javna stranisca (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

petea -> javna stranisca (24.3.2014 14:00:24)

Ce kot mama sina ali kot oce hci peljete na javno stranisce, katero izberete, na katero greste - izberete glede na svoj ali na otrokov spol?

alda -> RE: javna stranisca (24.3.2014 14:15:37)

Še sreča, da ga nikoli ne tišči lulat,ko sva kje sama.
V ZD pa itak imajo wc za otroke posebej in gre sam-ga pred vrati počakam

Neca1313 -> RE: javna stranisca (24.3.2014 14:33:00)

Z obema, sinom in hčerko, sem hodila na žensko stranišče. Moško je zame no go, razen če je reeees nujno in je v ženskem dolga vrsta [sm=smiley1.gif]

patrino -> RE: javna stranisca (24.3.2014 14:35:46)

Če smo skupaj z možem, on vedno pelje fantina na wc za moške, jaz dečvo na ženskega. če sem jaz sama z njimi in naše res veeedno pritisne na nekaj v javnih prostorih, potem jaz celo gručo odpeljem na ženski wc. Če je mož sam odpelje fanta na moškega, dečvo, ki je že večja, pa počaka pred ženskim.
Kar je res je to, da nikoli ne puščam otrok samih na wc, ker mi je to malo strašljivo. Kar nekako si ne morem zamisliti, da bi sama dva fanta poslala na moški wc. Mogoče sem čudna ali paranojična, vendar po svetu hodijo vse mogoči čudni friki in vem , da se ne zbirajo le v wc- jih, vendar ...[sm=zmeden.gif]

pipapopa -> RE: javna stranisca (24.3.2014 16:12:22)

pri nas ju vedno pritisne, ko pridemo v trgovino[sm=zmeden.gif]
jaz ju peljem na ženskega, mož ju vozi na moškega. sta pa še premajhna, da bi šla sama-ju je treba držat da ne padeta v stranišče[sm=smiley36.gif]

petea -> RE: javna stranisca (24.3.2014 18:02:41)

Meni je cudno iti na moski wc, tako da jih tudi jaz peljem na zenskega. A pocasi rastejo in jih bo treba prepustiti moskim straniscem.
Patrino, na ta problem pa sploh nisem pomislila.

liliana -> RE: javna stranisca (24.3.2014 18:22:05)

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Če smo skupaj z možem, on vedno pelje fantina na wc za moške, jaz dečvo na ženskega. če sem jaz sama z njimi in naše res veeedno pritisne na nekaj v javnih prostorih, potem jaz celo gručo odpeljem na ženski wc. Če je mož sam odpelje fanta na moškega, dečvo, ki je že večja, pa počaka pred ženskim.
Kar je res je to, da nikoli ne puščam otrok samih na wc, ker mi je to malo strašljivo. Kar nekako si ne morem zamisliti, da bi sama dva fanta poslala na moški wc. Mogoče sem čudna ali paranojična, vendar po svetu hodijo vse mogoči čudni friki in vem , da se ne zbirajo le v wc- jih, vendar ...[sm=zmeden.gif]

Jaz jo pustim samo na wc pri nas v kafičih in slaščičarnah....tudi v našem trgovskem centru je že šla sama na wc......na avtocestnih postajališčih in v gostilnah po drugih državah je pa ne puščam same na wc (razen v hotelu v katerem smo na dopustu, pa ne mislim wcja v sobi).....

Drugače pa jo jaz peljem na ženski wc......mož jo je pa, ko je bila mlajša peljal pač na moškega....sedaj, ko je pa večja, jo pa on pred ženskim wcjem čaka......

RIJA* -> RE: javna stranisca (24.3.2014 18:36:31)

enako kot liliana.
ko je bil manjši, pa je šel seveda z mano na ženskega....

edino kar je, tega nisem preveč vesela, ker se mi ti javni sekreti gravžajo[sm=smiley13.gif]

liliana -> RE: javna stranisca (24.3.2014 18:46:19)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

edino kar je, tega nisem preveč vesela, ker se mi ti javni sekreti gravžajo[sm=smiley13.gif]

Jaz sem "našla" najlepši javni wc v Varaždinu na tržnici.....vrata so se odpirala tako, da si moral kuno ali nekaj kun vtakniti, noter je pa bilo čisto, dišeče, vse se je bleščalo, kot v hotelu A kategorije.....sem bila zelo presenečena, ker je šlo za javni wc na tržnici, kjer so običajno ubitačni wcji......očitno odpiranje vhodnih vrat wcja na kuno ali dve dela čudeže....[sm=smiley1.gif]

Sem pa včasih v Ameriki kot budalo skakala po wcju, da sem našla senzor za izplakovanje vode.....ker je bil na vsakem wcju nekje drugje......[sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: javna stranisca (24.3.2014 19:35:59)

Najraje na nobenega.

Samo to ne gre...

Jaz še vedno hodim z njo, da se ne zaklene noter. Včasih so eni čudni ključi, in se mi je zgodilo, da nisem mogla odklenit..tako da čakam pred WC-jem, da se otrok ne rabi zaklepat.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.3.2014 19:51:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

liliana -> RE: javna stranisca (24.3.2014 20:41:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Off topic: Nikakor mi ni jasno, kako so lahko ženska stranišča tako umazana. Polulana školjka, papir povsod po tleh, samo v košu ne, umazani umivalniki,...

Ženske pa vse tako fine in čiste......[sm=smiley36.gif]

Bakfark -> RE: javna stranisca (24.3.2014 20:54:05)

Off topic: Nikakor mi ni jasno, kako so lahko ženska stranišča tako umazana. Polulana školjka, papir povsod po tleh, samo v košu ne, umazani umivalniki,... a je res tako zelo težko pospravit za sabo?!

Mogoče se počasi razmisli o lulanju sede, tako kot me moški.

LuLu -> RE: javna stranisca (24.3.2014 20:59:43)

Off topic: Nikakor mi ni jasno, kako so lahko ženska stranišča tako umazana. Polulana školjka, papir povsod po tleh, samo v košu ne, umazani umivalniki,... a je res tako zelo težko pospravit za sabo?!

če bi vsi moški opravljali male potrebe na wc-jih bi tudi bili taki [sm=smiley36.gif] tako pa me nimamo izbire, ne moremo za drevo

LuLu -> RE: javna stranisca (24.3.2014 21:01:10)

ampak se strinjam drugače... ogabni so ženski wc-ji
včasih, ko sem bila mlada [sm=smiley1.gif] sem v klubih, diskačih,... če le ni bilo nobenega na moškem wc-ju raje šla tja, kot pa na umazanega ženskega čakala

Izabelina -> RE: javna stranisca (24.3.2014 21:13:28)

na ženski vece, ker smo itak same punce [sm=smiley36.gif]
moj pa jo je tut v ženskega, ker je reku, da mu je bed na moški skret vozit tamalo, ker uni tm v pisoarje opravljajo ona pa tm mimo vsa radovedna [sm=smiley36.gif]

če se pa le da pa ne hodmo tko, da bi blo treba v javni wc, ampak raj kam v naravo za kšno drevo...

LuLu -> RE: javna stranisca (24.3.2014 21:15:17)

aja, otroka pa na ženskega peljem. Pubec je 7 star, pričakujem, da ga bodo kmalu čudno gledali, če bo šel na ženskega z mamo [sm=smiley1.gif]

liliana -> RE: javna stranisca (24.3.2014 21:53:41)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

če bi vsi moški opravljali male potrebe na wc-jih bi tudi bili taki [sm=smiley36.gif] tako pa me nimamo izbire, ne moremo za drevo

Na desko, pa po tleh pa zaradi tega vseeno ni treba scati......pa vložke po tleh puščati, pa vodo pozabiti spustiti......[sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: javna stranisca (24.3.2014 21:56:40)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Na desko, pa po tleh pa zaradi tega vseeno ni treba scati......pa vložke po tleh puščati, pa vodo pozabiti spustiti......[sm=jezicek.gif]

JAZ ne morem za drevo, tega, kar si napisala, pa tudi ne delam... ne vem, kaj hodi po glavi tem ženskam, ki pustijo tak wc za sabo. Čez noč v diskačih je babnica pijana, jo malo ziba, ne ve, kje se naj prime, pa povsod polula... to bi še bila razlaga

pipapopa -> RE: javna stranisca (25.3.2014 11:23:09)

Peljem ju na ženskega. Mož pa pojma nimam, na katerega ju pelje, ga moram vprašat.

Je že znano, da so ženski veceji ogabni(ponekod). ko smo šli na izlet na Bavarsko in smo se ustavili na počivališču, je iz Ž veceja teklo [sm=zmeden.gif][sm=smiley21.gif][sm=zz_eek2.png] . sem šla lepo na moškega in noben mi ni nič rekel. tam je bil WC prazen, ker itak večina uporabljaja pisuar

*miska.mcc* -> RE: javna stranisca (25.3.2014 12:09:02)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

enako kot liliana.
ko je bil manjši, pa je šel seveda z mano na ženskega....

edino kar je, tega nisem preveč vesela, ker se mi ti javni sekreti gravžajo[img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley13.gif[/img]

enako kot liliana in RIJA.

mal off topic:

[img]http://shrani.si/t/3V/WE/1rhgZD3X/wccc.jpg[/img]

malaMravljica -> RE: javna stranisca (25.3.2014 13:29:04)

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

mal off topic:

[img]http://shrani.si/t/3V/WE/1rhgZD3X/wccc.jpg[/img]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

V tem primeru ima moj xs [sm=smiley36.gif]

malaMravljica -> RE: javna stranisca (25.3.2014 13:32:44)

Ampak ste kaj razbrale s slikce?

pipapopa -> RE: javna stranisca (25.3.2014 14:31:56)

moj je škrt[sm=smiley36.gif]

petea -> RE: javna stranisca (25.3.2014 18:28:59)

le zakaj ni vmesne kategorije ...? [sm=zmeden.gif]

[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>