|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   javorjev sirup
16.8.2008 15:47:02   
Kaja08
Živijo! Mene pa zanima, ali ima katera izkušnje s hujšanjem z javorjevim sirupom?

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: javorjev sirup
16.8.2008 23:04:47   
Nobeden
A ga nobena ne uporablja? Tudi mene zanima.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2008 23:08:30   
Vrtnica79
Nikoli slišalauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Nobeden)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2008 1:08:05   
mufi77
oj,
ja imam izkušnje, to sem delala na faksu (10 let nazaj). Skrtka kupiš sirup, na navodilu imaš napisan recept (mislim, da je žlica sirupa, limonin sok in noževa konica rdeče paprike, ne dam roke v ogenj, da je prav). Gre bolj za čiščenje telesa, ker v bistvu cel teden nič ne ješ!!! Se pravi, da postopoma nehaš jesti meso, nato testenine, nato zelenjavo in nato nehaš še sadje (ta prehod narediš v tednu dni, oziroma glede na to, kako dolg post želiš imeti, če je kratek je tudi odvajanje lahko krajše) in potem cel dan piješ to brozgo, od začetka je skoraj prijetnega, malo nenavadnega okusa (malo drugačna limonada), ko pa to piješ že tri dni, se ti začne rahlo gravžati... vsaj meni! Paziti moraš, da se v tem času klistiraš, drugače ostanejo strupi v telesu in te začne bolet glava in slabo se počutiš!!!! In ko nehaš s postom začneš nazaj postopno jesti, v obratnem vrstnem redu kot prej. Lahko pa imaš samo eno dnevni post, brez predhodnega izločevanja hrane; pač kot vodni dan, telo se malo odpočije od vsakodnevnih strupov in predelave hrane! S tem ne boš shujšala, no,v primeru, da ti gre kakšna kila dol, jo bnoš takoj nazaj dobila, ko boš začela nazaj jest.   Tako, upam da sem ti pomagala, če te pa še kaj zanima mi pa še piši, lahko tudi na Z.S  lp

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2008 18:49:04   
ksenci
mislim, da to ni zameuser posted image

(odgovor članu mufi77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2008 22:49:53   
SasMami2be
tisto opisano z javorj.sirupom in papriko in lim.sokom je Čudežni napitek, ki se uporablja pri doslednem izvajanju POSTA. user posted image
navodila so iz knjige Hrana in post-Pot prečiščevanja založbe Vale Novak
to NI shujševalna. ojej punce... ga sirjete.. user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2008 15:23:32   
simin
res je, to je namenjeno postenju. in normalno se v takih primerih izgubi tudi nekaj kilogramov, pa naj bo to post z javorjevim sirupom, ali pa s čim drugim.
Post z javorjem traja 10 dni oz. naj bi trajal, če zdržiš.
je pa zadeva ogabno sladka, tako da ...za pogumne in vzdržljive!!user posted image

(odgovor članu SasMami2be)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2008 0:33:36   
Majuska
Moja sestra je včasih to konzumirala ... ene 10 dni, mislim da je precej kil izgubila, ampak počasi jih je dobila nazaj. Je pa fajn post s tem sirupom.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu simin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2008 0:38:02   
artista7
Kaj pa vem. Meni je tako sladek in čudnega okusa, da mi obrača želodec. Definitivno ni za vsakogar.

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?