|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz bi pa imela
2.4.2007 13:56:38   
dusica04
Lep pozdrav vsem skupaj !
Sem čist "sveža" user posted image  ! Že nekaj časa prebiram ta forum in sem se končno odločila da se vam pridružim !
Joj jaz bi tudi imela malega baucka...user posted image
moram vam povedati, da že 6 let jemljem KT  (stara sem 24 let) in sem pred tednom dni dobila nekakšno izredno krvavitev. V vseh 6 letih se mi še to ni NIKOLI zgodilo. Malo me je zgrabila panika in sem klicala svojo G, ki je bila tudi dokaj presenečena in mi je rekla, da je verjetno za to kriv stres, ampak da naj vseeno opravim TEST....  uaaaaa...to pa je bil malce šok....po teh letih KT.
Ampak skupaj z šokom me je obšlo nekakšno veselje (čeprav s fantom trenutno ne načrtujeva bebice).... zdaj me pa je prijelo user posted image  in me več ne spusti.

Kaj mislite punce, je možno da sem user posted image  ? en test sem že nardila, vendar pred izostankom M, saj bi moralauser posted image  dobiti nekje 4.4 ali 5.4 ...ampak nisem zdržala user posted image  bil pa je  negativen user posted image  .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jaz bi pa imela
2.4.2007 14:09:44   
Lunca1
Jaz sem tudi jemala tabletke in imela vmesno krvavitev, pa nisem bila noseča.

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2007 14:16:45   
dusica04
user posted image user posted image user posted image    saj vem, da je možnosti 1 proti 1000 da sem user posted image ...ampak vseeno ...
res mi je čudna ta user posted image ... praviš, da si imela vmesne krvavitve...ampak meni je ta v 6 letih prva VK...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2007 14:57:55   
Taula
res mi je čudna ta ... praviš, da si imela vmesne krvavitve...ampak meni je ta v 6 letih prva VK...

Enkrat se mora začeti. Tudi jaz je nisem imela prvih 5 let. Drugače pa počakaj, drugega kot to ti ne preostane.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2007 14:58:54   
dusica04
no saj to ni edini problem...
moj dragi je 10 let starejši od mene in ima iz prejšne zveze 6 letno punčko.
Tako, da sploh ni navdušen še nad enim otrokomuser posted image  sicer sva že 2,5 leti skupaj in ko je bila kdaj tema "cucelj" sploh ni želel o tem debatirati. ...ko pa sem mu povedala za to "mogoče" je pa zelo neugodno reagiral...kao ...to še nam je treba ...mene pa je s tem globoko razočaral user posted image  

jaz si pa po tihem že dalj časa želim user posted image , ampak dokler ni bilo niti tega "mogoče" mu nisem nikoli niti omenila svojih želj, ker sem v sebi že vedela kako bo reagiral.
Nekako ga ne razumem...zelo se ljubiva in zato ne vem ,zakaj se tako brani malčka? Najin otročiček bi bil sad ljubezni / medtem ko je njegova punčka bila spočeta neplanirano in nezaželjeno.
kako ga naj omehčam !?user posted image

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2007 15:03:06   
Taula
kako ga naj omehčam !?

V kolikor nameravaš zanositi naskrivaj, brez da bi on vedel...upam da tega ne planiraš, ker ni fer do njega ne do otroka. Nakoplješ si lahko samo to da te zapusti. Pogovori se z njim..mogoče se pa zaveda, da si ne more privoščiti trenutno še enega otroka, ker ve koliko otrok stane. Mogoče ni zrel da bi imel še enga otroka. Upam pa da skrbi za prejšnjo punčko, kljub temu da ni bila planirana. Ker če ne skrbi za njo...potem lahko vidiš kako se bo vedel to tebe in možnega otroka.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2007 15:12:40   
dusica04
ne ne ne ...da bi na skrivaj zanosila ...to ne pride v poštev...
ravno to je naredila njegova bivša (hčerina mama) in se potem globoko kesala...
zapustila je pa ona njega , ker si kao ni želel otroka in ga obsojala...
seveda si ga ni želel, če pa ga je "okrog prinesla"...kako naj bo potem otrok zaželjen
no  in nato mu je poskušala odtujiti hčero, ker je spoznala drugega ( s katerim ima 3 leta starega sina)...
vendar se moj ni vdal in dosegel svoje...
on je res najboljši oče, kar jih poznam...vsak dan ali pa vsak drugi dan je pri nama in skoraj vsak vikend prespi pri nama in ima tudi svojo sobo...
on res lepo skrbi za njo, medtem ko se njena mama zelo malo ukvarja z njo in je od kar ima tega drugega otroka, popolnoma spremenjena in ji punčka ne pomeni več veliko ( to je resnica, ker mi punčka velikokrat kaj zaupa in me sprašuje : " zakaj nisi ti moja mama? " ) meni je zelo hudo, ker se res super razumeva z njegovo hčero ...
čeprav je kruto, pa je vendarle resnično....a je prav ona vzrok (po moje) da si moj ne želi otroka user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2007 12:48:21   
dusica04
hey punce !
očitno ste ostale brez besed !user posted image

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2007 12:52:09   
Anonimen
Res sem brez besed. Otroka nekomu podtaknit???? Halo, otrok mora biti načrtovan, želeti si ga morata oba, ne samo ženska. Kako naj potem zveza funkcionira normalno, če se potem ves čas samo spotikata eden ob drugega oz. si skozi samo nekaj očitata?
Tebi pa svetujem pogovor s tvojim partnerjem, mogoče še ni pripravljen na user posted image , mogoče nimata še vseh pogojev za otroka imet. Pa srečno!!!

(odgovor članu dusica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2007 12:57:22   
meggie
težka situacija dušica. Organiziraj kak dan, ki ga bosta v celoti preživela skupaj in to na način ki je za oba zelo prijeten, kakšen sprehod v naravi ali kaj podobnega ... poskušaj najti dober trenutek in mu povej kar čutiš in kaj si želiš... potem pa daj tudi njemu možnost da spregovori... želim ti da bi bilo uspešno... da bi našla pravo pot... in da bi si v kratkem oba želela user posted image

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2007 12:59:04   
dusica04
Hvala "Nati" !
Saj mislim, da imaš prav.
Verjetno še ni pripravljen na malčka...
Pogoje sicer imava, oba sva zaposlena in imava stanovanje.
Saj mene je po pravici povedano tudi malo strah, da mogoče on najinega otročka ne bi imel tako  rad, kot ima to svojo prvo hčerkico...
Potem pa ko bi nastopil kak problem, bi pa mi očital : "ja saj si sama hotela tega otroka, jaz imam s svojo punčko dovolj problemov" !
Uh...kakšna situacija ...
Kaj mi svetujete ? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

nosečnost
Lelly28 RR

komu ste prvo povedali, da ste noseče?

partnerju / očetu otroka (89%)

svoji mami, očetu (2%)

najboljši prijateljici (2%)

sestri, bratu (2%)

zdravnici, ginekologinji (4%)

objavila sem na družabnem omrežju (0%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!