dusica04 -> RE: jaz bi pa imela (2.4.2007 15:12:40)
|
ne ne ne ...da bi na skrivaj zanosila ...to ne pride v poštev... ravno to je naredila njegova bivša (hčerina mama) in se potem globoko kesala... zapustila je pa ona njega , ker si kao ni želel otroka in ga obsojala... seveda si ga ni želel, če pa ga je "okrog prinesla"...kako naj bo potem otrok zaželjen no in nato mu je poskušala odtujiti hčero, ker je spoznala drugega ( s katerim ima 3 leta starega sina)... vendar se moj ni vdal in dosegel svoje... on je res najboljši oče, kar jih poznam...vsak dan ali pa vsak drugi dan je pri nama in skoraj vsak vikend prespi pri nama in ima tudi svojo sobo... on res lepo skrbi za njo, medtem ko se njena mama zelo malo ukvarja z njo in je od kar ima tega drugega otroka, popolnoma spremenjena in ji punčka ne pomeni več veliko ( to je resnica, ker mi punčka velikokrat kaj zaupa in me sprašuje : " zakaj nisi ti moja mama? " ) meni je zelo hudo, ker se res super razumeva z njegovo hčero ... čeprav je kruto, pa je vendarle resnično....a je prav ona vzrok (po moje) da si moj ne želi otroka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|