Nyah*
|
Hojla! Jaz sem imela vceraj drugi pregled in spet sem videla svojo pikico, :bravo::bravo::bravo::bravo:. Joj, kolk je lustna, velika je ze 4.1 cm in je kar migala notri, ceprav jaz tega seveda se ne cutim. Dobila sem tudi slikico, na kateri lepo kaze eno rokico in eno ramo, pa nogico seveda, jo kar ne morem nehat gledat :bravo::bravo::bravo::bravo:. Drugace je z mano vse ok, so me tehtali:ups:, pa pritisk pa kri pa vodo sem dala,..., v glavnem dobila sem materinsko knjizico in ze sedaj s epocutim kot prava mami! NS imam danes dva tedna, na Jesenicah jo naredijo vsaki skoraj, zastonj, samo priti moram, pa bo. Upam, da bo vse ok! Drugace sem v 11 tednu, pocutim se kar ok, kaksen dan niti ne, apetita se nimam tapravega, ampak to po mojem se pride! Fajn da ste tudi ve dobro!:bravo::bravo::bravo: Caffee, tudi jaz sem imela ZM 11.4., samo sem sele v 11 tednu, kler sem imela neredne O in :hudicek:, tako da, ne vem, kako se to steje! Od ZM 40 tednov, tako nekako! Lep soncen dan vsem, :nosecka: Nyah:rozica::rozica::rozica::rozica:
|