|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izkušnje z hauckovimi lupincami
29.12.2007 0:57:04   
NINIKA12
Zanima me če katera kaj ve o hauckovih lupincah(zero+ Pooh melon ali jeep zero plus ice). Ali so potrebni še kakšni dodatki zraven oz. adapterji za montažo v avtu. Hvala za odgovore, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izkušnje z hauckovimi lupincami
29.12.2007 8:05:53   
*bubi*
ali jeep zero plus

2 leti nazaj sem imela jeep zero plus in nimam pripomb. Za montažo v avto ne rabiš nobenih dodatkov, pri večini lupinic ne. TAkrat so bile samo PP izjema in so imele tisti adapter, v katerega si vstavil lupinico. Vse ostale so se enostavno položile na sedež in privezale.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NINIKA12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 9:22:11   
lojzika
Hauckove se zelo primerne za manjšega otročka, sploh za nedonošenčka. Mi smo imeli Peg peregovo in Hauck zero + in ko sem ga dala v PP je v prvem ovinku padel naprej, skoraj me je kap. Pri Hauckovi pa je lepo ležal.

Za montažo tudi ni problema, samo postaviš in privežeš

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 11:25:46   
mayci
Mi smo tudi imeli Hauckovo lupinico pred malo več kot dvema letoma. Saj je bila čisto v redu (smo jo imeli, ker je šla na voziček), samo ko sem pri kolegici videla Maxi Cosi, sem pa videla da je MC veliko boljša (otroček lepše leži, pri tej Hauckovi je pa bolj zvit). Tako da bom jaz naslednjič definitivno kupila MC.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.