaru, jutri pa bojo makaroni s šparglji, tartufi in koščki pljučne pečenke. prav tako imam še govejo juho, ki jo ponavadi skuham ravno za 3x in seveda ogromne količine solatke za sladico smo imeli pa pirino češnjevo pito, jutri bojo prosene kroglice. zdravo in okusno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.6.2009 13:04:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 10.6.2009 13:05:15
|
|
|
|
blaža
|
zelenjavna rižota + biskvit z breskvami in borovnicami.
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 10.6.2009 13:09:14
|
|
|
|
Volga
|
Kumare u zos pa pire krompir.
|
|
|
|
RE: jaz danes kuham.... kaj pa ve 10.6.2009 13:09:31
|
|
|
|
baby blue
|
midva bova pa danes kar špagete na bolonjski način in rdečo peso
|
|
|
katero ime za fanta?tailorimam težave pri izbiri imena za tretjega člana.
1 je ime:katarina
2:klara
3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)žiga (
19%)
blaž (
15%)
artur (
2%)
uroš (
6%)
lukas (
19%)
klemen (
40%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!