Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jabolka, listnato testo 9.11.2008 14:36:11
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
majcene štrudlje?
|
|
|
|
RE: jabolka, listnato testo 9.11.2008 14:45:07
|
|
|
|
Gina
|
A mora biti nujno to dvoje skupaj? Iz listnatega testa lahko narediš slano pecivo, kremšnite in podobne reči Iz jabolk lahko narediš krhlje, pito, kompot, ribana jabolka s cukrom in cimetom, lahko jabolka spečeš in jih ješ z medom...
|
|
|
|
RE: jabolka, listnato testo 9.11.2008 15:38:43
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina A mora biti nujno to dvoje skupaj? Iz listnatega testa lahko narediš slano pecivo, kremšnite in podobne reči Iz jabolk lahko narediš krhlje, pito, kompot, ribana jabolka s cukrom in cimetom, lahko jabolka spečeš in jih ješ z medom... Danes pač ja. Se mi je zjutraj štrudel zaluštal in sem vzela testo iz zmrzovalnika. Pa jabolk imam preveč in že gnijejo. Zdaj se mi pa štrudel več ne lušta . Si me pa spomnila na krhlje, hvala
|
|
|
|
RE: jabolka, listnato testo 9.11.2008 20:35:11
|
|
|
|
cukr07
|
Jaz ponavadi naredim ˝ jabolka v srajčki˝. Listnato testo razvaljam in ga razdelim na štiri dele. Jabolka olupim in odstranim peške. Položim jih na sredino vsake četrtine listnatega testa, sredino jabolka zapolnim z mletimi orehi, pomešanimi z malo sladkorja in parimi žlicami mleka (po občutku), ali pa z žlico marmelade, meda... kar imam pač pri roki. Vogale listnatega testa potem na vrhu jabolka prepletem skupaj in pečem v pečici približno 30-35 minut na temperaturi 180°C.
|
|
|
|
RE: jabolka, listnato testo 9.11.2008 21:30:09
|
|
|
|
Gina
|
A kar celo jabolko daš na testo? Sliši se božansko dobro.
|
|
|
|
RE: jabolka, listnato testo 10.11.2008 9:06:42
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Jaz ponavadi naredim ˝ jabolka v srajčki˝. Listnato testo razvaljam in ga razdelim na štiri dele. Jabolka olupim in odstranim peške. Položim jih na sredino vsake četrtine listnatega testa, sredino jabolka zapolnim z mletimi orehi, pomešanimi z malo sladkorja in parimi žlicami mleka (po občutku), ali pa z žlico marmelade, meda... kar imam pač pri roki. Vogale listnatega testa potem na vrhu jabolka prepletem skupaj in pečem v pečici približno 30-35 minut na temperaturi 180°C. Joj cukr, bi te najraje po nagi riti, kje si bila oz kje is tolk dolgo hodila . Tole se res fajn sliši, samo je bilo prepozno . Sem na koncu vseeno štrudel naredila, olepšala sem ga pa še z nekaj borovnicami.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.11.2008 9:07:02 >
|
|
|
|
RE: jabolka, listnato testo 10.11.2008 9:09:00
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: blak Priporočam tole: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=683 Tiktak narejeno in božansko. Nekaj takega sem imela v glavi, samo nisem vedela kako se naredi in kako se reče. Pa vseeno ne bi mogla delat, ker nisem imela sladke smetane. Hvala vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?