|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
26.5.2005 7:29:32   
simonas
Dobro jutro punce!

Naša tema se je že nekam izgubila, zato sem kar novo odprla.

Kako ste kaj punce? Kako se počutite? Kaj se z vami dogaja? Že kakšne spremembe na bušijih?

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   januarčice
26.5.2005 7:43:14   
gaya
Jutro,

jst se štejem kasr pod januarčice, ker mi je G zračunala PDP 30. december, ampak mislim, da bom kr v začetku januarjua.:bravo: Po možnosti na svoj roj dan ali pa na roj dan mojega :love:.
Drugače sem pa ravno včeraj nekje tukaj klepetala kako mi ni nič slabo,.... no danes sva z mojim :duda: stopila v 7 teden in zjutraj,..... joj, mi je blo za umret. Zdaj je že dobr. Upam, da za nekaj časa :) Drugače pa nič posebnega. Buši je še vedno plosk, edin prsa so malo bolj napeta, pa še to ne več tolk kot prej. No ja pa :zaspan: sm fulll. pa delovno storilnost mam danes daleč pod nulo :)-:)-.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   januarčice
26.5.2005 8:26:52   
Tida

Mene ža kar malo skrbi ker nimam nobenih nosečniških znakov. Razen bolečin v predelu trebuha (pa še teh danes ni).

Me pa zanima ali se ve "pazite" ali delate skoraj vse kot ste prej. Jaz hodim vsak dan kolesarit (ne pretiravam) pa mi mama skozi teži da kaj delam.

Kaj menite ve? A se lahko normalno gibamo ali ne?

LP

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   januarčice
26.5.2005 8:28:58   
rija
Zaenkrat že z vsemi znaki: slabo mi je, joški Pamele Anderson, in da se jih nihče ne dotakne, trebuh pa čisto normalen.
Upam, da mi danes ne bo slabo cel dan!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   januarčice
26.5.2005 8:35:12   
gaya
Tida, jst počnem vse kakor prej, samo na aerobiko sem nehala hodit, ker mi je moja G rekla naj se izogibam športom kjer z nogami močno udarjaš pb tla :)-, karkoli že nje to pomeni. jst sem pač preventivno aerobiko skenslala, pa tečt tud ne hodim več. :( Vse to sem zamenjala za dolge sprehode. :bravo: Mam pa en problem. Z mojim sva oba motorista in, ko sva izvedela da dobiva :duda:, sva se takoj začekla spraševat, če se lahko furava. In je G rekla, da ni nobenga porblema, da ti telo itak samo pove, do katere mere greš lahko. :) Sicer jst sem res razredčila zdaj to enkrat na teden, pa še kombenizion me že malo tešči v predelu trebuščka :)-. Drugače se mi ne pozna, ampak kombenizion je pa kr tesen že od prej :)-. Tko da, mislim, da nekaj časa še lahko kolesariš, pol pa tko ne boš mogla, pa pazi, da se ne zvrneš.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   januarčice
26.5.2005 8:39:05   
Anonimen
Oila! No, meni je blo ene par dni grozno slabo, in mi ni pomagala nobena kokakola ampak SWEEPES al kuko se napiše! Mal sem ga zmešala z vodo - fifty:fifty (da ni mehurčkov) in eto! Pomaga!
Drugač mam pa jz 1.6. prvi pregled in kooooomaj čakam!!!

Lepo se (s)mejte, srečke :nosecka:

(odgovor članu simonas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   januarčice
26.5.2005 8:47:49   
gaya
zdaj sem se spomnila, a se kateri že dogaja, da brska po trgovinicah z malimi oblekicami, mene včasih tko prsti srbijo :)-:)-, pa se pol zadržim, ker vem da je še čist prezgodaj, ampak je res tko luštkano vse. Pa še ful mam kolegic k že majo štručke. Če pa že moram kupit, pa kr za druge kupujem :)-. Če jst nisem mal..... ha ha ha, ampak zdaj mam vsaj izgovor;).

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   januarčice
26.5.2005 9:00:50   
simonas
Zgleda da sem jaz edina, ki ima opazni buši in to že v šestem tednu. Sicer se po kg nisem nič zredila, ampak moj buši pa je tak napihnjen, da včasih že kar čakam, da me bo kdo kaj vprašal.

Drugače pa se dobro počutim, le danes me buši tako boli, kot da bi imela vnetje mehurja. Moram potem poskusit dobit mojo G, če me bo vzela na pregled, ker je zelo neprijetno.

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   januarčice
26.5.2005 9:25:31   
Tida

Simona pokliči jo potem pa javi kaj ti je rekla. Mene to boli že ene tri tedne. Ne non stop ampak vsake toliko. Sestra pri G. je rekla da je to normalno do moje G pa je tako težko priti. Prej prideš do papeža :)-. Nima telefona v ordinaciji in potem čakaš in čakaš največkrat pa te kar sestra odpravi.

Bolečine pa so podobne kot bi imela vnetje jačnikov.

LP

in pobožajte bušije. :nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   januarčice
26.5.2005 9:30:31   
dadica
pozdravček!
SE vam pridružujeva tudi tudi midva!Zaenkrat me bolijo prsi, slabo mi je ponoči:zmeden: ,lulat hodim 3x na noč in 150x na dan in imam bolečine v spodnjem delu trebuha(ampak samo občasne):
V torek sem bila na UZ in videla in slišala srček svoje pikice, sem bila potem cel dan v 9nebesa .
reden pregled pri moji G pa ima 17.6 takrat bom nekje konec 9 tedna.
Trebušček pa imam napihnjen od prebave in od tablet ker moram jemat dabroston še kar naprej!!

LP uživajte in božajte svoje pikice

dadica in :duda:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   januarčice
26.5.2005 9:37:49   
Nannn
o dadica jest mam pa drugi pregled 16.06. in takrat bom noseca kot ti :bravo:

imam pa tudi jest vecji trebuscek in se malo pa bodo vse cunjice pretesne...mi ni jasno kako tako hitro...jest sem sicer se ta teden doma in me vsak dan popoldan zmanjka in zaspim kot top kar pa nikoli do sedaj nisem pocela...ne vem kako bo ko bom sla naslednji teden v sluzbo..

Simona sporoci ce te je G vzela na pregled...

Lep dan vam zelim Nannn :nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   januarčice
26.5.2005 9:48:08   
A & T
simonas, nisi edina, tudi jaz sem noseca komaj malo vec kot 5 tednov, pa imam ze precej velik trebuscek, kdor me bolje pozna, opazi sigurno, da sem noseca, saj sem drugace suha.

Drugih tezav, razen utrujenosti pa nimam, pa tudi zelo obcutljiva sem, oz. nic mi ne pase.

Lepo se imejte in se beremo kaj...:kuza:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   januarčice
26.5.2005 10:05:57   
_katka_
Mene je pa ravno včeraj malo panika prijela. Prsi nimam nič bolj napetih kot običajno pred menstruacijo, po trebuščku pa tudi skoraj nič ne zbada. Pa zjutraj se tehtam in ugotavljam, da HUJŠAM! Sicer sem šele 5t, tako da kakih očitnih znakov najbrž normalno da še ni. Upam, da ne bo kaj narobe. Sicer se odlično počutim, ampak sem malo panična.
Držim pesti a vse nas.
LP

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   januarčice
26.5.2005 10:31:24   
Jančika_
Jaz pa imam že kar konkreten trebuh:ups:. To je pač moja tretja nosečnost in že v drugi, ki se je v 12. tednu končala s ss, sem imela ogromnega. Če je pa še vse mehko od lanske nosečnosti:).

Na vago ne hodim, ker še itak nisem dobila dol kil, ki so ostale od prej, trudim se pa čimbolj zdravo jesti. To sem si obljubila v prvi nosečnosti, ko mi je bilo do konca 14. tedna hudo slabo, in so mi prijale samo sladkarije in Fishmac. Upam, da se bom do 20. tedna zredila minimalno (sanja svinja o koruzi:)-).

Slabo mi ni, mi je bilo prejšnji teden. Bomo videli, kako bo naprej. Joškice so spet joške:bravo:, imam pa še en drug znak, ki je mogoče malo bolj hecen - občutki pri seksu so mnogo bolj intenzivni:ups:. Tako je bilo že prvič in drugič, in verjetno mi ni treba posebej omenjati, da me ima mož namen imeti ves čas nosečo:)-. No, saj mu dobro uspeva:).

Teči sem zaradi utrujenosti prenehala, imam pa doma 10-mesečnika, ki me pošteno trenira. Kaj šele bo, ko bo shodil:kuza:. Veliko sva na sprehodih z vozičkom, pa ko malega nesem peš v tretji štuk, se tudi pošteno namatram.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   januarčice
26.5.2005 10:45:11   
pinka
Tudi jaz imam slabosti, ampak zaenkrat še kar vzdržne, ker takoj ko mi rata slabo, dam hitro kaj v usta in mi pomaga. Upam da ne bo hujše. Sem v 7. tednu in imam 2.6. pregled. Komaj čakam. Drugače pa rekreiram tudi bolj s sprehodi, pa še to zdaj zelo malo, ker sem polno zasedena s pripravami na poroko - 18. 6. je najin dan, pa še svetni prah me tak matra, da sem čist boga, ko pridem na sonček.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   januarčice
26.5.2005 10:46:39   
Nannn
Jancika ves kva sem ti kr fous...jest pa sexat ne smem..prav G da ni dober mislimmmmm...sej sej ko pa ti ne bos vec mogla bom pa jest zacela :)-:)-

Moje joskice so postale joske :)-:)- moj in tud jest se nic ne braniva da bi tko ostalo :)-

Nannn :kuza:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   januarčice
26.5.2005 10:55:31   
simonas
Vam bom sporočila, kaj mi bo rekla G. Pokličem jo lahko komaj po 12h. Upam, da me ne bo kar sestra odpravila. Bom probala vsaj na samoplačniško prit.

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   januarčice
26.5.2005 10:59:45   
Jančika_
Nannn, a res??? A to iz kakega posebnega razloga? Ali kar tako na splošno:zmeden:? Meni moj ni nikoli nič takega rekel, na srečo.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   januarčice
26.5.2005 12:36:54   
tinkamiška
Hojla, da se še jst danes pofočkam:) Vsako jutro mi je slabo, na nočni omarci imam Tuc-e in ko se zbudim, grem najprej lulat pol pa enga Tuc-a v usta in še mal ležat. Ko končno ustanem-spala bi lahko po mojem cel dan-pa cornflakes in tiste zobeke z mlekom pojem. Ponavadi slabost mine. Potem pa jem razno sadje, ker se res nebi rada zredila, moj vampek neusmilno raste in je zašpehan:zmeden:
Moj šport so zdaj sprehodi in sem zadihna kot slon:)

Moja G mi ni odsvetovala sexa, ampak je pa rekla, da naj bolj nežno:ups: Zaenkrat še ne gre, ker mi je večino dneva slabo in mi je zaenkrat samo do cartanja. Si pa na trenutke zelo zaželim mojega:love: pa kaj ko mi je ponavadi slabo zraven, to pa res ni najbolj sexi:zmeden::)-

A se tudi vam zdi, da vas vsi gledajo v tebuščke? Kot, da bi že svi vedeli;)

LP,
Tinka

P.S. komaj čakam na pregled 2.6.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   januarčice
26.5.2005 13:01:33   
Nannn
Jancika ne vidim nic slabga v tem da si oba zeliva da bi imela take vecje joske kot jih imam sedaj:)-

Sexat pa ne smem ker sem prejsni teden krvavela in imam prepoved :)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   januarčice
26.5.2005 13:03:36   
Nannn
tinkamiska kako je bilo srecanje z Geo?

Jest sem jo spoznala na srecanju RR-jev in mi je taka faca da to ne mores verjet...

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   januarčice
26.5.2005 13:18:49   
simonas
Evo jaz se javljam. Dobila sem G in na pregled grem v torek (samoplacnisko).

Kaj mi sploh lahko v 6. tednu pove?

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   januarčice
26.5.2005 13:40:48   
tinkamiška
O Nannn, super sem se mela, taka lušna simpatična punca:bravo::bravo::bravo: sva čvekali dve debeli uri:)- Sva se zmenili, da se še dobiva in če bo hotela kaka še zraven je zelo dobrodošla:) Si pa tudi želim spoznat še ostale in upam, da bomo kmalu spet mele kakšno srečanje:bravo::bravo::bravo:

Simona, meni so samo pogledali, če je pikica v maternici in tudi srček se je že videl, taka bela pikica je utripala:bravo::bravo::bravo:, potem sem dala pa še kri in urin. Čez par dni sem morala poklicat, da so povedali, da so izvidi o.k. Pa slikico sem dobila:bravo::bravo::bravo: Ti želim lepo srečanje s svojo pikico, ko jo boš vidla na UZ:)

Tinka

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   januarčice
26.5.2005 14:10:46   
Nyah*
A v 6. tednu se poj ze kaj vidi? Juhuhuhuhu:bravo::bravo::bravo:, jaz mam namrec pregled cez 14 dni, pa sem se bala, da ne bo nic nasu, tut z mikroskopom ne :)-:)-:)-!

Jaz nobenih znakov, no ja, lazem:)-:)-.
Ker sem ze od prej malo debelusna, se mi zdi, da je trebuh zdaj samo malo trsi kot prej:bravo::bravo:, drugace mi ful stvari smrdi, pasta in kava in se kaj so mi ratali zanic, prsi so me zacele bolet pred dvema dnevoma takooooooooo zelooooo, da je groza.
Trebuh me ful manj boli a mam kr nek obcutek, kot da bom :hudicek: dobila, boh ne dej:(. Spika v jajcnikih, dol tisci,...

Lep pozdravcek vsem :nosecka: od

:nosecka:Nyah, ki busiju ze veselo prepeva:)-:)-:)-

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   januarčice
29.5.2005 19:11:00   
LE&TA
Lep pozdrav vsem Januarčicam!:rozica:

Jst sm dans skor cel dan prespala ker mi je blo tko slabo, trebuh me pa tud kr pogosto boli. si nisem nikol mislila da bom občutla to slabost ko bom :nosecka:. Sej v bistvu čakam na potrditev G da je vse OK. V petek je moj dan! se bom takoj oglasila in vam poročala.
Trebušček pa mam mal napihnjen in mi prou mal ne paše, k sm lih mal kile dol spravla in trebuh, zdej bo pa spet začel rast. No sam zarad tega k bo zdej rastu kr nej! Sam ne bi rada da bi drugi to že opazli, sploh pa ne v službi. Ne bom še povedala.

:sloncek::sloncek::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?