|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jULIJKE
23.5.2005 7:51:47   
Dari

Dobro sončno jutro :bravo:.
Kako lep vikend je za mano. V soboto dopoldne sem sicer delala kot nora - sem vstala že ob 6, pol pa pospravla, zalila vrt, prebelila hodnik, spekla pehtranovo potico... No, pol pa šla k mojim na kosilo (:love: pa k svojim), pol pa z mami na dolg sprehod, pol pa še nabrat smrekove vršičke za sirup. Včeraj pa me je :love: malo razvajal, pa je skuhal kosilo in me peljal na sprehod v Tivoli in v mesto na sladoled :bravo:.
In odkar sem zadnjič bla čist fertik, da sploh ne mara :duda:, ker se tko malo z njim ukvarja, se zdaj tko trudi in :duda: skoz nekaj ogovarja pa boža pa lubčka...9nebesa. Sem pa zdele že kak teden, ko me mori zagovor diplomske obupno občutljiva in jokam :(( za vsako figo. Samo čakam, kdaj se bo naveličal to prenašat :zmeden:.

Trgovina Mothercare - a je tudi v LJ?

LP :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jULIJKE
23.5.2005 7:54:32   
Dari

Sem pozabla napisat, da sem se dones zjutraj tud skoraj razjokala, ker je vaga pokazala + 11,25 kg :((:((:(( Ampak trebušček je pa tud zrastel za 3 cm - zdaj meri 98 cm :bravo::bravo:

Pa včeraj ko sva hodila so mi prsti na rokah zatekali in ni mi blo všeč :grrr:.

LP :metulj:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jULIJKE
23.5.2005 8:00:09   
Talči
Juhu, tokrat tudi jaz bolj zgodnja...
Dari, za zagovor diplome nič sekirat. To sploh ni taka stvar. Ti samo zberi misli in mirne živčke, pa bo. In nekaj ozkega obleči, da boš imela ob pogledu na tvoj trebušček malo protekcije (to nikoli ne škodi!).
Jaz sem od petka doma. Imam dopust, v četrtek pa pregled in takrat dobim vse papirje. Tak je fajn, ko ni treba v službo....
Sicer pa imam tudi kar veliko dela. Moram stanovanje malo v red spravit, pa cotice oprat in vse zlikat (včeraj sem likala 3 ure najine stvari - predvsem njegove srajce. Sem mislila, da mi bo roka odpadla, še zdaj me boli...).
Zdaj ko je sonček, lahko gremo lepo na sprehod pa tudi vreme je bolj vzpodbudno, ne?

Sicer pa je moj trebušček velik 98 cm, kilce pa +11. Upam, da ne bom zaradi kg v četrtek spet kregana (zadnjič mi je rekel, da jih imam preveč).

Mi pa smo se v soboto potepali po Italiji, pa vam povem, da ni nič kaj posebnega.
LP
Talči

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jULIJKE
23.5.2005 8:07:47   
CIPRESA
Oj Dari danes nas pa ti dviguješ malo višje, tud jaz sem se mela včeri ful dobr, no pa sej se imam vedno ko je moj :love: doma in sva skupaj. Drugače pa zaradi zatekanja, to je že moj vsakdanjik noge imam zavtekle že približno 2 meseca, pa ne veliko tko da če komu rečem ne opazi jaz ko pa vem kakšni so bili prej pa mi je kar malo zoprno. Tudi prsti na rokah so včasih malo večji pa kaj čem - tko pač je. Glavno da pritisk ne narašča, si ga merim skoraj vsak dan pa je čist O.K.

Danes pa imam za likat tolk pa za pospravljat, mi sedaj pospravljamo na ponedeljek ali med tednom ko mojega možka ni doma in je v službi. Vikend si vzameva zase in ne misliva na to.

Aja obseg mojega trebuščka je še vedno 102cm, KG pa 12,5 KG sem se ravno sedajle zvagala. Kaj čem s temi KG naj bi bila po mnenju raznih ginekologov pa strokovnjakov že na koncu nosečnosti, meni pa manjka še 10t. Kaj čem sem pač izjema.

LP od :nosecka: CIPRESE

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jULIJKE
23.5.2005 8:25:52   
petraCBU
Moj vikend je bil tudi pester, včeraj cele tragikomedije :hudicek: Sva z :love: povabila njegove k na nam domov na kosilo, in ker je bilo glih vreme, smo pekli na vrtu. Pri tem nam je uspelo, da je eksplodiral vžigalnik (malomarno ležeč na soncu), prebrnila so se vrtna vrata (na srečo nikogar zraven), potem se je vžgala kanta, ker je :love: še vroče oglje noter stresel, in ko smo reševali kanto, se je stopila še plastična metla, oglje je padlo na moj ljubljeni ležalnik :(( in prežgalo blazino, opekline na prstih pa sem fasala še jaz, ker sem probala posredovati pri ležalniku :(( Na koncu vsega sva se z :love: že smejala vsemu skupaj, ker je bilo že kot v kaki tretje razredni komediji :)-

Če vas zanima: 11 kg viška, obseg trebuha 112 cm! :sloncek: - tolažim se s tem, da imata pikca skupaj že skoraj 3 in pol kg, to je pa že za eno pošteno dete, a ne!? :)

Aja, a se bo LJ julij kaj dobil na :kava: ?! Kmalu mislim, ker se mi zdi, da boste čez ene tri tedne lahko z mano pile :kava: že v porodnišnici! :)

P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jULIJKE
23.5.2005 8:42:40   
Meceno
No, mene pa zanima s katerim faktorjem naj se zaščitim pred soncem ,ker sem včeraj samo eno uro ležala na soncu pa imam takšne izpuščaje , kot da sem celi dan . Pa še to med peto in šesto uro popoldan , pa nikoli prej nisem imela problem s tem . Trebušček si pa nisem sončila , še dobro da ne .
Mogoče še nekaj , katero hladilno mazilo naj uporabljam zdaj ?

Drugače pa sem si ravno zdaj obseg bauhija merila in imam tudi 98cm :)- joj ,kako raste :bravo:, sicer ne vem kam , bom BUMMMM:)-:)-
Kilogrami pa so različno , včasih 10, 11 ali pa celo 12, odvisno kaj pojem , pa kolikokrat obiščem WC;)

No , to je to , MB pa se moramo hit zjasnit , kje se dobimo na :kava:, če pa je katera pripravljena JULIJKA priti tudi od drugod ali pa če greste po nakupih mogoče ravno danes , lahko tudi pridete :bravo:

Sicer se dobimo ob 12 a ne ?

Lp Meceno

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jULIJKE
23.5.2005 8:42:46   
Dari

Petra vidva pa imata razburljivo življenje, ni kaj ;). A vaju niso nekaj tednov nazaj reševali na urgenci?

Ne bi blo slabo, če bi se tudi v Lj dobile na kakšni :kava:?

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jULIJKE
23.5.2005 8:55:15   
Meceno
Petra CBU , kot je napisala Dari :)-, ti sploh ni dolgčas :)-

Jaz pa sem postala full nerodna :)-nap. danes zjutraj sem si kavo kuhala , namesto da bi si žličko kave dala v vodo , sem si zraven stresla in to sem potem prakticirala tudi z drudo žličko , pri odpiranju mleka sem pa v kavo vrgla pokrovček namesto mleka:)-

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jULIJKE
23.5.2005 9:43:16   
petraCBU
Ja, pri nas smo res hiša doživetij :)- - ampak za to je bolj zaslužen moj :love: (prisrčno je h nesrečam nagnjen). Ko je šel včeraj zvečer pol še nože brusit v garažo, sem rekla naj kar vžge avto (da bomo prej na urgenci), pa pusti vrata od garaže odprta, da ga bom slišala tulit... :)-

Joj, meni tudi ful paše poležavanje na soncu in sem tudi opazila, da imam bolj občutljivo kožo kot pred nosečnostjo. Bo treba kak faktor 20 kupiti (no sicer pa trenutno nimam na čem ležati ko smo glih ležalnik zažgali :)- ) ...
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jULIJKE
23.5.2005 10:42:21   
bobek05
Danes sem pa bolj pozna...

Sem se zbudila ob 6h, pa sva se z :love: malo pocartala in sem nazaj zaspala.. :zaspan: - non stop bi spala.

Meni se zdi, da sem sama sebi že v napoto. Hrbet me na hipe boli kot :hudicek: , utrujena sem non stop :zaspan: pa nič ne delam :ups: , :duda: dela prevale in včasih kar fajn boli :( , krči so vedno močnejši :(( , skratka iz čudovite, nekomplicirane nosečnosti se vse spreminja v eno veliko s... (pardon izrazu).. Pa ta zgaga je vedno hujša (včasih mi gre že kar na bruhanje).. :grrr: ..

KG sploh ne bom komentirala, ker me stisne že ko stopim pred ogledalo :(( , trebušček je 115cm, :modri: je verjetno še vedno z ritko navzdol, ampak se nekaj časa še ne bom sekirala (vsaj do 37t ne - to pa ni več daleč :(( )...

3.7. pa se zdi še TAKOOOOOOOO daleč... Vsaj vreme se drži in ni prevroče, čeprav mi je ponoči že malo preveč soparno..

Pa samo jamram, saj vem, ko pa se človek vsega naveliča - trebuha, pa bolečin (vsepovsod), pa okornosti, zateklih nog, zgage ... Že spet jamram :ups: Saj bo bolje. Bom itak vse pozabla ko pride naš :angel: končno ven...

Danes pa bo baje dež :( , zato še hitro ven na sončka dokler še ga kaj je (vsaj pri nas v MB)..

Bobek v 35t

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jULIJKE
23.5.2005 11:28:43   
Barbela
Pozdravljene punce!
Vidim, da ste že vse v polnem zagonu, jaz pa kr neki mencam po stanovanju :zmeden: Skoz se mi :zaspan: in sem zmatrana pa sem danes naredila komaj 3 stvari: vstala, si pripravila zajtrk, pojedla zajtrk :)

Tudi jaz se spopadam z nosečniškimi radosti :)- zatekle in pekoče noge, zgaga (kaj zoper nje najbolj pomaga?), bolečine v križu, nerodnost, problematična koža....zdej se pa že smilim sama sebi :(

Še jaz se naj pohvalim s svojimi manekensko :nosecka: merami - 111cm in + 10kg :sloncek: Še 7 tednov da pokuka :duda: ven (ko bi bilo namesto tednov, še 7 dni)

Barbara

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jULIJKE
23.5.2005 11:56:18   
Anonimen
Jaz sem pa bila sedaj pri zobarju.Prejšnji teden mi je nekaj padlo ven in mi je danes malo pobrusil in ko bom nehala dojit naj pridem nazaj in bova nadaljevala z tem zobom.:)-
K g. sem naročena šele čez 14 dni in že sedaj sem nestrpna.
Danes je pa moja Saška doma ker ni šla v vrtes in bova sedaj lepo skupaj šle počivat. To mi je nekaj najlepšega.

A ima še katera problem z nočnim prebujanjem. Mislim na to, da se jaz ponoči prepozno zbudim za WC in potem me vse boli tako dakomaj pridem da WC-ja.

Barbara, tudi jaz imam 11.7.PDP.

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   jULIJKE
23.5.2005 12:09:28   
Anonimen
Dari, trgovine Mothercare v bistvu ni. Je v Emporiumu na koncu tist oddelek, kjer imajo njihove stvari :bravo:

Bi se pa res lahko Ljubljančanke dobile, ker mormo mal pohitet, da nam ne bo res Petra prej popihala rodit 9nebesa

Drugač pa počutje okej...čakamo še telih 6 tednov :)-
Kile so itak +12 se mi zdi...se sploh ne vagam več :)-

Lep sončen dan, Julije :rozica:

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   jULIJKE
23.5.2005 12:25:11   
valentina.
Ojla, julijke!

Da se najprej malo považim; štiri dni smo bili na morju :morje:, poročni dopust. Kar ne morem verjeti da je bil zadnji, ki sva ga preživela sama. Šele zdaj ko sem bila zdoma, sem videla kako sem že nerodna. S trebuhom sem rušila vse pred sabo in stalno iskala WC, drugače pa je bilo super. Sigurno sem se tudi zredila, kar bom videla šele jutri na pregledu, prej ni šans da se zvagam :ups:.
Včasih čutim full pritisk od znotraj na nožnico, kot zbadanje? Ne vem kaj je to, mehur ali kaj? Kot da mi bo kaj padlo ven :zmeden:. Ima še katera take težave?

Vidim da ste vse pridne, perete, likate ... jaz pa porabim pol dneva, da se sploh odločim kje in kaj naj začnem!!!

LP, valentina

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   jULIJKE
23.5.2005 13:00:03   
Grascakinja
No, pa da se še jaz pofočkam :rozica:,

danes sem bila iber pridna :angel: in sem generalno spucala pralnico in kopalnico :angel::angel:. Imam v planu še pospravit spalnico in dnevno, potem pa dol past :)
Moram pa prej še po novo metlo, sem opazila...

Vikend je bil pri nas zelo zelo delaven, smo spet na hišici packali. Meni je kar hudo, ko bi z veseljem kako lopato v roke prijela in premetavala karkoli pač že, pa ne morem :((.

Moj bauhi nikamor več ne raste :zmeden:, že kak mesec je na 107cm. Naša :duda: je ful živahna, veselo :sloncek: in ji ni nič hudega, jaz pa na momente hodim ko :racka:, boli me medenica, prsti pomalem zatekajo in tako... radosti zadnjega meseca in pol... kile so pa na 9,5+ :grrr: in upam, da ne grem več gor nnnnič :)-. Vsaj ni več pol kile na teden v plusu, gre bolj počas.

No, zdaj grem pa res po tisto metlo... da dokončam plan za ta mesec - generalno spucamo stanovanje ta teden, pol pride previjalna, pol pa peremo cotkice in peglamo in smo čist razneženi... 9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   jULIJKE
23.5.2005 13:04:59   
rosa
Vsem lep pozdrav.
Mi smo trenutno +9,5 kg, tudi odvisno od tega, kako pogosto smo na WC. Naš :duda: pridno telovadi in premetava moj trebuh levo in desno, pa ven, ....
Obseg trebuha pa ne morem rečt kakšen je, ker je včasih že 95 cm, potem se pa merim naslednji dan, pa je komaj 92; tak, da ne vem. Prsti so mi tudi začeli zatekati, k sreči še ni prehudo.
Dari, zate pa imam eno prošnjo. Napisala si, da si pekla pehtranovo potico. A je možno dobit recept? Meni je tud ful dobra, pa mi še ni uspelo izvohati navodil za pripravo.
Vsem še naprej lep dan in dosti uživanja na soncu (jaz sem se parkrat nastavljala v zgodnjih jutranjih urah (med 9-10 uro), pa ni bilo nobenega problema.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   jULIJKE
23.5.2005 13:17:56   
Dari
Rosa recept ti napišem jutri, ga ne vem na pamet (sem še v službi, doma pa nimam interneta).
Pupa25 pa kaj se ti sploh sekiraš zarad kg????? Pa saj nisi pridelala vse skupaj nič. Mene pa skrbi ravno to, ker se še kar po dobre pol kile na teden zredim :((, pa še 8 jih imam do konca. Pa ja ne bom prilezla do kakih 20 plusa :ups:. Bog ne daj, ker nimam pojma, kako mi bodo potem šle dol. :love: mi je ravno včeraj rekel, da bom imela čas do konca porodniške, da prilezem nazaj na mojih (kje je že to) 57kg.

Lp :metulj:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   jULIJKE
23.5.2005 14:10:17   
Grascakinja
Dari, vse kul, saj 9,5 kil res ni tako veliko, ampak jaz sem imela že pred nosečnostjo 68 kil, ne 57 (blagor enim :ups:), zato tako pazim...

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?