Jančika_ -> januarčice (26.5.2005 10:31:24)
|
Jaz pa imam že kar konkreten trebuh:ups:. To je pač moja tretja nosečnost in že v drugi, ki se je v 12. tednu končala s ss, sem imela ogromnega. Če je pa še vse mehko od lanske nosečnosti:). Na vago ne hodim, ker še itak nisem dobila dol kil, ki so ostale od prej, trudim se pa čimbolj zdravo jesti. To sem si obljubila v prvi nosečnosti, ko mi je bilo do konca 14. tedna hudo slabo, in so mi prijale samo sladkarije in Fishmac. Upam, da se bom do 20. tedna zredila minimalno (sanja svinja o koruzi:)-). Slabo mi ni, mi je bilo prejšnji teden. Bomo videli, kako bo naprej. Joškice so spet joške:bravo:, imam pa še en drug znak, ki je mogoče malo bolj hecen - občutki pri seksu so mnogo bolj intenzivni:ups:. Tako je bilo že prvič in drugič, in verjetno mi ni treba posebej omenjati, da me ima mož namen imeti ves čas nosečo:)-. No, saj mu dobro uspeva:). Teči sem zaradi utrujenosti prenehala, imam pa doma 10-mesečnika, ki me pošteno trenira. Kaj šele bo, ko bo shodil:kuza:. Veliko sva na sprehodih z vozičkom, pa ko malega nesem peš v tretji štuk, se tudi pošteno namatram.
|
|
|
|