petraCBU -> jULIJKE (23.5.2005 8:25:52)
|
Moj vikend je bil tudi pester, včeraj cele tragikomedije :hudicek: Sva z :love: povabila njegove k na nam domov na kosilo, in ker je bilo glih vreme, smo pekli na vrtu. Pri tem nam je uspelo, da je eksplodiral vžigalnik (malomarno ležeč na soncu), prebrnila so se vrtna vrata (na srečo nikogar zraven), potem se je vžgala kanta, ker je :love: še vroče oglje noter stresel, in ko smo reševali kanto, se je stopila še plastična metla, oglje je padlo na moj ljubljeni ležalnik :(( in prežgalo blazino, opekline na prstih pa sem fasala še jaz, ker sem probala posredovati pri ležalniku :(( Na koncu vsega sva se z :love: že smejala vsemu skupaj, ker je bilo že kot v kaki tretje razredni komediji :)- Če vas zanima: 11 kg viška, obseg trebuha 112 cm! :sloncek: - tolažim se s tem, da imata pikca skupaj že skoraj 3 in pol kg, to je pa že za eno pošteno dete, a ne!? :) Aja, a se bo LJ julij kaj dobil na :kava: ?! Kmalu mislim, ker se mi zdi, da boste čez ene tri tedne lahko z mano pile :kava: že v porodnišnici! :) P.
|
|
|
|