mufi77 -> RE: javorjev sirup (17.8.2008 1:08:05)
|
oj, ja imam izkušnje, to sem delala na faksu (10 let nazaj). Skrtka kupiš sirup, na navodilu imaš napisan recept (mislim, da je žlica sirupa, limonin sok in noževa konica rdeče paprike, ne dam roke v ogenj, da je prav). Gre bolj za čiščenje telesa, ker v bistvu cel teden nič ne ješ!!! Se pravi, da postopoma nehaš jesti meso, nato testenine, nato zelenjavo in nato nehaš še sadje (ta prehod narediš v tednu dni, oziroma glede na to, kako dolg post želiš imeti, če je kratek je tudi odvajanje lahko krajše) in potem cel dan piješ to brozgo, od začetka je skoraj prijetnega, malo nenavadnega okusa (malo drugačna limonada), ko pa to piješ že tri dni, se ti začne rahlo gravžati... vsaj meni! Paziti moraš, da se v tem času klistiraš, drugače ostanejo strupi v telesu in te začne bolet glava in slabo se počutiš!!!! In ko nehaš s postom začneš nazaj postopno jesti, v obratnem vrstnem redu kot prej. Lahko pa imaš samo eno dnevni post, brez predhodnega izločevanja hrane; pač kot vodni dan, telo se malo odpočije od vsakodnevnih strupov in predelave hrane! S tem ne boš shujšala, no,v primeru, da ti gre kakšna kila dol, jo bnoš takoj nazaj dobila, ko boš začela nazaj jest. Tako, upam da sem ti pomagala, če te pa še kaj zanima mi pa še piši, lahko tudi na Z.S lp
|
|
|
|