|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpiski za tel
21.3.2008 11:48:06   
Natty5284
s partnerjem sva imela prijatelja s katerimi smo se kar pogosto družili...njo sva sprejela zgolj zaradi njega...v bistvu je on prijatelj od mojega in ker je ona bil pač njegova partnerica, sva jo sprejela...čeprav ženska že od začetka ni bila ravno normalna...delala je zdrahe kamorkoli je prišla...zdaj 2 meseca nisem kontaktirala z njo, ker sem imela že vseh kregarij preko glave in s partnerjem nama je bilo prav lepo...prejšnji teden me pa ženska pokliče in se začne jokat v tel da je bila na paregledu dojk in da so ji odkrili bulo in da jo je strah itd...ker pač nisem tip človeka, da bi ji rekla, da naj ne kliče ker je naredila že veliko kregarij sem jo pač poslušala...in poklicat je znala tudi samo takrat, ko sta se z njenim skregala in vedo sem jo bila pripravljena poslušat...sedaj pa je njen z njo prekinil vezo in zdaj se je spravla na naju...meni piše poniževalne smse, mojega kliče in mu laže, da ga varam, in da hodim ne vem kje okoli, da kličem neke frajere in ne vem kaj...sedaj pa moj od mene zahteva izpisek klicev za telefon za mesec januar in februar...sem jih že naročila, ker vem, da vse kar je ona rekla, je bila laž in imam čisto vset...me zanima kaj bi v takem primeru naredile ve???bi mu dale izpisek ali ne???vse skupaj se mi zdi noro...po eni strani si mislim, da če mi ne zaupa in vrjame eni glupači, da je bolje da konačm vezo...kaj pravite?

Lp Natty
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izpiski za tel
21.3.2008 11:51:53   
Anonimen
Pa kaj si ti nor,  vidim, da je moje življenje res dolgočasno.user posted image

(odgovor članu Natty5284)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2008 11:54:13   
Natty5284
ti predstavim to osebo...takoj bo tvoje življenje pestro..hahahuser posted image ne želi si tega...

Lp Natty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2008 12:01:37   
MamiBom
Tvojemu bi povedala, kar mu gre ... dost žalostno, da verjame tej ženski in da ti ne zaupa user posted image

ženska je pa očitno čisto utrgana... po eni strani išče tolažbo pri tebi, po drugi pa te obrekuje in teži tvojemu. jaz ne bi imela več potrpljenja z njo.

< Sporočilo je popravil MamiBom -- 21.3.2008 12:02:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2008 12:03:13   
Anonimen
Bi mu dala izpiske, ampak bi zraven dobil servirano še eno "pridigo" o (ne)zaupanju ter da sem žalostna, ker raje verjame nekomu, ki ga niti ne pozna dobro, za katerega ve, da nima vse pošlihtano v glavi, kot pa meni, ki mu nikoli nisem dala nikakršnega povoda za kakršenkoli sum. Ter da mi je žal, ker sem mislila, da sebe bolj ceni in spoštuje, mene pa tudi. Pričakovala pa bi tudi opravičilo od partnerja.

Pa za tisto žensko bi blokirala klice na svoji cifri. Saj ko je nekdo v stisku, mu želiš pomagat, ampak da ker je sam nesrečen, hoče okoli sebe videt še bolj nesrečne ljudi in celo sam dela v tej smeri, tak človek pa nima pošlihtanega podstrešja. Pravzaprav je en hud tornado divjal tam čez.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 21.3.2008 12:06:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2008 12:04:16   
dadica
Iz principa mu nebi pokazla izpiskauser posted image , naj se  sam odloči komu bo verjel tebi ali njej!

Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2008 12:10:12   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: dadica

Iz principa mu nebi pokazla izpiskauser posted image , naj se  sam odloči komu bo verjel tebi ali njej!

S tem se strinjam, vseeno pa mi bolj diši user posted image razmišljanje od Ankice.

Jaz, kakršen tip človeka sem, bi mu dokazovala, da se moti in bila prekleto ponosna na to, ker bi potem verjetno njega bilo sram v dušo on srce, da je kaj takega zahteval.

Joj, pa to je že druga zgodba danes o "prijateljicah". user posted image

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2008 12:19:14   
Anonimen
Ma jz bi mu vseeno pokazala izpisek, bi mu pa dala vedet, da mi njegovo nezaupanje veliko pove.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.3.2008 12:24:30   
nInAzWeRiNa
ja jst bi mu jih pokazala, že zato da bo za naslednjič siguren vate in ne bo imel kančka dvoma da si zmožna česa takega poleg tega pa se bo naučil da ni dobro poslušat hudobnih žensk... ja pa brez pridige tut neb odnesu, tko bi bil volk sit in koza cela vidva res ne rabta it zarad takih bedarij narazen sej se da razčistt pa s tem še poglobit vezo in zaupanje, pač je mal podvomu sej navsezadnje je sam človek iz krvi in mesa, ljudje pa delamo napake,zarad kerih smo pa pol kasnej bolši-vsaj naj bi bli...
tko da velik sreče s tvojim user posted image  še naprej, k si rekla da se drugač fajn zastopta, le zakaj bi dala eni kravi zadovoljstvo, lp ninauser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.3.2008 13:01:10   
lara larissa
Lej kot si rekla maš čisto vest, zato mu daj mirne duše izpiske katere pač hoče videt in mu pač reči da tokrat mu naj bo nasledič pa naj pošteno premisli predenj te prosi kaj takega, ker s tem kaže globoko nezaupanje v tebe.
Res je da bog ve kaj mu je natvezila ona baba in mu je mogoče zato vlila neko veliko mero nezaupanja v  tebe, danes se dogaja svašta ker je folk tako zloben da skor ni za verjet,mogoče se pa hoče sam za ziher prepričat. Pač vsak ma svoj pogled na to. Ne vem vprašaj se kaj bi ti naredila na njegovm mestu če bi te en dec brezvezn full kontra tvojemu hotel ne vem kaj pa da te vara pa kliče druge. Sklepam da bi se pogovorila z njim kar je logično... bi se mogoče tudi ti hotla za vsak slučaj in za nadaljne mirne noči hotla še na lastne oči prepričat z njegovimi telefonskimi izpiski??

Vem da boste zdaj ene tolkle po meni, ampak kot sem rekla vsak ima svoj pogled na karkoli, tip pač hoče razčistit, jaz zdaj ne vidim nekaj tako groznega v tem. Bolje to kot pa bi jo kr ne vem obsodil da je  ne vem kaj ali pa ji celo dal konec brez da bi se prepričal ali vsaj probal prepričat  koliko je  resnice na vsem tem.In če jih hoče videt naj jih vidi, očitno je tista babura zmešana znala bit zelo prepričljiva.

Ne vem glej...... postavi se na njegovo mesto. Kaj bi storila ti?

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.3.2008 13:14:26   
Natty5284
zraven tega sploh ne vem kaj naj nardim...jutri imamo turnir...in vem da bo tam...in ima me taka jeza za vse skupaj da ne vem če bi sploh šla na ta turnir, čeprav sem prijavljena, ker se enostavno bojim sveoje reakcije, da jo bom raztrgala, ko jo vidim...po drugi strani pa...zakja bi izpustila turnir zarad nje...potem še bo bolj srečna, da je nardila zdrahe...kaj naj?

Lp Natty

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.3.2008 13:17:34   
Natty5284
lara larissa ti dam vseprav...mogoče bi tud jaz podvomla...ampak da bi zahtevala izpiske za tel?na kraj pameti mi ne pride...gre se samo zato, da mi očitno potem ne zaupa...in kakšna je veza brez zaupanja???

Lp Natty

Neposredna povezava do sporočila: 12
21.3.2008 13:19:32   
BaNeLa
Pojdi na turnir, povabi jo , če bo tvoj tudi tam, da pred obema pove, kar je njemu.....če ni resnica dvomim, da bo lahko nakladala kar v tri krasne....
Jaz sem vedno tako rekla - če imam čisto vest in o meni nekdo laže neki meni dragi osebi, naj ima ksiht in to pove še v pričo mene - ga ni takega junaka:))

Izpiske pa tvojemu vrž v glavo, če verjame raje njej kot tebi!

Neposredna povezava do sporočila: 13
21.3.2008 13:30:15   
maliva
Meni se zdi pa zanimivo dejstvo, do katerega prideš, če stvari malo opazuješ v praksi. Namreč - kadar v zvezi po vsej verjetnosti ni varanja, so si tisti, ki jim gre kaj v nos, pripravljeni izmisliti vsega vraga. Kadar so nevošljivi za srečo in razumevanje drugih (ker iz tvojega pisanja sem sklepala, da se vidva dobro razumeta), se poslužijo v skrajnem primeru celo takih podlih ukrepov, kot si ga sama navedla (se pravi, da direktno klicari "udeležence"). Sama sem doživela manj podlo obliko - da so se naenkrat povsod pojavile govorice o varanju in krožile in krožile, efekta pa niso pustile (da bi šla partnerja recimo narazen) - razen slabega glasu o tistem, ki je varal.

Kadar pa nekdo dejansko vara, pa prevaranemu partnerju živ bog ne pove, da je prevaran. Vsi so modro tiho in se kvečjemu samo muzajo, kadar je o prevaranem govora ali če je le-ta udeležen v pogovoru.

Po mojem mnenju je najbolje, da tole osebo izločita iz življenja kolikor je to le mogoče, se odkrito pogovorita kaj čutita in na kak način je ta ženska v vajino zvezo vnesla razdor.. Nato pa nanjo enostavno pozabita.

Pa srečno!

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

Neposredna povezava do sporočila: 14
21.3.2008 13:44:58   
Natty5284
maliva veš kolikokrat sem že rekla, da ji enostavno več ne bom dvignila tel???pa vedno znova, pa se mi je zasmilila, ko je govorila o težavah z njenim pa o zdravju itd...ker sem tele in se pustim, da me nekdo tak mota okrog prsta...in nisem človek da ji rečem naj se odstrani iz mojega življenja, ker sem pač primpravljena pomagat vsakomur ki potrebuje pomoč...in to me v življenju tepe...

Lp Natty

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.3.2008 14:30:04   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa

Pojdi na turnir, povabi jo , če bo tvoj tudi tam, da pred obema pove, kar je njemu.....če ni resnica dvomim, da bo lahko nakladala kar v tri krasne....
Jaz sem vedno tako rekla - če imam čisto vest in o meni nekdo laže neki meni dragi osebi, naj ima ksiht in to pove še v pričo mene - ga ni takega junaka:))

Izpiske pa tvojemu vrž v glavo, če verjame raje njej kot tebi!

user posted image

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.3.2008 15:07:19   
alička
Pokaži mu izpiske in mu zraven še krepko popihaj na dušo o nezaupanju in o tem kako ga je lahko sram, da kaj taklega zahteva od tebe.
Mislim, da bi bilo žalostno, da gresta narazen zaradi ene drekomešalke, če drugače med vama štima. Bog vedi kaj mu je vse naložila, da je vzbudila v njem tako nezaupanje.

Srečno!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.3.2008 15:33:12   
lara larissa
Glede zaupanja maš prav, veza brez zaupanja ni ravno trdna. Ampak je bilo nezaupanje v zvezi tudi prej??? iz njegove strani? Kot je tud alička omenila da mu je res bog ve kaj naložila da je vzbudila v njemu vse to nezaupanje. Če se je nezaupanje se pojavilo zdaj zarad nje naredi to izjemo z zapiski, če pa  traja to že dlje časa pa ti sama najbolj veš ali ma smisel taka zevza ali ne.
Kar zadeva turnir..... Če te tista kača klopotača tam ne bo videla boš ji dala samo veselje s tem ko te ne bo. Idi in to priložnost izkoristi pa ji povej kar ji gre lej. Ne razumem tega da ti gre še zapičit nož v hrbet po tem ko  ji pomagaš. Zdaj je vsa nesrečna v svojem življenju in dela škodo tistim ki so srečni- čist mimo no. Vse me svoje meje, ona je svoje prekoračla povej ji da je z vsem tem kar je probala naredit med tabo in tvojim dokazala kakšna prijateljica je in da  naj več ne računa na tebe. Jaz ji na tvojem mestu ne bi mogla....pa če je bolna gor ali dol.

Aja pa še to.....tud če zdravniki potrdijo diagnozo glede njene bulice na dojki to še ne pomeni da lahko pa zdaj dela druge nesrečne. Moje prijateljica je stara 24, do zdaj se  je že dvakrat  grdo grdo bojevala z rakom pa je še vedno ista, nikoli ni zaradi tega šla delat škode drugim ker se je njen svet porušil, pa tud takrat ne ko je zarad bolezni ostala brez partnerja. Tud moja mama ni delala škode drugim ko je izveda da je zbolela za rakom. Naj se ti ne smili, ker ona tud nima usmiljenja do tebe, sliši se mogoče grdo ampak ne vem zakaj bi še ji mogla pomagat.

< Sporočilo je popravil lara larissa -- 21.3.2008 15:36:12 >

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.3.2008 17:03:03   
Anonimen
Spakirala bi kufre in odšla, njemu pa na mizi pustila izpiske da si jih dan in noč ogleduje. In potem bi se moral poooošteno potruditi če bi želel da pridem še kdaj nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 19
21.3.2008 18:33:26   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Bi mu dala izpiske, ampak bi zraven dobil servirano še eno "pridigo" o (ne)zaupanju ter da sem žalostna, ker raje verjame nekomu, ki ga niti ne pozna dobro, za katerega ve, da nima vse pošlihtano v glavi, kot pa meni, ki mu nikoli nisem dala nikakršnega povoda za kakršenkoli sum. Ter da mi je žal, ker sem mislila, da sebe bolj ceni in spoštuje, mene pa tudi. Pričakovala pa bi tudi opravičilo od partnerja.

Sem enakega mnenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.3.2008 22:43:26   
Anonimen
Bi mu dala izpiske, ampak bi zraven dobil servirano še eno "pridigo" o (ne)zaupanju

Pa za tisto žensko bi blokirala klice na svoji cifri.

Enako.
Pa razmislila bi, kako lahko zivim s partnerjem, ki mi ne zaupa. Zaupanje je temelj odnosa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
22.3.2008 1:03:13   
massylou
Hmnja... poznamo take ženščine, ki rade drek mešajo.

Glede izpiskov je pa res malo smotano, da ti teži. Ampak če probaš tko pogledat: kaj če bi tebi nekdo take laži govoril o tvojem? Nebi bla nič sumničava?
Pokaži mu jih, kar daj, ampak potem naj se ti on nazaj lepo "oddolži" za  krivično nezaupnico. Pokaži mu, da imaš čisto vest in da sta s tisto gospodično opravila za vse večne čase, povej pa mu tudi, da ti ni ok, da od tebe zahteva dokazila o tvoji zvestobi. In da se bo moral nekako oddolžiti nazaj, ker te je užalil in prizadel.
To bi naredila jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.3.2008 18:36:56   
tehnofil
...sedaj pa moj od mene zahteva izpisek klicev za telefon za mesec januar in februar...sem jih že naročila, ker vem, da vse kar je ona rekla, je bila laž in imam čisto vset.....kaj pravite?

Partnerju reci nasvidenej. Ja, in tudi izpiske lahko po odslovitvi dobi.

Potem, ko boš še malo odrasla, boš razumela.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 22.3.2008 18:38:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?