maliva -> RE: izpiski za tel (21.3.2008 13:30:15)
|
Meni se zdi pa zanimivo dejstvo, do katerega prideš, če stvari malo opazuješ v praksi. Namreč - kadar v zvezi po vsej verjetnosti ni varanja, so si tisti, ki jim gre kaj v nos, pripravljeni izmisliti vsega vraga. Kadar so nevošljivi za srečo in razumevanje drugih (ker iz tvojega pisanja sem sklepala, da se vidva dobro razumeta), se poslužijo v skrajnem primeru celo takih podlih ukrepov, kot si ga sama navedla (se pravi, da direktno klicari "udeležence"). Sama sem doživela manj podlo obliko - da so se naenkrat povsod pojavile govorice o varanju in krožile in krožile, efekta pa niso pustile (da bi šla partnerja recimo narazen) - razen slabega glasu o tistem, ki je varal. Kadar pa nekdo dejansko vara, pa prevaranemu partnerju živ bog ne pove, da je prevaran. Vsi so modro tiho in se kvečjemu samo muzajo, kadar je o prevaranem govora ali če je le-ta udeležen v pogovoru. Po mojem mnenju je najbolje, da tole osebo izločita iz življenja kolikor je to le mogoče, se odkrito pogovorita kaj čutita in na kak način je ta ženska v vajino zvezo vnesla razdor.. Nato pa nanjo enostavno pozabita. Pa srečno!
|
|
|
|