|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   javna stranisca
24.3.2014 14:00:24   
petea
Ce kot mama sina ali kot oce hci peljete na javno stranisce, katero izberete, na katero greste - izberete glede na svoj ali na otrokov spol?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: javna stranisca
24.3.2014 14:15:37   
alda
Še sreča, da ga nikoli ne tišči lulat,ko sva kje sama.
V ZD pa itak imajo wc za otroke posebej in gre sam-ga pred vrati počakam

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2014 14:33:00   
Neca1313
Z obema, sinom in hčerko, sem hodila na žensko stranišče. Moško je zame no go, razen če je reeees nujno in je v ženskem dolga vrsta user posted image

N&N

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2014 14:35:46   
patrino
Če smo skupaj z možem, on vedno pelje fantina na wc za moške, jaz dečvo na ženskega. če sem jaz sama z njimi in naše res veeedno pritisne na nekaj v javnih prostorih, potem jaz celo gručo odpeljem na ženski wc. Če je mož sam odpelje fanta na moškega, dečvo, ki je že večja, pa počaka pred ženskim.
Kar je res je to, da nikoli ne puščam otrok samih na wc, ker mi je to malo strašljivo. Kar nekako si ne morem zamisliti, da bi sama dva fanta poslala na moški wc. Mogoče sem čudna ali paranojična, vendar po svetu hodijo vse mogoči čudni friki in vem , da se ne zbirajo le v wc- jih, vendar ...user posted image

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2014 16:12:22   
pipapopa
pri nas ju vedno pritisne, ko pridemo v trgovinouser posted image
jaz ju peljem na ženskega, mož ju vozi na moškega. sta pa še premajhna, da bi šla sama-ju je treba držat da ne padeta v straniščeuser posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2014 18:02:41   
petea
Meni je cudno iti na moski wc, tako da jih tudi jaz peljem na zenskega. A pocasi rastejo in jih bo treba prepustiti moskim straniscem.
Patrino, na ta problem pa sploh nisem pomislila.

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2014 18:22:05   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Če smo skupaj z možem, on vedno pelje fantina na wc za moške, jaz dečvo na ženskega. če sem jaz sama z njimi in naše res veeedno pritisne na nekaj v javnih prostorih, potem jaz celo gručo odpeljem na ženski wc. Če je mož sam odpelje fanta na moškega, dečvo, ki je že večja, pa počaka pred ženskim.
Kar je res je to, da nikoli ne puščam otrok samih na wc, ker mi je to malo strašljivo. Kar nekako si ne morem zamisliti, da bi sama dva fanta poslala na moški wc. Mogoče sem čudna ali paranojična, vendar po svetu hodijo vse mogoči čudni friki in vem , da se ne zbirajo le v wc- jih, vendar ...user posted image

Jaz jo pustim samo na wc pri nas v kafičih in slaščičarnah....tudi v našem trgovskem centru je že šla sama na wc......na avtocestnih postajališčih in v gostilnah po drugih državah je pa ne puščam same na wc (razen v hotelu v katerem smo na dopustu, pa ne mislim wcja v sobi).....

Drugače pa jo jaz peljem na ženski wc......mož jo je pa, ko je bila mlajša peljal pač na moškega....sedaj, ko je pa večja, jo pa on pred ženskim wcjem čaka......

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2014 18:36:31   
RIJA*
enako kot liliana.
ko je bil manjši, pa je šel seveda z mano na ženskega....

edino kar je, tega nisem preveč vesela, ker se mi ti javni sekreti gravžajouser posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2014 18:46:19   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

edino kar je, tega nisem preveč vesela, ker se mi ti javni sekreti gravžajouser posted image

Jaz sem "našla" najlepši javni wc v Varaždinu na tržnici.....vrata so se odpirala tako, da si moral kuno ali nekaj kun vtakniti, noter je pa bilo čisto, dišeče, vse se je bleščalo, kot v hotelu A kategorije.....sem bila zelo presenečena, ker je šlo za javni wc na tržnici, kjer so običajno ubitačni wcji......očitno odpiranje vhodnih vrat wcja na kuno ali dve dela čudeže....user posted image

Sem pa včasih v Ameriki kot budalo skakala po wcju, da sem našla senzor za izplakovanje vode.....ker je bil na vsakem wcju nekje drugje......user posted image

< Sporočilo je popravil liliana -- 24.3.2014 18:48:22 >

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2014 19:35:59   
Stanislava_
Najraje na nobenega.

Samo to ne gre...

Jaz še vedno hodim z njo, da se ne zaklene noter. Včasih so eni čudni ključi, in se mi je zgodilo, da nisem mogla odklenit..tako da čakam pred WC-jem, da se otrok ne rabi zaklepat.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
24.3.2014 19:51:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Stanislava_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2014 20:41:52   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Off topic: Nikakor mi ni jasno, kako so lahko ženska stranišča tako umazana. Polulana školjka, papir povsod po tleh, samo v košu ne, umazani umivalniki,...

Ženske pa vse tako fine in čiste......user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.3.2014 20:54:05   
Bakfark

Off topic: Nikakor mi ni jasno, kako so lahko ženska stranišča tako umazana. Polulana školjka, papir povsod po tleh, samo v košu ne, umazani umivalniki,... a je res tako zelo težko pospravit za sabo?!

Mogoče se počasi razmisli o lulanju sede, tako kot me moški.

Neposredna povezava do sporočila: 13
24.3.2014 20:59:43   
LuLu

Off topic: Nikakor mi ni jasno, kako so lahko ženska stranišča tako umazana. Polulana školjka, papir povsod po tleh, samo v košu ne, umazani umivalniki,... a je res tako zelo težko pospravit za sabo?!

če bi vsi moški opravljali male potrebe na wc-jih bi tudi bili taki user posted image tako pa me nimamo izbire, ne moremo za drevo

Neposredna povezava do sporočila: 14
24.3.2014 21:01:10   
LuLu
ampak se strinjam drugače... ogabni so ženski wc-ji
včasih, ko sem bila mlada user posted image sem v klubih, diskačih,... če le ni bilo nobenega na moškem wc-ju raje šla tja, kot pa na umazanega ženskega čakala

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.3.2014 21:13:28   
Izabelina
na ženski vece, ker smo itak same punce user posted image
moj pa jo je tut v ženskega, ker je reku, da mu je bed na moški skret vozit tamalo, ker uni tm v pisoarje opravljajo ona pa tm mimo vsa radovedna user posted image

če se pa le da pa ne hodmo tko, da bi blo treba v javni wc, ampak raj kam v naravo za kšno drevo...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.3.2014 21:15:17   
LuLu
aja, otroka pa na ženskega peljem. Pubec je 7 star, pričakujem, da ga bodo kmalu čudno gledali, če bo šel na ženskega z mamo user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.3.2014 21:53:41   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

če bi vsi moški opravljali male potrebe na wc-jih bi tudi bili taki user posted image tako pa me nimamo izbire, ne moremo za drevo

Na desko, pa po tleh pa zaradi tega vseeno ni treba scati......pa vložke po tleh puščati, pa vodo pozabiti spustiti......user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.3.2014 21:56:40   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Na desko, pa po tleh pa zaradi tega vseeno ni treba scati......pa vložke po tleh puščati, pa vodo pozabiti spustiti......user posted image

JAZ ne morem za drevo, tega, kar si napisala, pa tudi ne delam... ne vem, kaj hodi po glavi tem ženskam, ki pustijo tak wc za sabo. Čez noč v diskačih je babnica pijana, jo malo ziba, ne ve, kje se naj prime, pa povsod polula... to bi še bila razlaga

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.3.2014 11:23:09   
pipapopa

Peljem ju na ženskega. Mož pa pojma nimam, na katerega ju pelje, ga moram vprašat.

Je že znano, da so ženski veceji ogabni(ponekod). ko smo šli na izlet na Bavarsko in smo se ustavili na počivališču, je iz Ž veceja teklo user posted image user posted image user posted image . sem šla lepo na moškega in noben mi ni nič rekel. tam je bil WC prazen, ker itak večina uporabljaja pisuar

Neposredna povezava do sporočila: 20
25.3.2014 12:09:02   
*miska.mcc*

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

enako kot liliana.
ko je bil manjši, pa je šel seveda z mano na ženskega....

enako kot liliana in RIJA.

mal off topic:

user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.3.2014 13:29:04   
malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

mal off topic:

user posted image

user posted image user posted image

V tem primeru ima moj xs user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.3.2014 13:32:44   
malaMravljica
Ampak ste kaj razbrale s slikce?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.3.2014 14:31:56   
pipapopa
moj je škrtuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.3.2014 18:28:59   
petea
le zakaj ni vmesne kategorije ...? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?