oreh
|
oj, Valy nisva se videli, sem bila kasneje in se načakala, bilo nas je pa kot čebel v panju v tisti mali čakalnici, pa kar nekaj smešnih situacij tako, da je hitro minilo. Danes pa spet krvav izcedek, a le par minut pol pa konc, sem pa šla na dolg sprehod. Zgleda, da ko preveč migam, se začne izcedek, tako da moram res na bolniško in počivat. A kej osebni zdravniki komplicirajo? Gasilka kako si pa lahko ti tolk dolgo na bolniški, a si že na komisiji? Pomaranča, pri meni se je vedno čudil, kako da ne zanosim, ker nisem debela, potem pa mi je v drugem icsi rekel, da pač mogoče ne bom nikoli prišla do otroka, ker ne reagiram niti na konjske doze hormonov in jaz v jok in na drevo, zbirala informacije glede češke... Pa poglej ti mene, včeraj mi je rekel, vi ste pa najboljša, kljub tako slabim rezultatom med postopkom, pa ste kar zanosila, jaz sem ga mislila kr kušnt, taka pohvala od dr. Reša?! V glavnem, veš, da vedno totalno zbije upanje, meni je rekel, da zato, da pol ženske ne jokamo, ko ne uspe Veš pa, da bo vama tudi ratalo, vsaki rata. joj, moj prihaja, grem kuhat, pol pa še tebi odpišem tibetka
|