|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   javni sektor - potni stroški
8.10.2010 15:09:32   
Udb
Živjo.

Zanima me kako se v javnem sektorju obračunavajo potni stroški. Vsak dan bi me namreč čakala pot Nm - Lj - Nm. Se pravi caa. 140 km dnevno. Ker močno razmišljam o menjavi službe, me zanima tudi ta del.

Lahko katera deli z mano ta podatek?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: javni sektor - potni stroški
8.10.2010 16:54:21   
marsovcek
Če je javni prevoz, plačajo karto, drugače pa je kilometrina. Plačajo tudi mestni promet po Lj in pa če si oddaljena več kot 1 km (nisem čisto sigurna ali je 1 km) od postaje kilometrino od doma do postaje.

Ti si moj b..

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2010 17:41:49   
ronja
jaz ne dobim niti za mesečno vozovnico (živim in delam v Lj.), mislim da je cca 1 E na dan (torej za tja in nazaj) pri nas - s tem ni šans, da pridem do tja. Zato se pa vozim z biciklom, hehe.

< Sporočilo je popravil ronja -- 8.10.2010 17:42:06 >

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2010 19:39:18   
lukec
Tkole je pri nas v šolstvu:
107. člen Delavcu se nadomestijo stroški prevoza na delo in z dela v višini stroškov javnega prevoznega sredstva. Do povračila so upravičeni vsi delavci, katerih bivališče je oddaljeno od delovnega mesta 1 km po najkrajši poti. Če prevoz z javnim sredstvom ni možen, se delavcu prizna znižana kilometrina v višini 15% cene super bencina. Delavcu se priznajo stroški za prevoz na delo in z dela za vsak dan prisotnosti na delu.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2010 19:47:02   
Aja1
dobila boš toliko, kolikor je karta za vlak.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2010 20:16:30   
Freya88
Js sm mela za cca. 10km okrog 60€... kje so dobil nevem... vem pa da sem mogla na zacetku dat podatek kolko je enosmerna karta... avtobus...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2010 21:20:59   
Aja1
Plačajo najcenejši javni prevoz. Če tega ni (pač nobenega javnega prevoza), pa kilometrino.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?