liliana -> RE: javna stranisca (24.3.2014 18:22:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Če smo skupaj z možem, on vedno pelje fantina na wc za moške, jaz dečvo na ženskega. če sem jaz sama z njimi in naše res veeedno pritisne na nekaj v javnih prostorih, potem jaz celo gručo odpeljem na ženski wc. Če je mož sam odpelje fanta na moškega, dečvo, ki je že večja, pa počaka pred ženskim. Kar je res je to, da nikoli ne puščam otrok samih na wc, ker mi je to malo strašljivo. Kar nekako si ne morem zamisliti, da bi sama dva fanta poslala na moški wc. Mogoče sem čudna ali paranojična, vendar po svetu hodijo vse mogoči čudni friki in vem , da se ne zbirajo le v wc- jih, vendar ...[sm=zmeden.gif] Jaz jo pustim samo na wc pri nas v kafičih in slaščičarnah....tudi v našem trgovskem centru je že šla sama na wc......na avtocestnih postajališčih in v gostilnah po drugih državah je pa ne puščam same na wc (razen v hotelu v katerem smo na dopustu, pa ne mislim wcja v sobi)..... Drugače pa jo jaz peljem na ženski wc......mož jo je pa, ko je bila mlajša peljal pač na moškega....sedaj, ko je pa večja, jo pa on pred ženskim wcjem čaka......
|
|
|
|