|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jabolka
14.9.2011 13:25:28   
mini86
kako nj jih vložim oz še uporabim da jih bom imela pozimi..

kr neki bi packala pa kuhala pa nimam idejeuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jabolka
14.9.2011 13:29:54   
tresk
baje se da iz jabolk in korenja narediti dobr gosti sok, nekje sem ga pila pa ne vem zdaj točno kje, da bi ti tudi priskrbela recept user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2011 13:32:16   
mini86
pomoje bom čežano nardila al kako se reče..

mal vode pol bom pa gor vrgla olupljena jabolka..sladkala in dala mešanico za šrudl not..

na ta način sm mislna tud za novo leto poleg ostalih stvari dat še kaj takega zraven..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tresk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2011 13:36:27   
tresk
v čežano ali jabolčnik lahko daš vsaj jaz dam tudi malo masla, in ko so jabolčni krhki kuhani jih pretlačim, samo tega pa res nisem še shranjevala na dalši rok, to naredim dnevno zraven pireja za malega.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2011 13:38:36   
mini86
super glih mam ga še nekaj pa ga bom notr fliknla..kok časa se pa to paca..ok sj k bom začela to delat bom vidla ampak tko sam zarad občutka

(odgovor članu tresk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2011 13:53:08   
tresk
to je pa čisto odvisno koliko so trda jobolka, ena so tik tak kuhana, druga mal dlje časa mislimda dlje od 8 min nimaš kaj delat, kašasta jabolka pa itak kuj razpadejo
veliko kuharskih užitkov

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?