|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jabolka, listnato testo
9.11.2008 14:35:41   
Hope2
A lahko še kaj drugega naredim iz tega, kot samo štrudel?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jabolka, listnato testo
9.11.2008 14:36:11   
Pikapolonica_
majcene štrudlje?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jabolka, listnato testo
9.11.2008 14:45:07   
Gina
A mora biti nujno to dvoje skupaj?
Iz listnatega testa lahko narediš slano pecivo, kremšnite in podobne reči
Iz jabolk lahko narediš krhlje, pito, kompot, ribana jabolka s cukrom in cimetom, lahko jabolka spečeš in jih ješ z medom...

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jabolka, listnato testo
9.11.2008 15:38:43   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A mora biti nujno to dvoje skupaj?
Iz listnatega testa lahko narediš slano pecivo, kremšnite in podobne reči
Iz jabolk lahko narediš krhlje, pito, kompot, ribana jabolka s cukrom in cimetom, lahko jabolka spečeš in jih ješ z medom...


Danes pač ja. Se mi je zjutraj štrudel zaluštal in sem vzela testo iz zmrzovalnika. Pa jabolk imam preveč in že gnijejo. Zdaj se mi pa štrudel več ne luštauser posted image .

Si me pa spomnila na krhlje, hvalauser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jabolka, listnato testo
9.11.2008 20:35:11   
cukr07
Jaz ponavadi naredim ˝ jabolka v srajčki˝. Listnato testo razvaljam in ga razdelim na štiri dele. Jabolka olupim in odstranim peške. Položim jih na sredino vsake četrtine listnatega testa, sredino jabolka zapolnim z mletimi orehi, pomešanimi z malo sladkorja in parimi žlicami mleka (po občutku), ali pa z žlico marmelade, meda... kar imam pač pri roki. Vogale listnatega testa potem na vrhu jabolka prepletem skupaj in pečem v pečici približno 30-35 minut na temperaturi 180°C.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jabolka, listnato testo
9.11.2008 21:30:09   
Gina
A kar celo jabolko daš na testo? Sliši se božansko dobro.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: jabolka, listnato testo
9.11.2008 23:47:31   
blak
Priporočam tole:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=683

Tiktak narejeno in božansko.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: jabolka, listnato testo
10.11.2008 9:06:42   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Jaz ponavadi naredim ˝ jabolka v srajčki˝. Listnato testo razvaljam in ga razdelim na štiri dele. Jabolka olupim in odstranim peške. Položim jih na sredino vsake četrtine listnatega testa, sredino jabolka zapolnim z mletimi orehi, pomešanimi z malo sladkorja in parimi žlicami mleka (po občutku), ali pa z žlico marmelade, meda... kar imam pač pri roki. Vogale listnatega testa potem na vrhu jabolka prepletem skupaj in pečem v pečici približno 30-35 minut na temperaturi 180°C.


Joj cukr, bi te najraje po nagi riti, kje si bila oz kje is tolk dolgo hodilauser posted image user posted image . Tole se res fajn sliši, samo je bilo prepoznouser posted image . Sem na koncu vseeno štrudel naredila, olepšala sem ga pa še z nekaj borovnicami.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 10.11.2008 9:07:02 >

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: jabolka, listnato testo
10.11.2008 9:09:00   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: blak

Priporočam tole:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=683

Tiktak narejeno in božansko.



Nekaj takega sem imela v glavi, samo nisem vedela kako se naredi in kako se reče. Pa vseeno ne bi mogla delat, ker nisem imela sladke smetane.

Hvala vsemuser posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: jabolka, listnato testo
10.11.2008 9:51:39   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A kar celo jabolko daš na testo? Sliši se božansko dobro.


Ja kar cela jabolka dam na testo. Tole je res božansko dobro. Še mož, ki ni ravno ljubitelj jabolk, ne more prehvalit kako je to dobro. Pri nas jih pospravimo vedno takoj ko pridejo iz pečice.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?